Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Thule Sapling Elite

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Thule Bärselar & bärsjalar (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Toppen!
  Har förvisso ingen erfarenhet av andra ryggsäckar men denna var riktigt bekväm att transportera dotter i. Har testkört den på en 5 km terrängpromenad vilket genomfördes utan några som helst problem. Vår 2åring väger 13 kg och sitter riktigt bra i ryggsäcken.
  Stort plus för alla inställningar man kan göra med ryggplattan, höftbältet och remmarna för axlar. Även barnens sitthöjd, axelremmar med mera kan justeras. Otroligt låg vikt också. Mycket bra att man kan ta loss den bakre extra ryggsäcken samt de stora förvaringsutrymmena.

  På minussidan så märkte jag att barnens armar inte har en naturlig frihet ut till sidan. Antingen får de sitta med armarna rakt neråt vilket inte är alltför bekvämt kan jag tänka mig. Eller så får man höja sitsen lite extra så att de kan ha armarna utanför översta kanten men om de somnar så kommer de ha extra lutning framåt till hak-kudden.
  Vidare så står ryggsäcken inte alltför stabilt när man ställer den utan packning på golvet. Med packning så kan jag tänka mig den står bättre istället för att tippa framåt.