Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Reflect Mini BT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Hörlurar (124)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag letade löronsnäckor för träning (särskilt löpning) och viktigast av allt var passform så att de sitter på plats. Avskyr att behöva rätta till dem stup i kvarten. Ville även ha ett par som var hyfsat diskreta. Ljudet behöver ju alltid var ok, men kriterierna ovan vägde tyngre.

  Mitt omdöme efter en veckas användning, stort som snått:

  ++ Superb passform och med gummerad yta på snäckorna sitter de som gjutna i öronen. Har aldrig behövt justera dem trots olika typer av användning vid träning.
  + Lätta och smidiga
  + Sladden är lagom lång och kommer inte i vägen
  + Bra räckvidd och aldrig några avbrott eller "hack" i musiken.
  - Ljudbilden är i mitt tycke platt med klen bas i 90% av musiken jag lyssnar på. Vissa basfrekvenser verkar det funka lite bättre.
  - Något tungdrivna som många trådlösa lurar, jag måste ha på max på både mobilen (moto x2) och hörlurarna för att överrösta ex musik på gymmet, eller om jag lyssnar på podcast på tunnelbanan. Testa med din mobil innan köp, kanske är bättre med nyare mobiler.
  (-) Knapparna på sladden är inte så tydligt urskiljda från varandra, så jag måste ofta känna mig fram lite innan jag hittar rätt. Har du tjocka fingrar kanske det är än svårare.
  (-) När man maxat volymen på lurarna ljuder ett högt och vasst ljud som talar om att så är fallet. Ganska oskönt för öronen och onödigt högt?

  Sammanfattningsvis är jag ändå mycket nöjd med köpet. Lurarna passar mina behov bra och ger de högt betyg. Vissa andra som prioriterar grymt tung bas bör nog söka sig åt andra alternativ.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Efter att ha gått igenom en hel armada med trådlösa lurar (Jaybird Bluebuds X, X2, Plantronics Backbeat Go 2 etc) kom turen till JBL.

  Måste säga att det är väldigt bra passform med öronpluggarna utan horn och sladden över öronen. Ljudet är outstanding (de som påstår annat kan inte ha tryckt in de i öronen, för basen är grym på dessa) och det syns knappt att man har de på sig.

  Riktigt bra batteritid och bättre pris än ovanstående lurar dessutom.

  Ne, inget att tveka på. Bara att slå till!
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Har använt dessa lurar när jag cyklar eller går ute i skogen och de har fungerar bra ända tills högra högra snäckan började försvinna och då och då fick lägre ljud. Dessutom hör användare jag samtalar med mig inte till och från.

  Plus:
  + Smidigt format, man kan ha dem runt halsen utan att de ramlar av
  + Skall klara av svett och smått med fukt enligt specifikationerna
  + Helt ok batteritid
  + Lätt att använda, navigera funktioner

  Minus:
  - Tydligen inte så svett tåliga som man kan tro?
  - Hade inte skadat om det vore lite mer tryck i basen
  - Luckan för laddningen är ganska känslig och där bör man vara försiktig för den tål inte att man öppnar och stänger med vanlig kraft.
 • Usel
  1 år sedan
  Tyvärr slutade den ladda efter 1,5 år. Lampan lyste rött för att sen slockna helt. Testade med originalkabeln och massa andra varianter men gick inte att få liv i.
  Inte fantastiskt ljud men för 500kr var det helt okej och vikten var bra. Mikrofonen var riktigt dålig, de man pratade med bad alltid upprepa vad man sa. Slutade alltid med att man inte använde de för samtal.
  Bluetooth anslutningen var i klenaste laget, hade jag telefonen i bakfickan eller i fel framficka så glappade uppkopplingen och det blev störningar.
  1 Stjärna för smidigheten och okej batteritid.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fick min utbytt pga av för mycket glapp i ljudet. Mina nya glappar även dom men på en mer rimlig nivå.
 • Dålig
  2 år sedan
  Har testat många in ear men dessa måste vara de absolut sämsta. Man får ha volymen på max för att ens höra något. Bas existerar inte. Man hör brus i bakgrunden.
 • Dålig
  2 år sedan
  Dålig bluetooth koppling
  Har köpt denna hörlur innan o då fungerade den ok för priset. Därför valde jag att inte ta hänsyn till andra omdömen kring dålig koppling.
  Tyvärr är den urusel. Måste ha telefonen nära hörlurarna. T.ex.går inte att ha den i höger ficka utan måste vara i vänster.
  Avråder starkt från att köpa den.
  Skall tilläggas att jag har kört den med Samsung a5 o nu senast Samsung note 9. Samma problem
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Sitter bra i öronen. Ljudet är dock både svagt och med väldigt svag bas. Man måste höja ljudet till nivåer där de varnar för skador på hörseln för att ljudnivån ska bli nog hög, men det känns ändå som ett väldigt tunt ljud, där musiken inte känns så engagerande. För den peng de kostar är de väl okej, men jag föredrar att gå upp lite i ekonomi för att få lurar som man ska känna sig intresserad av att ta på och använda.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  500 spänn för ett par trådlösa lurar som sitter som handen i handsken och har batteritid på 8-9 timmar som också låter helt okej? Ja tack

