Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Benq E2200HDA

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Benq Datorskärmar (162)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bra skärm för pengarna, dock synd att den saknar HDMI ingång.
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Har bara erfarenhet av en annan skärm i samma prisklass. Den skärmen hade usel bild, så jag visste inte riktigt vilka förväntningar jag skulle ha innan jag kopplade in denna (som jag fick i present). Till min glada förvåning, visade sig bilden vara knivskarp, och färgåtergivningen är mycket bra.

  Men för mig har det funnits lite krångel. Först kunde jag välja en upplösning på 1600x900, vilket jag tyckte var lagom. Men bilden syntes inte korrekt, skärpan försvann i vågor över hela skärmen. (Övriga upplösningar funkade bra.) Jag installerade de senaste drivrutinerna för mitt gamla grafikkort (ATI Radeon 9700), sedan kunde jag bara välja mellan två upplösningar med rätt bildförhållande; 1280×720 och 1920×1080. Har provat att modifiera drivrutinerna med Modder.NET, men det funkar inte. Så nu kör jag 1920x1080, vilket jag tycker är lite väl högt för skärmens storlek. Men skärmen är vänlig för ögonen, så det funkar.

  Skärmen ser lite plastig ut (vilket den i och för sig är), men jag tycker inte den är ful. Menyknapparna känns rejäla, men är lite kluriga att navigera sig med i början (vilket jag inte lägger så mycket vikt vid, då jag använder dem en gång, sen aldrig mer). Monteringen är skitenkel, bara att trycka i foten och koppla in. Foten kunde däremot vara lite bättre utformad, då det nog inte krävs så mycket kraft för att den ska välta framåt.

  Bra till både filmtittande och surfande/arbetande. Jag är nöjd.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Mycket bra skärm för pengarna. Jag har inte sett någon i samma prisklass med bättre bild. Har svårt att se någon nytta med att lägga mer pengar på någon annan liknande skärm. Enda minuset från min sida är väl att den känns lite ostabil när man ska vrida/böja den, annars är det full pott!!
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Mycket mycket prisvärd skärm med riktigt härlig kontrast. Får ingen bättre för det priset.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  FÖR klockren för priset.

  Bilden är ENORMT snygg, inga eftersläpningar eller clouding.

  Jag spelar COD4, COD5, CSS, FarCry 2, FallOut 3. Underbart!
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Mycket bra bild om man ska se på film. Denna skärm är enbart anpassad för bredbildsformat. Till internet och andra applikationer blir upplösningen på höjden på skärmen alldeles för litet. Välj en 22 tummare med 1680x1050 om du vill få ut mer av skärmen. Priset är annars bra för denna skärm.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Grym skärm! Riktigt snygg och HD-upplösning. Det enda som saknas är ingångar. Den har bara vga... Hur som helst riktigt prisvärd! Köpte min för 1590:- på webhallen.