Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Hubsan X4 Plus (H107P) RTF

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Hubsan Drönare (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Otroligt dåligt. Skräp. Flyger inte bra. Och efter två veckors användning är den helt död.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Tidigare modeller fungerade långt över förväntan. Sen släppte dom denna dom har både gjort den långsammare och motorerna gick sönder på 4 stycken av samma modell. Från toppen till botten helt enkelt
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har ett ord att säga, skräp. Den är fullt okontrollerbar den bara flyger till höger hela tiden. Sjukt störande, fina LED-lampor. Vet ej hur man fixar detta problem. Nej, den får bli tillbakaskickad. Avrådes!

  Har varit i kontakt med teknikmagasinet och de sa att propellrarna satt fel. Nu funkar den och den är kul att köra, lite svårt men man lär sig!
 • Usel
  3 år sedan
  Ville ha en enkel drönare att träna lite med inomhus. Jag har tidigare haft en SpeedDevil X-Blade och köpte då denna som komplement.

  Dessvärre fungerar denna modell uruselt. Det första som hände var att den drog iväg åt vänster, av någon anledning. Det gick knappt att motverka även genom att dra i spaken åt höger Den ska ju som bara köra rakt upp när man gasar... Detta beteende pågick länge...

  Kollade i manualen för att felsöka men där fanns det inte särskilt mycket information. Exempelvis nämndes att det finns olika lägen, Mode 1 och Mode 2, men de säger inte hur man kan byta mellan dessa... Hur man kalibrerar framgår inte heller i manualen som ingår, dock den på deras hemsida. Problemet försvann, den gick att köra lite grann. Problemet är att jag innan kraschat när den dragit iväg flera gånger. När den väl fungerade kraschade jag (på grund av att jag gjorde fel, första kraschen som berodde på mig). Nu är det samma grej igen.

  Jag är inte säker på om det är därför den inte fungerar eller om det är något annat. Jag ville oavsett bara ha en liten drönare att köra runt lite med, som inte strular utan bara fungerar, och denna faller inte inom den kategorin.

  Köp ett par SpeedDevil X-Blade med några blad till istället för denna om ni vill köra inne, eller köp något bättre om ni ska vara ute.

  Undvik denna -_-
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Altitude hold fungerar uselt och tar bort det roliga i att flyga. Man tappar kontroll och drönaren flyger lite som den själv vill istället för att lyda sändarens signaler. I övrigt är styrningen långsam och det känns som att flyga i sirap. Hade tidigare en "gåvo" drönare som var mycket roligare att flyga.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Rolig och lätt att flyga tack vare altitude hold. Även mycket bra batteritid.
  Efter ca 5-10 flygningar började dock altitude hold funktionen att spöka. Ibland stiger drönaren okontrollerat, ibland går den upp och ner, och ibland fungerar den bra. Känns som något hände med barometern. Jag har reklamerat och returnerat. Ska försöka få tag på föregångaren 107L istället.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  En rejäl uppgradering av föregångaren H107L. Denna håller altitude, har headless mode, bättre flygtid, designen känns hållbarare, slipper ha sladdarna hängande ut från batteriet som på föregångaren tack vare luckan. En sak har dock blivit sämre, hastigheten är bra mycket lägre än på föregångaren, även på expert mode.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Värdelöst skräp. Tappar signalen och sticker iväg. Ingen kontroll över huvud taget.