  Har dem 5ggr i veckan på gymmet och är helnöjd.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Sitter bra, ok batteri. Prisvärda!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Utan tvekan de hörlurar med sämst ljud jag någonsin testat. Basen är helt obefintlig och det låter som en sprängd högtalare. Ett par lurar från macken för 30 kr låter mkt bättre. Vad håller JBL på med?

  + Små och lätta.
  + Sitter fast i öronen under träningspassen.
  + Bra batteritid.

  - Världens sämsta ljud?
  - Laddas med föråldrade microusb.
  - Tar 2h att ladda fullt. 2h!
  - Usel BT, alla andra trådlösa hörlurar jag haft har jag kunnat gå runt hela lägenheten eller gymmet utan att tappa kontakten med telefonen.

  När ljudet är så uselt att det gör ont i öronen av att lyssna på musik, då kan de inte få högra betyg. Går kanske att använda till podcasts eller ljudböcker.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Var främst ute efter ett par hörlurar som sitter bra och har bra batteritid.
  JBL Reflect Mini BT lever klart upp till detta!

  +Sitter grymt bra. Har aldrig haft ett par lurar som sitter fast så bra och som dessutom sitter så skönt.
  + Lätt sladd, inget tungt batteri som drar när du vrider på huvudet.
  +Batteritiden. Håller vad de lovar.
  +Ljudet är bra. Inte top-notch men klart godkänt!
  +Härlig röst i lurarna när man slår på/av till skillnad från tidigare JBL som haft lite störande ljud.

  Inget negativt än så länge.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har fungerat bra i cirka nästan ett år.
  Efter 11 månader går den inte längre att koppla till mina apparater via BT. BT verkar ha slutat att fungera.

  Ytterligare ett minus är det skarpa konstant blinkande blå ljuset headsetet har när den är kopplad via BT. Det kan lysa upp ett mörkt rum.
  När man använder produkten tillsammans med en Android telefon har den en tendens att automatiskt sänka ljudet för varje gång man svarar på ett telefonsamtal. Det påverkar exempelvis hur hög volym man kan ha när man lyssnar på musik eller podcasts. Det löses enbart genom att starta om mobilen.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte mina på black friday för 500kr, fungerar klockrent.

  Ljudet är bra, inte perfekt men bra. Sitter som klistrat och att dem är svettåliga gör att dem blir ännu bättre!

  Dem startar direkt och bluetoothen ansluts direkt till telefonen. Grym räckvidd har dem också, lämnade telefonen på löpbandet, fyllde upp min vattenflaska 15m bort och hörde musiken solklart hela tiden!

  Har inte laddat dem sen jag fick hem dem för en dryg vecka sen, och har använt dem flitigt, så batteriet är riktigt bra även det.

  EDIT: Dem höll ett år, sen ramlade ena högtalaren ur örsnäckan. Men med tanke på hur många timmar de legat i bakfickan och alla tvättar de överlevt var jag så nöjd att jag beställde ett nytt par igår (BF 2018)
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ris & Ros
  Köper dessa lurar på repeat till mina tonåringar och de klarar typ ett par månaders användning sedan ger de upp med glapp eller helt lägger av, trots detta så köper jag nya till mina barn om o om igen då ALLA lurar inte bara dessa går sönder i händerna på en Tonåring.
  MEN när de väl fungerar så är det bra ljud och passform. Telefonsamtal ( Mic) är alltid ett problem (inte att höra) med BT hörlurar och jag har kanske haf 20-30 olika par senaste 10 åren, vissa hade 4 Micar på olika placering men sög ändå. De som har funkat hyfsat är Bullerdämpade lurar som ofta har ngn typ av avancerad elektronik samt JABRA Elite Sport ( som är min standard lurar tillsammans med BeoPlay E8 som inte har lika bra samtalsljud)
  Dessa JBL BT lurar är prisvärda men håller tyvärr inte för omild behandling,
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte dessa hörlurar för 1 vecka sedan, tycker att ljudet är sisådär i jämförelse då med mina Sennheiser momentum 2.
  Skillnaden mellan dessa lurar i pris är ca 2000 kronor och det märks.

