Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Husqvarna Automower 105

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Husqvarna Robotgräsklippare (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gräsklipparen gör vad den ska, den skär av gräset istället för andra fabrikat som mer slår av gräset (tänker på Robomower, som om man inte regelbundet slipar knivarna påminner väldigt mycket om en klassisk rotorklippare)

  Roboten känns robust och själva menyerna är genomtänkta. Min robot har dock haft problem i början av säsongen (början av april) att ta sig fram tidiga mornar när gräset är högt och snorhalt. Men efter några dagar har det inte varit ett problem. Eg. ska man först köra ner gräset med en vanlig motorklippare men jag orkade inte. Det resulterade i att roboten klippte av ca 7 cm gräs trots att den var ställd på högsta. Men den fixade det!

  Installationen är relativt enkel om man bara har koll på att inte korsa slingan, detta står tydligt i manualen. Stora manualen laddar man ner från nätet.

  Guideslingan är en riktigt smart grej som sparar mycket tid när roboten ska ladda, det minskar också risken för stigar som annar lätt uppstår längs begränsningsslingan.

  Roboten har pivot blad som viker undan om den träffar något hårt, detta tycker jag känns säkrare om nu något känsligt skulle hamna under den.

  Denna robot är extremt tyst, jag har svårt att höra att den är ute om jag inte är 2 m ifrån den. Däremot får den inte klippa på natten pga att vi har igelkottar.

  Ett säkert köp helt enkelt!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Haft min Husqvarna Automower 105 i över 3 år/somrar nu,
  Fantastiskt bra, går att programmera när den ska klippa bestämma hur djupt/kort den ska klippa och den klipper överallt.
  Har träd buskar m.m. som den "studsar mot" och åker vidare.
  Otroligt nöjd.
  Hade vanlig gräsklippare tidigare, nu kommer jag hem och gräsmattan är ALLTID i toppskick, "nyklippt", också skönt att slippa ta hand om allt gräs då det automatiskt hamnar på gräsmattan / "gödlsar" under hela sommaren.
  Finaste gräsmattan i området, och jag gör ingenting!

  Har en liten mindre tomt som inte är alltför komplicerad men otroligt nöjd, visst går säkert o klaga på någon manual som fattas eller något jag tog installationshjälp / ngn som fräser ner signalslingan m.m. från där jag köpte, så behövde aldrig bekymra mig.

  Köp, installera och njut av sommaren!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Grym robot. Minus för att komplett installationsmanual ej medföljer utan man måste ladda ned från nätet.