Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Medela Harmony Pump & Feed Set

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Medela Bröstpumpar (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Mycket pengar spenderat på detta, packningen inne i flaskan som är lövtunn och liten både går lätt sönder och förläggs och är dyr att ersätta, endast en trattstorlek medföljer och passar den inte måste du köpa ytterligare delar för att ens komma igång. Det är ÖVERDRIVET många smådelar att steriltvätta vid användning och delarna är överlag väldigt plastiga. Till syvende och sist så fungerade handpumpen dåligt, den elektriska lika så. Calmanappen var dock bra, barnet får kämpa lite för att få mjölk, men den kan man köpa separat. Vi kände oss överlag lurade på dyra extradelar och enorm frustration vid rengöring. Mkt fancy marknadsföring för en dyr och svag produkt. Det fick bli ett byte till Avent som är otroligt mkt smidigare.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra och praktisk, funkar vid bra flöde. Nappflaskans munstycke är även det bra, då barnet måste suga för att få mjölk. Dock så är det en herrans massa delar; själva nippeln, ventilen, sen locket. Så på det en hållare för ventil+nippel. Allt ska såklart rengöras och torkas. Har man sen några uppsättningar så blir det rätt plottrigt.

  Se upp med o-ringen (packning) i pumpmunstycket. Den lossnar lätt och försvinner vid rengöring. Kostar runt 50% av nypris på hela kittet (~150kr), rätt dåligt om det nu är så lätt att den försvinner, så jag drar ned mitt betyg.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bättre än elektrisk Swing.