  + Passformen är perfekt för mina öron

  - Diskanten är sisådär men helt klart godkänd

  - Basen är lite för tunn kan jag tycka

  - Tyvärr så är klarheten i själva ljudet sisådär .

  Varför jag köpte dessa var att jag behövde ett par smidiga hörlurar att ha när jag är ute och går och då är mina Sennheiser lite väl olämpliga att ha.

  Lurarna är perfekt att ha när man ska motionera och lyssna på musik. Men sitter man i soffan med en härlig whiskey så vill man inte lyssna på musik genom dessa lurar!

  Summa kardemumma

  Ska man köpa dessa hörlurar så är det endast för att ha dom till när man ska motionera. Ha de !

  Mitt betyg blir 5/10

  --------------------------------------

  Höjer betyget då ljudet blev avsevärt mycket bättre med normala öronkuddar i gentemot vad det var med silikonbyglarna! Men eftersom ljudet blir sämre med silikonbyglarna så kan jag endast ge en 7a!
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Tyvärr ingen bra ljud. Inget register i dem djupa frekvenserna. Inte värda priset. Jbl kan bättre än så...
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sjukt bra Bluetooth sport-hörlurar!

  Dock så är det fortfarande Bluetooth. Ljudet är bra men inte speciellt klart, låter märkbart sämre än Apple:s EarPods. Kontakten med mobilen är stabil om det är direkt fält(har en Samsung S7). Nu på vintern när man har händerna i jackfickorna kan det skymma tillräckligt för att ljudet ska hacka .

  Så nu till det bra.
  +Bra batteritid.
  +Sitter bekvämt.
  +Lätta.
  +Lätta att koppla upp.
  +Perfekta för att gå runt med ensam hemma, då är räckvidden typ 8m.

  Neutrala punkter
  ~Dämpar omgivningsljud bra(dock så går vibrationer från sladden rakt in i örat).

  Summering av det dåliga.
  -Inte det bästa ljudet, saknar klarhet.
  -Inte helt hundra med uppkopplingen.
  -Saknar "klipp" för att fästa på kläderna, detta gör att man hela tiden måste ha båda lurarna i för att inte den ena ska dra obekvämt.
  -Pipet som visar att maximal ljudstyrka har nåtts är ungefär 20gånger starkare än musiken, även när musiken är på max.

  Uppdate 2018-09-03: Reflexbandet har i stort försvunnit och högra hörluren börjat glappa
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Helt klart värd varenda krona.
  Haft problem med att hitta ett par trådlösa lurar som sitter bra och är enkla...
  Dessa uppfyller mina krav!

  +
  Bra batteritid
  Lätta till vikt
  Jämt ljud
  Trasslar inte
  Bra passform och mycket svettåliga då jag tränar mycket och tunga pass
  -
  Räckvidden kan vara en aning svajig emellanåt om man lägger mobilen i en tjock jackficka- men inget i det långa loppet som stör.

  Kan tillägga att jag innan dessa lurar köpte ett par Jaybird Freedom och det var faktiskt något utav det värsta lurarna jag ägt och lämnade in efter knappt två veckor!
  Skulle mina JBL gå sönder eller bli bortappade hade jag köpt ett par nya utan tvekan. Rekommenderar starkt!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  För 500 spänn är de grymma. Men räkna inte med att de håller i fem år precis.

  Mobiliteten vinner över ljudkvalitén, men de låter inte alls illa! Värt för mig med lätta och smidiga lurar med ett godtyckligt ljud.

  Som alla hörlurar jag någonsin ägt i denna prisklassen slutar de fungera ungefär efter ett halvår-år. Högra luren har tappat ungefär 50% av volymen, samt att ljudet är skräpigt och distar.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Som folk skrivit så är det mycket diskant i dem, men jag tog ner en equalizer-app som löste problemet. De kommer med olika typer av gummibitar till öronen och sitter fast bra. Låg vikt. Lite störande att den vid lågt batteri upprepar "battery low" varje minut, eftersom man lyssnar på annat då... Fick dem på rea, hade inte varit värt ca 900 kr som de kostade då.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  +:
  Bass
  Batteritid
  laddar snabbt
  -:
  Diskanten är sisådär och kan skära i öronen ifall volymen är för hög
  Svarta kåpan som täcker batteriet har lossnat några gånger så att batteriet och kablarna till elementen är exponerade.
  Händer att de åker ut ur öronen när man bänkpressar eller liknande övningar.

