Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Avent Comfort SCF330

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Bröstpumpar (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Frugan är inte imponerad. Hon har svårt att få den att sitta "på plats". Man får pumpa på rätt bra dessutom. Vill man bygga kraftiga underarmar och starka händer är detta kanske ett bra träningsredskap.

  Bra och nätt storlek. Känns lite "billig" dock.
  Skulle inte köpa den igen.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  En perfekt bröstpump som passar till alla mammor som behöver pumpa ur bröstmjölk. Enkel och lätt att använda men sonen tyvärr gillade inte nappen till flaskan. Annars inget att klaga på. Varmt rekommenderar till alla blivande mammor och alla mammor
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Smidig, lätt design som är lätt att använda, montera och diska. Dock släppte jag inte ifrån mig någon mjölk men har haft detta problem med andra bröstpumpar också så det är nog snarare fel på mig. För någon där bröstpump funkar kan jag rekommendera denna!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Nyper inte åt i huden, bra flöde i flaskan efter bara några pump. Man kan sitta i en schysst position, jag tyckte inte att det kom mjölk överallt som det har gjort när jag testat en annan bröstpump och min kräsna dotter som bara vill amma har tillomed tagit flaskan några gånger nu!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Liten och nätt bröstpump som är lätt att använda utan att bli krånglig av sig. Blev mycket positivt överraskad av pumpen. Det enda tråkiga var egentligen att jag inte släppte så mycket som jag hade önskat men i övrigt så var den väldigt användarvänlig och jag fick ändå en positiv intryck av pumpen.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lättanvänd och smidig. Tar liten plats. Gillar verkligen att man pumpar rakt ner i en flaska.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fantastiskt bra pump, provade en elektrisk på bb. Men det var bara bökigt med alla sladdar, svårt att få rätt sug ifall bröstvårtorna var ömma. Denna gör sitt jobb bra och man får verkligen ut all mjölk ur varje bröst. Lätt att se om det kommer fram mjölk, lätt att ta isär och sätta ihop. Liten och behändig. Tips är att köpa till en större avent nappflaska så man kan spara mjölk. Bra att använda om man tänker använda den då och då ifall brösten är för ömma. Flaskan är bra utformad och det var inga problem att få vår lilla gosse att gå till bröstet igen. Vi tyckte den var så bra att vi köpte en extra efter ett par dagar. Skönt att alltid ha en redo när den andra ska fräschas upp och kokas/steriliseras. Ps om du tänker som vi gjorde att man får ångest för att man inte ammar på vanliga sättet. Då kan jag (pappan) säga att stressen över problemen tär på förhållandet och mjölkproduktionen så att köra med denna imellanåt gör livet enkelt! Vår son var för liten för att få bra tag på mammas stora bröst. Med denna pump får han i sig rätt mängd och kunde sova bra. Så full pott! :-)