Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

MiniX Neo U1 16GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla MiniX Mediaspelare (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.56)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Rena skiten. Man kan knappt använda den medföljande fjärrkontrollen. Ingen manual följer med så det blev en himla massa googlande och youtubande. Skulle man göra nått så var det i princip att man fick hoppas på att det skulle bli rätt. Hade en Boxee Box innan och det var i princip att bara plugga in den. Köp inte denna.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte min Minix Neu U1 på Conrad.se. Av någon anledning så listar Prisjakt eller Condrad fel, för på Conrad.se så köpte jag denna produkten för 1199kr och enligt prisjakt så är billigast 1590kr.

  Hur som helst så gör produkten precis vad den lovar.
  Köpte denna för att ersätta min HTPC för att få lite extra utrymme och möjligheten att spela upp 4K, streamat (trådbundet eller trådlöst). Med kabel så fungerar det otroligt bra att streama 4K från min NAS, och då har inte min NAS stöd för att avkoda video heller.
  Dessutom så kopplade jag in mitt logitec K300* med mus och tagentbord via RF och det fungerade redan efter 10 sekunder, vilket fyller syftet omedelbart när man vill surfa/managera sitt mediacenter snabbare än med bara klassisk fjärrkontroll.

  Fördelar:
  * Liten och smidig
  * Snygg design
  * Klarar de flesta videoformaten
  * Snabb och tyst
  * Trådbunden gigabit och trådlöst AC-stöd
  * Prisvärd

  Nackdelar:
  Inga nämnvärda för tillfället.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt kompetent mediaspelare. Den "vanliga" versionen av Kodi har i skrivande stund vissa problem med att skicka ut alla ljudsystem rätt till hembioreceiver, men den medföljande "XBMC for Minix" skickar ut allt rätt. Dessvärre är denna variant av Kodi lite äldre. Antar Kodigänget fixar detta i kommande uppdateringar. Jag använder den för att spela upp lokalt lagrade filmer, musik samt för att spela emulatorspel. Det finns en uppsjö av emulstorer till Android för C64, Amiga, Sega, Nintendo, MAME m.fl och denna spelare hanterar dessa utmärkt. En liten fjärrkontroll medföljer, men jag föredrar och använder Minix A2 fjärr som är mycket bättre.

  + Fantastisk support från tillverkaren via Minixforum
  + Snygg design
  + Bra WiFi
  + Spelar allt
  + Prisvärd

  - Litet lagringsutrymme (16GB)
  - Många Androidappar är inte optimalt lämpade för mediaspelare.
  - Den medföljande fjärrkontrollen är OK, inte mer.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Med nya Kodi 17 så fungerar äntligen dts etc. Tyvärr ej 5.1 på Netflix, än.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mediaspelare, jag är jättenöjd med den.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Min första androidbaserade mediaspelare, gick från WD TV gen 3. Är mkt nöjd: Bättre kvalitet på framförallt bild, betydligt mer inställningsmöjligheter, mindre buggig.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jättenöjd hittils (1 dag), köpte den på Conrad.se för 1199:-

  Produkten MiniX Neo U1 har 16 GB lagringsminne och 2 GB RAM.
  Tydligen någon som missuppfattat produkten lite och lagt in produkten på prisjakt för conrads butik som en med 2GB minne istället för 16GB så att den inte jämförs i pris med dem andra butikerna.

  Det ser därför ut som att man kan välja mellan 16 och 2 GB lagringsminne. Och nej det är inte en apple/samsung produkt, den hart inte olika prissättningar genom att stoppa in lite fler minnesmoduler. Den är samma produkt i alla butiker.

  Uppdaterar produktens betyg och kommenterar om en månads tid.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter senaste uppdateringarna så känns den stabil. Innan så evaporerade t.ex. KODI när man skulle installera ett tillägg. Trodde jag fått ett ex med kasst flashminne.