  I helhet är det bra lurar men som en person som tycker att diskanten är lika viktig som basen så får man välja basen eller helt enkelt andra lurar.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag köpte mina för 500:- och får man dem för det priset, så är de klockrena.
  Det fanns med många olika "ploppar", så det finns goda chanser att hitta några som passar sina öron. Om man inte får in lurarna ordentligt i örat, så låter ljudet väldigt platt och helt utan bas.

  De är rätt stora och sticker ut en hel del från örat, så det är inte bekvämt att ha dem under en tight mössa.

  Jag använder mina när jag cyklar. Då de är rätt stora, så tar de vind och man hör rätt mycket vindbrus i dem. Det är inte bäst, för man vill ju inte vrida på ljudet så mycket att man inte hör trafiken. Sladden mellan lurarna är mjuk och stör inte i nacken när man har hjälm och jacka.

  Jag har sprungit med dem några gånger med olika "öronploppar". Jag tycker att de sitter bra och är inte i vägen. Fjärrkontrollen är lätt att hitta om man vill byta spår eller något.

  I övrig träning, som t ex kettlebells, så kan det vara lite störande att sidan av sladden som har fjärrkontrollen är mycket tyngre och då glider all sladd över till ena sidan på ett lite störigt sätt. Sladden är dock rätt så kort, så den är inte i vägen när man tränar.

  Uppdatering: Så här efter en tids användning, så stör det mig lite att det inte är samma "öronkuddar" som passar mig bäst hela tiden. Jag har ett par som passar bäst för löpning (de som syns på bilden) för de tar bort lite av stötarna från stegen, men i övrigt tycker jag att de vanliga runda låter bäst.
  En annan sak som är lite störig är att när den varnar för "battery low", så är det verkligen in i bänken low. Jag undrar om det ens var 5 min till "power off".
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Dessa är de tredje BT-hörlurarna jag testar (efter Plantronics BackBeat Fit och Creative Outlier Sports) och de första med acceptabel passform och ljud. Liknande men klart sämre ljud än JBL Synchros Reflect (ej BT) för musik, men jag lyssnar oftast på podcasts och ljudböcker och då är det skönt att slippa oroa sig om sladden.

  Trots detta ger jag produkten lägsta betyg p.g.a. vissa brister som får mig att undra om de är skapade av illvilja snarare än inkompetens.

  För det första finns en lampa på produkten som blinkar konstant när de är på. Lampan märks oftast inte när man använder dem, men den kan bli irriterande för andra i vissa sammanhang, eller om man använder dem i ett mörkt rum. Det är även otroligt irriterande att man alltid måste tänka på hur man lägger ifrån sig hörlurarna när man inte ska använda dem - utom synhåll eller i en låda, inte obetänkt slängda på skrivbordet - om man vill slippa stänga av dem och sen bli irriterad när man glömmer starta dem innan nästa användning.

  Lösningen här är för enkel - ha INTE en lampa som konstant blinkar - för att idioti ska vara en godtagbar förklaring.

  När man försöker öka volymen över max utger hörlurarna ett skarpt, högt, smärtsamt pip för att indikera att volymen är vid max. Det finns inget annat sätt att ta reda på om man är vid maxvolym redan. Detta är särskilt irriterande eftersom volymen återställs varje gång hörlurarna stängs av, och hörlurarna stängs av varje gång de laddas. Vilken jävla idiot som helst kan väl fatta att korrekt användning av produkten inte ska vara regelbundet plågsam? Och varför återställs volymen överhuvudtaget, och varför behöver man manuellt sätta på hörlurarna varje gång efter man laddat dem? Det kan också vara svårt att hitta på-knappen om man har på sig hörlurarna och inte kan se knappsatsen. De andra knapparna används ju inte när hörlurarna är av, så en bättre lösning hade varit att hörlurarna slås på om man håller ner vilken som helst av knapparna.

  När man har extremt lågt batteri, typ 10 minuter användning kvar, säger hörlurarna regelbundet "battery low". Det hade varit mer hjälpsamt om de varnade för lågt batteri långt tidigare, och sade hur lågt batteriet var, t.ex. "battery at 10%". Men det som är riktigt irriterande är att hörlurarna säger "battery low" så ofta att man blir galen, och man missar en bit av det man lyssnar på eftersom det inte pausas, vilket gör dem nästan oanvändbara om man lyssnar på en ljudbok där det kan vara något viktigt man missar.

  Sladden orsakar en hel del oväsen när man använder hörlurarna då den skrapar mot nacken, kläderna, eller håret. En lösning är att byta plats på öronsnäckorna så vänster sitter på höger och höger sitter på vänster, och vrida dem upp-och-ned så att sladden går upp över öronen istället för nedåt. Jag föredrar detta istället för kabel-oväsendet, men hörlurarna är klart inte optimerade för att användas på detta sättet eftersom sladden inte vill hålla sig på plats bakom örat.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Sitter bra och ljudet är fullt godkänt. Ingen fel på räckvidden.
  Mina fick dock fnatt när svetten började rinna. Började sänka ljudet konstant utan att jag gjorde något och vid ett tillfälle hängde de sig så att jag inte ens kunde stänga av dem. Fick vänta till batteriet tog slut. De ska vara vattentäta så jag kanske fick ett måndagsex. Netonnet var mycket behjälpliga och jag fick lämna tillbaka dem och köpa en motsvarande produkt.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpta från Teknik Magasinet på Black friday.

  Har ganska bra ljud och sitter bra i öronen.

  Problemet är med batteriet, dessa hörlurarna laddar ur sig själv när de inte används och har en batteritid på 3 timmar vid normalt volym.

  Dom utlovade 8 timmarna stämmer garanterat inte.
  Inget man kan lämna tillbaka hörlurarna för heller!

  Rekommenderas inte.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Utmärkt ljud utan störningar via bluetooth. Använder dem både på kontoret och på gymmet.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft dessa lurar i snart 2 år.
  Bra:
  - Bra ljud. Nu är jag långt ifrån någon expert.
  - Små och behändiga.
  - Snurrar inte ihop sig.
  - Snabb laddning.
  - Bra batteritid, men lurar från 2017 slår dessa med stor marginal.

  Dåligt:
  - Mycket störningar om man har mobilen på andra sidan kroppen, t ex i höger bakficka.
  - Inte lång räckvidd
  - Reflextejpen längs lurarna har släppt
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt grymma lurar! Har använt de dagligen i en månad nu.
  + Bra ljud.
  + Bra batteritid.
  + Sitter bra, aldrig haft problem med att de åker ut och det märks knappt att man har dom på sig.
  + Diskreta. Själva lurarna är rätt små och dosan är inte för stor.
  + Bra räckvidd.

  - Klarar inte två bluetooth enheter samtidigt. Liten nackdel för mig då jag helst vill ansluta till datorn och mobilen samtidigt. Får lov att stänga av bluetooth på ena enheten nu.

  Uppdatering: fungerar lika klockrent ett år senare!
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Passar mina öron, väldigt tät och isolerande.
  Sitter även tight och bra, ingen risk att dom ramlar ur.
  Bra blåtandssynkning till min iPhone 6.
  Bra ljud i förhållande till priset!
  Bättre ljud än mina sladdburna in-ear som var dyrare (kan ha att göra att dom är täta och isolerande till mina öron).
  Möjlig negativt att dom isolerar omvärlden för bra. Svårt att höra trafik m.m..
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra ljud! Dock är det jobbigt att den pip ljud varje gång man byter film kollar runt på Facebook osv. Och att lampa. Lyser upp hela rummet på natten
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tid för att skriva ett omdöme efter en månads användande. Jag letade efter prisvärda trådlösa in-ears med bra passform. Tänkte använda dem lite överallt förutom i gymmet. Kostade 600 kr på MediaMarkt till rabatterat pris. För den som orkar läsa ska jag försöka täcka alla funktioner och sånt.

  Ljudet är helt okej, basen är ganska klen. Volymskalan är bedrövlig. Första steget på skalan är alltför lågt för att kunna lyssna på musik i helt tyst miljö, andra stegen är ganska passande för miljöer med brus, prat och buller tex buss och bil, men för högt i tyst miljö. Tredje steget är för högt oavsett miljö. Såklart är detta subjektivt.

  Passformen på lurarna är mycket bra, sitter utmärkt. Finns ingen Large storlek dock. Man kan välja med eller utan vinge, vinge satt helt klart bäst i mitt öra. I början skavde de ganska mycket men efter ett tag blev jag van. Lurarna är ganska feta, de sticker ut en del från örat. Jag föredrar diskreta och små in-ears tex urban ear kransen. Kabeln är väldigt tunn och känns ganska ömtålig, jag skulle gärna ha sett att den var lite tjockare, det är något jag faktiskt stör mig på. Kontrollpanelen sitter på vänster sida vilket gör att vid minsta lilla rörelse blir kabeln tajt på höger sida och det blir överflödigt på vänster och den ligger inte skönt i nacken, det blir inte symetriskt. Jag anser att kabeln är bra längdmässigt men hade gärna sett någon sätt att hålla ihop lurarna när man inte använder dem, de glider lätt av. Reflektfunktionen har jag ingen nytta av.

  Kontrollpanelen känns lite plastig men duger. Med ett långt tryck på upp-volymen-knappen spelar man nästa låt, jag hade föredragit dubbelklick på on/off-knapen. Det finns en liten lampa som blinkar var fjärde jävla sekund, jag blir helt galen. Det är inte så att det kommer dra uppmärksamheten i klassrummet eller så nej nej. Det är helt värdelöst. Det är irriterande på natten när jag sitter i sängen och ser blinket i ögonvrån. När man sätter på hörlurarna säger de "power on" vilket är ganska schysst. När man stänger av dem säger de "power off", det finns inget behov för en blinkande lampa.

  Räckvidden är okej, dock finns det en död zon. Står man några meter från källa och vänder sig åt fel håll dör blåtandskopplingen för att sedan återuppstå när man vänder sig om, rätt irriterande.

  Batteritiden är bra, tumme upp. Tar 3-4 timmar att ladda upp till fullt .Sidenote: På min sonytelefon kan jag inte se hur mycket batteri det finns kvar men på min iPad kan jag... Lite irriterande.

  Slutsats
  Irriterar mig på alltför mycket saker för att kunna använda dem vardagligen och jag kommer antagligen försöka sälja dem. De faktorer som väger mest är blinket och placeringen av kontrollpanelen. Dessutom är de ganska överprisade, för tusen kronor finns det mycket bättre in-ears. Fel person fel produkt, skulle man kunna sammanfatta det här köpet.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ingen bas om jag använder propparna med vingar, det går inte att få in dem riktigt i öronen då.
  Dålig BT, hackar lätt när jag har mobilen i hållare runt midjan och springer, men hackar inte trots mycket större avstånd om man är still.
  Hyfsat ljud med proppar utan vingar men eftersom man inte kan använda propparna med vingar halkar de ur öronen då man svettas.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra passform och sladden är lagom lång. Helt ok ljud för priset. Dock sjunker betyget betydligt på grund av den dåliga BT. Hackar hela tiden om man har mobilen i byxfickan. Detta gör att lyssna på något till en frustration.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Rejält överprisad produkt! Har köpt många BT in ear genom åren och många gör ont i öronen efter tids användning. Trodde detta skulle lösa det problemet, men samma sak och gör ont också efter haft på det ett tag.Men inte lika ont som mina tidigare BT hörlurar.
  Dessutom är batteritiden dåligt, når aldrig upp till 8 timmars batteritid som det sägs det kan och max ca 3-4H på hög volym. Möjligen kan det nå upp till 8H om man har det på låg volym hela tiden? Den har en mörk ljudkaraktär som låter samma som mina billigare variant DACOM

  Har ett par Kinesiska BT av märket Dacom Athlete NFC Cordless Ear , som har samma ljudkaraktär som denna och dessutom längre batteritid 5-6H än denna. Köptes från aliexpress för ca 230:- bara.

  Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds som kostar bara ca 200:- har bättre ljud med ljusare ljudkaraktär och längre batteritid.

  Utav alla jag testat genom åren är Xiaomi Wireless BT som har bästa ljudet, men tyvärr passar det inte mina öron och ramlar av hela tiden.
  DACOM är bekvämast utav alla som jag haft, men tyvärr lika dåligt ljud som JBL Reflect mini BT.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra bra passform.
  Bra batteritid.
  Ljudet är enligt förväntan på trådlösa lurar av detta slag inte särskilt fylligt ljud.

  Dålig täckning från byxficka, hackar för ofta oavsett "vinkel" på telefonen i fickan (Iphone 6 i detta fall)

  Ett riktigt störande kraftigt blått blinkande ljus på ena snäckan. Ta bort det till nästa generation.

  Jag har ett nytt par till som jag ska testa för att avgöra om det är fel på just de jag använder nu.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Använt dem i några dagar och är väldigt nöjd. Köpte dem på rea 495:- på POWER.se så med det i bagaget så kanske jag har en annan förväntning än om man slängt ut närmare 1k på ett par.

  + Smidig och perfekt passform. Byglarna gör att det knappt känns som man har dem på sig.
  + Relativt bra ljud. Man får fippla med Equalizer på mobilen för att hitta ljudet som passar. Är bortskämd med Plantronics Backbeat Pro som har överjävlig välljudande bas så allt under det tycker man är dåligt.

  - Tycker kontrollen har lite dåligt konstruerade knappar. De bör ha fått tydligare fasning som man känner vilken knapp man har fingret på.
  - Skulle gärna sett en medföljande väska till lurarna

  Överlag väldigt nöjd!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har nu använt mina lurar i drygt tre månader. Mina intryck ska ses i ljuset av att jag betalade blott 557 kr på Dustin. Använder dem dagligen, både till LG G4, Sony Xperia Z3 Tablet och Apple TV 4.

  Positivt:
  + Bra ljud. Inte perfekt, men tillräckligt bra för träning och för att gå omkring på stan med oljud som ändå stör i bakgrunden.
  + Sitter bra i mitt öra. Inte jätteordentligt, men tillräckligt för att kunna springa med dem utan att de lossnar.
  + Bra byggkvalitet över lag.
  + Inget blåtandsstrul som jag upplevt med andra lurar. De funkar, helt enkelt.
  + Bra räckvidd.

  Negativt:
  - Basen är inte så djup i mina öron. Hade behövt sitta tightare i örat.
  - Borde varit med en storlek till på propparna. Nu bara M och S.
  - Lilla locket som skyddar USB-porten känns billigt. Min gissning är att det är det första som kommer paja på lurarna.
  - En starkt blinkande diod när de används. Fånigt. Onödigt. Med luva på tog det en stund innan jag insåg varifrån det konstiga blå ljuset i ögonvrån kom ifrån.

  Sammanfattningsvis: Mycket bra! Jag skulle definitivt rekommendera dessa. Om de är värda 1000 kr för mig är jag dock inte helt säker på. När de dippar i pris igen kommer jag köpa ett par till för att ge bort.

  Uppdatering maj 2017: Vid cykling funkar det inget vidare att ha mobilen i ryggficka. Jag ska köpa ett armfodral för att slippa störningar. Mitt omdöme i övrigt gäller fortfarande.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra ljud med kraftig bas. Sitter bra i örat. Tyvärr så klarar dessa inte av svett även om det sägs så. Problemet är inte skälva lurarna utan fjärren/micken på sladden. När jag kör ett hårt löp pass så kommer det in svett i fjärren som gör att knapparna lever ett eget liv. Leder oftast till kortslutning av batteriet.

  Slutsatsen är att om ni svettas mycket under passet, köp inte dessa.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag använder det här headsetet för cykling och promenader. De är väldigt nätta, sköna, och lätta. Känns knappt att man har dem. Efter att bara ha använt lurar med sladd, är det extremt bekvämt att bära dessa.

  De sitter väldigt bra och säkert med de ergonomiska örontopparna. De vanliga (små) örontopparna sitter inte lika bra. Det följer med två storlekar av varje typ; Large och Medium.

  Jag var först väldigt besviken på ljudet. Det var flat och saknade bas. Efter lite trixande så hittade jag ett sätt att sätta in dem i öronen, så att de sluter mer tätt och äntligen hör jag den fina basen. Nu är det bland de bästa lurarna jag har testat.

  Batteritiden är väldigt bra för mina behov, och de ansluter väldigt fort till min iPhone. Som med all BT, så tappar den ibland kontakten när man är ute, men det är nog svårt att komma runt med den typen av teknik.

  Jag har inte använt dem för telefonsamtal, men har läst flera recensioner där användarna inte varit nöjda med mikrofonen. Därför vågar jag inte ge full pott på dessa.

  Haft dem i tre veckor. Väldigt nöjd så långt.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ljudmässigt - låter "flat", dvs ingen megabass eller booster någonstans. Låter väldigt sanningsenligt. Vill du ha ett ljud med en U-kurva på equalizern, köp inte dessa.

  Sitter bra i öronen och väger inte mycket alls.

  Negativt - mikrofonen är inte den bästa. För kortare samtal är det ok.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt perfekta hörlurar, beställde dem för ca 6 månader sedan och de har funkat klockrent för mig, jag lyssnar ganska mycket på låtar med lite mer bas i och jag tycker lurarna fungerar ypperligt då alla mina andra trådade hörlurar har börjat glappa vid 3.5 ingången så de har alltid gått sönder efter ca 6-12 månader.
  Blev mycket nöjd när jag upptäckte hur långt hörlurarna faktiskt räckte i räckvidd och att det inte störs ut en enda gång.

  Det enda negativa som jag har upptäckt är när väl batteriet börjat ta slut så varnar den ungefär varje minut (i ungefär 5-10minuter tills hörlutarna stängs av pga batteribrist) genom att stänga av volymen på allt som enheten spelar upp och säger meningen "Battery low" och sedan höjer upp volymen på enheten igen till den göregående ljudnivån. Lite jobbigt att den varnar så ofta men det är den enda anledningen jag inte valde att ge hörlurarna 10/10.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Perfekta lurar för mig! Sitter bra i öronen och de ramlar aldrig av. De håller ljudet inne bra och man hör knappt ut; om det är bra eller dåligt får man avgöra själv... Däremot perfekta på gymmet om man vill få bort ljudet från alla runt omkring. Batteritiden är också bra! Håller i flera timmar!

  Enda negativa är att basen kan vara lite klen för vissa låtar, men det är inget som stör mig även om det kan vara är riktigt schysst med fet bas.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Haft i ca fyra månader:

  +
  Smidiga
  Bra batteritid
  Trådlösa
  Klart ljud

  -
  Svårt att få dem att sitta riktigt bra
  Svag BT-mottagning. Måste ha telefonen i jackan, i byxfickan hackar det.
  Svag bas

  =
  För 490kr är jag nöjd med vad man får. Jag får nästan aldrig vänster örat att sitta bra, det stör mig och avsaknad av bas fast det är ett väldigt klart och fint ljud.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte dessa lurar i september 2016 och är än så länge nöjd med hur de presterat. Kan inte se några tecken på slitage efter att ha behandlat de "som de flesta behandlar hörlurar", det vill säga slängt ner dem träningsväskan eller skramlat runt med dem i jackfickan tillsammans med nycklar och annat. Ljudet är bra med lagom stark bas och hyfsat mellanregister och diskant. Bluetooth mottagningen varierar med vilken enhet som används. Min iPhone 6S klarar vill helst att man rör sig i samma, eller närliggande rum medans min bärbara klarar att streama ljud i stort sett hela villan.

  Det bästa med dessa hörlurar är passformen. Jag har aldrig hittat hörlurar som passar mig perfekt men dessa sitter som gjutet. I början kan det skava lite om du använder hornen men öronen vänjer sig efter någon vecka och sen märker du inte att de sitter i.

  Batteritiden är också som utlovad, om du använder lurarna endast vid träning behöver du kanske ladda dem en gång i veckan.

  Nackdelen är priset, som med de flesta BT hörlurar. 1000 kronor är på gränsen till överkant. Det finns lurar på amazon och ebay som håller samma kvalitet (TaoTronics BH07 t.ex.) fast för en tredjedel av priset.
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Nån mer som har problem med att dom tappar kontakten med bluetooth? Ljudet hackade extremt mycket när jag va ute o gick.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  - lågt ljud, ingen större effekt. ingen kraft i bas. stänger ute ljud lite för dåligt med trots bra passform.
  + sitter bra, för kort batteritid (höjer nästan till max för bra ljudupplevelse). fick dessa för 500kr vilket jag tycker de endast är värda. skönt och slippa sladd. ganska bra räckvidd, kan lägga ifrån mig mobilen och gå runt i 50kvm stor lägenhet utan större problem (får dock inte vända kroppen från sändaren)
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Provlyssna dessa, ok ljud lite tamt.
  Och som de flesta trådlösa lurar ingen effekt, för dålig volym,
  Inget drag.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har nu haft dessa i ca två veckor. Köpte dem för att ersätta mina gamla ericsson mw600 som jag inte tyckte hade så bra ljud.

  Ja dessa jbl har ett bra ljud för att vara en sån liten produkt. Kan inte säga så mycket om batteritid ännu men fick ganska många timmar på första laddningen.

  Det enda jag märkt av i negativ bemärkelse är räckvidden på bluetoothen. Kör mellan dessa och en iPhone 7plus. Mina gamla mw600 hade mycket längre räckvidd. Med dem kunde jag lägga telefonen hyfsat centralt när jag tex städade huset utan att ljudet klippte. Men med dessa jbl började ljudet klippa bara något rum bort. Vet inte om det är ett måndagsexemplar. Använder ju lurarna till löpning och cykling så i normalfallet är det ingen fara med räckvidden men hade önskat bättre signal när man är hemma.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mitt första par bt-hörlurar så har inget att jämföra med. Några observationer:

  + så härligt att slippa kablar.

  + bra att man kan ha enbart en hörlur i örat så att man fortfarande har halvt koll på omgivningen.

  + tillräckligt bra ljud och volym i hörlurarna

  + sitter rätt bra i örat och det finns flera passformar som följer med boxen.

  - känns rätt plastig och relexerna på hörlurarna håller på att lossna pga lite regn.

  - inte riktigt nöjd med batteritiden. Håller runt 4-5 timmar i sträck. Det finns inga indikatorer om batterinivån utan man får en varning som upprepas tills det "dör".

  - köpte för 999kr. Känner att 499 mer reflekterar dess värde.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Vann de här och jag är imponerad över ljudet. Får med övre frekvenser mina andra lurar helt missat, bra för att mixa musik om man inte orkar ta på sig de tyngre studiolurarna eller trycka power on på monitorerna.
  Enda minus är väl att de tar lite tid att ladda, men jag kan inte jämföra med andra trådlösa lurar då detta var mina första sådana.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Hyfsat ljud. Samma problem med BT som alla andra lurar. Dock dålig kvalité. Mina gick sönder efter tre månader.