Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dell Active Stylus (750-AAHC)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dell Aktiva stylus-pennor (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte denna Stylus till min ASUS t300Chi då dess teknologi för touchskärmen kör enbart Synaptics (är INTE Wacom tekn. som de flesta tabletter kör med).

  Som väntat är det viss fördröjning mellan svepen över skärmen. För dem som kör ThrottleStop 8.0 (och nedåt) bör man ej begränsa processorbelastningen till < 50 %, då fås enbart lagg. Dock är den helt reko att skriva och göra illustrationer med MEN är man verkligen ute efter en konst penna, kika mera på Wacom pennor MEN glöm inte att ha en tablet som är kompatibel med just Wacoms teknologi (vilket ASUS t300Chi INTE är)!

  Av de appar jag provat med i Win 10 fungerar OneNote suveränt, blir verkligen bra anteckningar med tryckskänsligthet (notera att det är 256 tryck pkt). Dock hade ej Fresh Paint eller Autodesk stöd för tryckkänslighet, så antar att det är bara att leta sig fram. Knappfunktionerna samt Palmrest fungerar alldeles utmärkt. Att notera är att denna denna liksom för Synaptics Stylus tekn. kopplas pennan ihop via Bluetooth.

  Av de kommentarer som lästs på Amazon om denna denna har en del klagat på att spetsen slutar fungera efter ett tag samt att om batterierna blir kvar i pennan kan dessa tappa kraft. Har ej upplevt någedera, men lägger för säkerhets skull pennan i plastförpackningen som den kom med i för att förebygga att spetsen vrids eller förstörs i ex. min ryggsäck.

  OBS! Kontrollera innan huruvida denna Stylus är verkligen kompatibel med din tablet! För mig krävdes det otaligt med timmars detektivarbete innan allt föll på plats (speciellt då ASUS datorer generellt ej har särkilt bra info om dess kompatibilitet liksom support)!