Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

D-Link DIR-809

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla D-Link Routrar (53)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte denna på Kjell & Co. för en vecka sedan då jag letade en ersättare till min Linksys WRT320N från 2009 som saknade AC stödet.

  D-Link har jag tyvärr haft problem med för ett par år sedan och hoppades på att dom blivit bättre, dvs att slippa omstart. Så är inte fallet med DIR-809. Den klarar inte mer än ca 5-6 uppkopplade enheter varav den först segar ner och sedan stänger ner nätet.

  Räckvidden är dessutom trots sina 3 antenner väldigt begränsat. T.e.x. fungerar det inte i hela lägenheten och vi bor i en trea. Har nu köpt en Asus RT-AC51U för 100 kr mer och problemen ovan försvann.

  Kjell & Co. borde sluta sälja D-link DIR-809. Hade jag kunnat skriva detta på deras sida hade jag gjort det. Med vänlig hälsning, Christian Paulsen
 • Dålig

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Dålig räckvidd och tappar uppkopplingen titt som tätt. Har datorn varit inaktiv ett längre tag måste jag manuellt återkoppla till WiFi:n. Samma sak gäller med telefonen och surfplattan.

  Detta problem uppstod aldrig med min förra router med samma utrustning i övrigt så jag kan inte tänka mig annat än att det är routern som rår för det.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Köp inte denna produkt. Blev utkastad med jämna mellanrum och den klarade knappt av att streama Netflix när routern var belägen 30cm ifrån chromecasten.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Presterar efter prislappen. Dåligt. Fungerar ok i början men börjar sedan sluta att fungera extremt ofta med täta mellanrum. Man behöver starta om routern för att det ska fungera sedan dör den igen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Eh, funkar väl. Utan problem så vitt jag vet också. Har lite småproblem med att surfa just nu, men har inte nog bevis att skylla det på routern. Får 8/10 tills vidare.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  För priset så får man en bra router.
  Jag har inte upplevt några av problemen som andra skriver om här, den tappar inte kontakt med enheter och jag upplever inte några andra stora problem.
  Tyvärr har det lite dålig räckvidd trots 3 antenner, detta kan även bero på alla betongväggar i min lägenhet.
  Bra hastighet via wifi när det är bra signal.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt ok router om man vill surfa med den. Den har 5GHZ och 2.4 GHZ nätet vilket är bra men hastigheterna är inte så bra.

  Rekommenderar inte att köpa den om man spelar spel osv...