Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Thrustmaster T300 Ferrari Integral - Alcantara Edition (PC/PS3/PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Thrustmaster Rattar & pedaler (34)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jättebra!

  Motorn är stark och ger väldigt bra force feedback i spel som Project Cars, Assetto Corsa, Dirt Rally och rFactor 2. Motorn går att använda till andra rattar från Thrustmaster om man vill ha Formel 1-ratt också. Man byter ratt med snabbkoppling och det är enkelt.

  Själva ratten är större än de flesta (eller alla) andra rattar. Den är hela 30 cm och täckt av alcantara, som känns skönt att hålla i. Det sägs att alcantara kan slitas med mycket användning, men vad gör det. Storleken gör att ratten känns bättre att hålla i.

  Pedalerna håller hög kvalitet och är bättre än på andra ratt-paket. Det är pedaler med koppling. Känslan i pedalerna är bra. Det följer med ett koniskt format gummimotstånd för att göra bromsen mer realistisk än andra pedaler. Det finns ännu extremare pedaler att köpa för entusiasten, men de här duger väldigt bra.

  Minus för att växelspak inte ingår, men det går också att köpa till.

  Minus också för att det är lite krångligt att uppdatera rattens inbyggda styrprogram, "firmware". Man är tvungen att koppla ratten till en PC och köra ett speciellt program. Det här måste man göra varje gång det kommer en uppdatering till rattens styrprogram. Det som är bra är att rattens funktioner också förbättras då.

  För att summera så rekommenderar jag denna ratt.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt skön ratt och Alcantarat gör att ratten inte blir hal efter en längre tids körning.
  FFB är bra och pedalerna är ett + med detta sett jämfört med originalet/standard. Mitt tips är att lägg på de extra kronorna och köp Alcantara edition så får du en riktigt skön ratt som har större diameter samt du får bättre pedaler.

  Kört med G27an och väljer T300 utan att blinka om jag får välja igen.

  Sätt på den extra bromsstoppet så blir det mer verklighetstroget.

  Fullpott får den inte för finns små saker jag skulle vilja se förbättras.
  - Pedalsladden kan man inte köra rätt in i datorn utan går till rattbasen.
  - Fläkten är ganska högljudd, märks mest om du inte kör med headset.
  - Ingen power knapp på basenheten.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpt produkt från Box.co.uk. Föremålet bröt efter mindre än 20 timmars användning. Artikeln returnerades till Box men som Id hade det i över 30 dagar måste det skickas ut för reparation. 60 dagar senare och jag har fortfarande inte hjul. Box är helt enkelt det värsta företaget jag någonsin har tagit hand om för kundtjänst. I grunden hotade rättsliga åtgärder och väntar nu på en fullständig återbetalning. Kommer aldrig att använda igen. För att hjulet ska misslyckas efter 20 timmars användning för förmodligen en avancerad produkt, har jag inte mycket tro på Thrustmaster-produkter. Läsning på rad tycks det finnas ett antal problem med att t300 misslyckas