Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung LE46A866

 Lägg i lista  Jämför
8-serien har en välbalanserad och slimmad design. Den smala silhuetten ger TV:n ett sofistikerat och smäckert utseende. Tillsammans med den stenformade fjärrkontrollen blir din TV till en uppskattad inredningsdetalj. Med högsta bildkvalitet, 100 Hz motion plus och andra högklassiga egenskaper skapar 8-serien den perfekta balansen mellan teknik och design. Stäng
8-serien har en välbalanserad och slimmad design. Den smala silhuetten ger TV:n ett sofistikerat och smäckert utseende. Tillsammans med den stenformade fjärrkontrollen blir din TV... Läs mer
Jämför pris på alla Samsung TV (400)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.73)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Riktigt trevlig LCD fast den har nått år på nacken nu, får kanonbild om man slår av alla bildförbättringsfunktioner osv. Kör just scan och kalibrerar den så är det bara att njuta sen ^^
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Grym bild och design. Det inbyggda ljudet är inget att hurra för, men vem använder det?
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Helt okej bild och installation. Har inte kopplat in den på nätverket ännu
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  För mig är denna över förväntan bra och filmkvaliten via blue-ray får en tekniknörd som mig att fälla en tår :)
  Analog bild däremot liknar mer "myrornas krig" men digital, HD och Blue ray är fantastiskt bra.
  Har inte upplevt någon backligt bleeding eller ryckig bild på denna (S-modellen).

  Det negativa är som nämnt tidigare: Högtalarna, kanalerna lite bökiga att ställa in samt tv-kontrollerna som jag tycker känns plastiga (lågbudget känsla).
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Ger denna toppbetyg! Inte fel som sovrums-tv och bilden är fantastisk. Sen är det ett plus att jag köpte denna för 13.995 innan dollarn stack iväg =)
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Full HD är en fröjd för ögat!
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Grymt nöjd! Kanonbild!
  Rikigt dåligt ljud dock, men dom inbyggda högtalarna använder man ju inte!
 • Ganska dålig
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Har ComHem som kanalleverantör. Tröga kanalbyten ca 5 - 6 sekunder mellan.
  Saknar möjlighet att utnyttja HD-kanalerna fullt ut samt att EPG funktionaliteten haltar betydligt.
  Dessutom måste man ställa in ljudet till vanlig stereo på TV'n för att få ljud på de lokala sändningarna från SVT.
  Vill lämna tillbaka TV'n då jag hade förväntat mig något helt annat av en av Samsungs bästa TV'ar.
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Här kommer mina synpunkter efter några dagar:
  - Har Boxer och tycker att bilden varierar, ibland är den helt ok ja nästan toppen, men ibland betydligt sämre och den har svårt att hinna med vid snabba rörlelser trots att jag har aktiverat 100 Hz motion plus. Det finns ju en hel del inställningar som jag inte har pillat så mycket på, så kanske får jag en bättre bild. Tittar man på t ex SVT HD så är ju bilden helt ok, men det är väl precis som alla annat "skit in/skit ut". Ska du ha TV till övervägande att se SD-sändningar bör du kanske titta på en annan TV eller titta på TV:n i butik och avgör om det är ok för dig. Men absolut går det att se vanliga SD-sändingar det finns betydligt sämre apparater. Man blir ju väldigt kräsen då man tittar i 1080p och sedan slår över till vanlig tv sändning ;-)
  - Matar man TV med 720p/1080p ja då finns det inget att klaga på - kanonbild och den har inga som helst problem med att hänga med i snabba sekvenser.
  - Har läst i några forum att fläkten har varit ett stort minus, men min hör jag absolut inte om jag inte lägger örat mot TV.
  - Clouding har jag heller inte på min apparat.
  - Har dock inte provat att koppla TV:n till Internet, synd att man måste köpa Samsungs egen WLAN-sticka (499 kr) och inget vanligt usb-sticka. Det finns ju andra roliga funktioner om man kopplar TV till LAN:et t ex spela upp filmer (videoformat som stöds avi, mp4, mpeg2), digitalkort och musik. Musik är väl rätt så tveksamt med tanke på ljudet som TV presterar.
  - Något som är sämre med denna TV är att den är väldigt långsam att byta kanaler med, använder mig av den inbyggda dekodern med CA modul, funkar i övrig väldigt smidigt och bra. Ja du får all programinfo direkt i TV:n.
  - Ljudet är väl heller inte något att hänga i julgranen, men duger om man ska "slö" titta på TV:n. Jag rekommenderar att du kopplar ljudet till en reciver.
  - Fjärrkontrollen är riktigt ful och väldigt känslig man måste rikta den rakt mot TV. Tur att min fjärr till min Marantz reciver kan programmeras så jag använder bara en fjärr. "Ägget" som följer med som extra fjärr har jag inte testat, hanterar volym och man kan byta kanaler, that´s it!
  -Tv:n är ju snygg och extremt tunn vilket höjer totalvärdet och det var faktiskt en av anledningarna att jag valde denna. Att jag sedan i övervägande ser HD material och mindre SD-sändingar gör ju också valet lättare. Dessutom har jag projektor och var ute efter en så tunn tv som möjligt så jag slipper flytta ut duken allt för mycket.
  - Svärtan är bra men ibland tycker jag att den bara är svart. Förstå mig rätt det finns ju olika nyanser även av svart och åter igen är detta i SD-sändningar, då blir det ibland nästan för svart. Men det upplever jag inte alls i HD så det är inte tv:ns fel utan sändningen.
  - Fjärren och bilden för vanlig SD-sändningar gör att den inte får full pott av mig, men totalt är det en mycket bra tv och jag är väldigt nöjd. Kanske kommer jag att ändra mitt betyd när jag har fått justera inställningarna och lärt mig den.
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Grym
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Köpte denna tv efter mycket velande och jämförande mellan många olika modeller från både Sony och Philips. Jag kan säga att jag är mer än nöjd. Vid vanlig digital SD-sänding är bilden mer än bra. Med PS3 och Blueray äckligt bra skärpa och det är en upplevelse att både se på film och spel i FullHD! Mycket bra kontrast för att vara LCD-TV med CCFL belysning (svart är svart!). Designen enligt mig är dessutom 10:a.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Bilden är grym och såååå vacker! =)
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Jag är supernöjd.
  Minus är! Ljudet är inget att höja ögonbrynen för men det hade jag inte räknat med på en så slimad tv heller. Man får helt enkelt ha någon form av ljudsystem till.
  Pluss! Klockren tv. Sååå snygg och skarp bild. Även snygg i avstängt läge. Tvn som nog snudd på har allt.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  kan bara ge topp