Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Avent Comfort SCF332

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Bröstpumpar (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.23)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  En produkt som är helt klart värt pengarna. Den används väl👍👍
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk produkt, vi bytte från två sorters riktigt dåligt fungerande pumpar av dyrare sorten till denna och har inte tittat tillbaka.
  Fungerar som den ska, tyst, tar såväl sladd som batteri. Maxpoäng!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Pumpen har gjort att jag fått fram mer mjölk än innan. Massagekudden gör pumpningen mjukare och mer skonsam mot bröstet. Pumpen är effektiv, smidig och framför allt lätt att montera och använda. Du kan pumpa i olika hastigheter. Mitt barn tar lätt flaskan. Dinappen på flaskan har blivit en favorit i detta hem då vårt barn lättast äter från denna flaska. Ett stort plus är att alla delar utom de elektriska kan tvättas i diskmaskin. Rekommenderas!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Användarvänlig bröstpump som är skön för bröstet under användning. Upplevde den tystlåten och lätt att rengöra. Enkel att installera första gången tack vare enkel manual. Kan absolut rekommendera till andra mammor.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter att ha använt den hör bröstpumpen ett tag så är jag mycket nöjd. Den är enkel att använda och enkel att rengöra. Det bästa för mig är att den är så pass enkel att använda att jag kan pumpa det ena bröstet samtidigt som jag ammar från det andra. Det kommer ett behagligt flöde och den känns nästan som massage. Rekommenderar den starkt!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  En mycket bra och behaglig bröstpump, älskar massage funktionen som är väldigt effektiv för att få igång utdrivningsprocessen! Lätt att använda även om det tog lite tid att få koll på alla saker och instruktioner. Nästa gång man skulle använda den var det väldigt enkelt! Jag har tidigare mest handmjölkat men även använt en manuell bröstpump, den manuella gillade jag inte alls. Handmjölka är effektivare (går snabbare) men kräver mer koncentration och har ibland slutat med sår och torr hud på bröstet. Med denna bröstpump går det fint att exempelvis titta på tv samtidigt, nackdel är att man behöver hålla i pumpen och att pumpen låter en del.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Skön mot bröstet, låter inte allt för mycket, enkel att använda och stt rengöra. Fick ut betydligt mycket mer med denna än med min handpump!
  Så bra att man man pumpa kopplad till väggen men också utan om man är på språng!
  Fin design, gör inte mycket om den ligger framme liksom :)
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra bröstpump som är skonsam mot ömma bröst. Tystlåten. Tydliga instruktioner medföljer och väldigt lätt att lära sig. Rengöring är lätt, alla delar finns förklarade i instruktionsboken.
  För mig fungerade den bäst på morgonen. Jag skulle behövt ett "kraftigare pump" om jag skulle använda den på dagen men då har jag en handpump från Philips att ta till som fungerar kanon. Detta beror dock inte på att det är något fel på pumpen utan mer på min tillgång av mjölk som dessvärre sinat lite av för mycket stress.
  Men som sagt otroligt skön att använda och rekommenderas!

  Ska tilläggas att min dotter aldrig testat flaska tidigare och tog genast denna flaskan som medföljde pumpen. Nappar har hon hela tiden spottat ut och gör så fortfarande ;)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Bästa bröstpumpen! ! Tyst och lätt att lära sig. Väldigt enkel att plocka isär för rengöring.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Fungerade perfekt. Super skön och skonsam. Låg ljudnivå. Flera ställbara pumphårdheter. Lätt att göra ren tack vare alla delar. Liten och smidig att få med. Testat mams handpump innan och Det funkade inte alls, det gjorde även jätte ont. Den här kändes knappt att kan hade igång. Super skön. Pluss att flaskan som tillhörde är den enda min son tagit.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Det var väldigt lätt att förstå hur den ska användas och ett stort plus för att det gick att plocka isär till separata delar vilket gjorde det enkelt att rengöra alla delar. Har aldrig använt en elektrisk pump innan, så det kändes lite ovant i början, men nu gillar jag den starkt!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Den här pumpen är den bästa! Den är väldigt tyst och passar superbra för det finns olika lägen och är lätt att förstå hur man ska använda dessa.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Väldigt lätt att använda och förstå sig på lite obehaglig i början när man inte alls är van bröstpumpar och aldrig tidigare använy en elketriskt men den överträffade iaf mina förväntningar och man lär använda den då och då när det krävs. Den är mjuk för bröstet också helt klart värt att införskaffa. D3n är lätt att rengöra och plocka isär och ihop
 • Bra
  3 år sedan
