Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Landmann Tennessee 200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Landmann Grillar (72)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  23 dagar sedan
  Uppdaterat: 23 dagar sedan
  Höll några säsonger. Började rosta nästan direkt trots väderskydd. Går ej att kväva glöden och återanvända till nästa grillning. Askan bör tas bort efter varje grillning annars påskyndas rostandet. Smokertillsatsen har inte använts mer än en gång. Den är i princip fri från rost. Skruvar lostnar och hjulen pajade efter första säsongen. Men det är en väldigt bra grillprincip som skänkt många goda måltider. Man kan också grilla mkt mat samtidigt. Men kan inte ge mer än en etta i betyg pga den bristande materialkvaliten.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Beställde och fick en trasig grill, såg nästan ut som den stått uppställd tidigare. Kundservicen är urusel och har nu 20 dagar senare fortfarande inte fått fakturan bortplockad. Känns som cdon blivit ett blufföretag, kommer aldrig mer beställa något från dom!
 • Dålig
  1 år sedan
  Förstår inte att Landmann får fortsätta tillverka sina kolgrillar. Rostar sönder direkt! Hjälper inte om man har skydd på den! Ta bort Landmanns kolgrillar från prisjakt så ingen annan köper skiten!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket kompetent grill där man kan köra mängder av kombinationer av direkt, indirekt grillning samt kall- och varmrökning.

  Det enda negativa (som också har sin fördel) är att grillen inte är tät varpå allt kol kommer brinna ut även när den är stängd och ventierla är stängda. Detta innebär (som fördel) att man kan stänga grillen och köra även vid skyfall utan att maten blir blöt och utan att glöden slocknar.

  Den andas kvalitet och känns stabil, tung och rejäl. Stor grillyta plus att med att man grilla på rökern också. Det är ett fynd för under 2000:-

  Lätt att montera med tydliga ritningar. Allt var snyggt och bra förpackat och enklet att se så allt är med. Skruvarna har packats exemplariskt med tydlig beskrivning vilken som är vilken och vilken som ska sitta var.

  Mycket nöjd!

  Uppdatering efter 4 månader:

  Ingen rost trots att den stått ute hela oktober.
  Kommer upp i 350-400 grader om man grillar i själva grillen.
  Håller stabilt kring 100 grader om man kör i smokern för långkörare.

  Fantstisk grill, bättre än Webers motsvarande för 4000 kr som bara slockar när man stänger locket.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte denna grill i början av juni. Efter en natt ute med lätt duggregn så började hjulen att rosta. Dessutom så kommer sen aldrig upp i högre värme än ca 200 grader. Något som känns riktigt värdelöst för en grill som ändå kostar 2000 kr. Vad som skulle bli en rolig grillsommar slutade med äckligt kött pga för dålig temp,lång monteringstid och rost. Returnerar denna vara nu.