Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Canon EF-S 18-200/3,5-5,6 IS

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Canon Objektiv (133)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Sålde mitt (mycket bättre på vissa punkter) Ef-s 17-55 f2.8IS till fördel för detta, tyckte bekvämligheten var mer värt.
  Ett kanonobjektiv i toppklass som står sig bra i jämförelse med anda i samma klass.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte nyligen nytt objekt när vi var på semester på gran canaria. Blev Sigma 70-300 när vårat 18-55 objektiv började kärva. Efter ett dagars provande med byte fram och tillbaka så lessnade vi på att byta och la ut objektivet till försäljning när vi kom hem, och köpte istället detta objektiv! Jag ångrar inte bytet en sekund! Känslan att slippa byta objektiv hela tiden är bra, bara köra på närbild eller översiktsbild! Skrota ditt 18-55 objektiv och köp ett sånt här istället!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Riktigt trevligt allroundobjektiv!

  Passar nog bäst för hobbyfotografen. Jag ser inga problem med skärpan eller annat, men vet att de finns där. För min del är det dock värt massor att alltid ha ett objektiv som kan ta den bilden jag vill ta - oavsett vad det är! