Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Husqvarna 420EL

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Husqvarna Motorsågar (68)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Beställde den från Duab. Har inte haft någon motorsåg innan,. Jag har en bosch battersåg för småarbeten i trädgården, men när man ska börja kapa upp ved så är den lite väl klen. Husqvarnan var väldigt effektiv, välbalanserad och lätt att jobba med. Jag kapade upp 15 stockar i 30-35 cm kubbar på kort tid. Det långa svärdet gör att även dom grövre stockarna var enkla att kubba. För jobb lite mer stationära så rekommenderar jag verkligen denna maskin.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Efter kört motorsåg sedan den uppfanns, sökte jag en tystare såg för arbete hemmavid.

  Låg högt på prisjakt, grabbarna på Entreprenadbutiken i Hisings Backa tog in en på dagen, så var man numera även elsågsägare.

  Första intrycket var en bastant klump i kraftig plast, instruktionsboken var lite väl tjock, men satte snabbt ihop sågen med svärd och kedja utan några verktyg.

  Vid påfyllning av sågkedjeolja noterade något förvånat att tanken för oljan satt löst i sågen, och gick att flytta runt lite hit och dit några mm, dock omöjligt att den ramlar loss, men på en kvalitetsmaskin något udda.

  Väl i gång är sågen mycket stark, behagligt låg ljudnivå jämfört med en bensindriven dito, mycket lätt att se nivån på kedjeoljan under arbete och lätt att spänna kedjan med arbetshandskar på.

  Minimala vibrationer jämfört med bensindrivna sågar, sågar något långsammare än sådana med, men blir mera sågat per timme på grund av den jämna direkta kraften elmotorn ger, samt att man inte behöver fylla på bensin.

  I mitt tycke är inställningen för kedjeolja något snålt satt, sitter en justerskruv under som verkar gå i olika hack, gick bara att justera ett hack uppåt, verkar precis duga så men skulle gärna haft lite mera olja.

  Sammanfattningsvis en kraftig oöm lättanvänd kvalitets såg till bra pris från Entreprenadbutiken, då för hemmabruk och som får mina rekommendationer.