Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fiskars Brasserie Stekpanna 27cm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fiskars Stekpannor (89)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  1 år sedan
  Varning för oprofessionellt företag
  Jag har tappat allt förtroende för Fiskars. Jag köpte en av deras Brasserie-stekpannor i gjutjärn och emalj via Kitchentime.se. Vad jag inte visste då var att detta köp skulle urarta till en cirkus utan dess like som pågick under flera veckors tid.

  Problemen började första gången jag stekte i stekpannan(!). Jag stekte vegetariska biffar på medeltemperatur och när jag sedan diskade stekpannan som vanligt med först varmt vatten var det en stor klistrig utfällning mitt i stekpannan. Trots att jag försökte ta bort den med diskmedel flera gånger så var utfällningen kvar. Det var alltså inte någonting från stekningen som var kvar utan detta var nåt helt annat, ungefär som klister i konsistensen.

  Jag kontaktade Kitchentime som i sin tur kontaktade Fiskars. Fiskars svar var att de minsann aldrig hade varit med om detta förut och att jag måste ha använt stekpannan på alldeles för hög temperatur samt att de föreslog att jag skulle koka vatten i stekpannan med tvättmedel för kläder(!) i. Jag vägrade detta då jag inte hade gjort något fel överhuvudtaget och ansåg att går det inte bort med diskmedel i en vanlig stekpanna för matlagning så är det ett produktionsfel. Det är ju knappt man ska använda diskmedel i en gjutjärnspanna då det förstör den så jag tyckte det lät helt absurt med tvättmedel. Jag fick hålla på med Kitchentime via mejl och telefon och till slut accepterade Fiskars att jag skickade in stekpannan till dem. Jag ringde även till Fiskars kundtjänst innan och fick då prata med en riktigt snorkig och oförskämd kvinna som avbröt mig och inte lyssnade till något jag sa. Hon hade till och med mage att påstå att det var från matlagningen, helt utan att ha sett någon bild på stekpannan, vilket jag tagit, och utan att ens lyssna på vad jag sa då hon avbröt mig hela tiden.

  Till slut efter flera veckors tid fick jag meddelande om att Fiskars hade kokat vatten med en maskindisktablett(!) i stekpannan och att den hade blivit ren då, MEN att den hade blivit citat "lite flammig" efter att de hade teststekt i den och att de därför gick med på att byta ut stekpannan. Det förvånar mig överhuvudtaget inte att stekpannan blev förstörd efter användningen av maskindisktabletten. De ville dock aldrig gå med på att det var ett produktionsfel på stekpannan utan attityden från Fiskars var hela tiden att det var jag som kund som hade gjort fel. Jag behöver ju knappast säga att jag självklart tog pengarna åter från Kitchentime. Aldrig mer Fiskars!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Köp en annan järnpanna.

  Denna järnpanna har en "modern" beläggning jämfört med traditionella järnpannor.
  Ytan påminner om sandpapper och kommer förmodligen att göra det svårare för mat att bränna och lättare att rengöra pannan. Det ska inte fyllas med olja och kan tvättas med tvål.

  I verkligheten får du motsatt resultat. Maten brinner snabbare och sandpappersytan gör det svårare att rengöra.
  Fiskars har försökt uppfinna hjulet med lite tur.

  Plus för massivt och bra trähandtag.