  Väldigt lätt och smidig att använda, enkel att montera ihop och ta isär för att diska. Lätt att ta med sig i väskan. Rekommenderar starkt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Tystlåten, skonsam, effektiv och smidig produkt. Lättanvänd och intuitiv - man förstår direkt hur man ska göra och det finns 3 olika lägen beroende på hur hårt man vill att den ska pumpa. Jag har provat flera olika elektriska pumpar och denna är kanon. Jättenöjd!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Smidig och lätt att använda, tystgående. Lätt att sätta ihop, ta isär och att rengöra. Det går att sitta bekvämt vid användning och funktionen är utomordentlig!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Smidig, bekväm och lätt att rengöra. Att kunna sitta bekvämt och avslappnat och samtidigt kunna pumpa ut mjölk. Har aldrig lyckats med manuell pump. Denna kommer användas flitigt. Rekommenderas starkt.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Snygg funktionell pump som är enkel att både använda och göra rent! Går snabbt att få ut mjölk, gör jobbet helt enkelt. Låter inte för högt. Rekommenderar!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra pump, lätt att använda. Skönare att använda denna istället för en manuell. Lätt att förstå hur man skulle gå tillväga.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Mycket bra pump! Den bästa jag testat! Äöskar verkligen denna! Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Älskar denna pumpen! Den är smidig, lätt att ta med när vi ska på resa, gör inte ont och har ett jämt tryck! Tycker även att den är väldigt enkel att använda inte för många knappar så det är lätt att komma igång med och förstå hur den ska användas. Ett plus är även att den är snygg i designen. Nappen som kommer till flaskan är också bra och lätt för mitt barn att ta. Ångrar så att jag inte köpte denna till första barnen, med den här maskinen sparar jag så mycket tid och kan amma mitt barn på andra bröstet samtidigt som jag pumpar så den är återigen såå smidig! Tack för en grym produkt!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Mycket bra och smidig pump! Definitivt den bästa jag testat! Mjuk och härlig att använda
 • Bra
  3 år sedan
  Smidig och lättanvänd, väldigt mjuk och skön även. Bra tryck och gör ej ont vid utsug!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt smidig bra bröstpump, skönt med olika lägen så man kan välja det som passar just mig bäst. Även skönt att man kan sitta bekvämt när man pumpar. Ett annat stort plus är att mjölken rinner direkt ned i flaskan så man slipper hålla på med olika flaskor osv. Rekommenderas!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Smidig bröstpump, har testat manuell förut och har inte fått det att fungera! Bra att man kan ställa in sugnivåerna själv!
  Ett litet minus är plastdelen som ska pillas in, den måste sluta tätt annars hoppar den ur väldigt lätt.
  I övrigt en mammas dröm om man inte kan/vill amma så mycket.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Liten och lätt att använda! väldigt smidig och gör inte ont. har bara haft manuell innan så detta va en mycket bättre upplevelse. bra med olika sugnivåer. snygg design också :) mycket nöjd! rekommenderar varmt!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Liten, smidigt och väldigt behaglig. Väldigt skönt med det mjuka materialet som sitter runt bröstet. Lång sladd vilket gör det enkelt att sitta lite var som. Många olika funktioner. Gör inte alls ont. Mycket nöjd
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En riktigt bra bröstpump! Framför allt väldigt skönt att slippa pumpa manuellt. Bra att det går att ställa in hur intensivt den ska pumpa, det gör den bekväm att använda. Lätt att förstå och relativt tyst. Kunde pumpa med bebis sovande intill mig.
  Rekommenderar den!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag tycker pumpen fungerar riktigt bra. Jag är väldigt imponerad över själva utdrivningen. Den fick mjölken att rinna till mycket snabbare än de två andra märkerna jag testat. Designen är en 10:a men jag hade gärna sett lite tydligare knappar. Den är lite högljudd men man vänjer sig. Jag är nöjd!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Super enkelt att använda, enkla knappar, enkel och montera isär och ihop för rengöring osv.
  Hade en manuellpump först. Men det är klart värt dom extra hundralapparna att lägga på en elektrisk istället.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  "Varför har jag inte köpt en sån här tidigare?!" var min frus reaktion när hon hade testat den första gången. Bytte från Manuell till denna och är toknöjd.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Enkel och bekväm bröstpump. Lätt att rengöra och lätt att använda. Bekväm tack vare massagekudden och mycket skönt med en elektrisk pump jämfört med en manuell.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Kan verkligen rekommendera denna pump. Enkel att använda och väldigt skonsam mot brösten. Fick ut mycket mer mjölk än med den manuella varianten. Den medföljande flaskan i Philip Avents naturalserie har också gått mycket bra för oss att kombinera med amningen.
  Enda negativa är att pumpen låter ganska mycket vilket kan vara ett problem om bebis sover intill.
  Äger en manuell pump sedan tidigare men hade helt klart köpt en elektrisk från början om jag visste hur mycket mer effektiv den var!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Väldigt nöjd. Enkel att lära sig, lätt att rengöra och helt klart värt pengarna. Haft en manuell förut men rekomenderar denna elektriska! Massa +++++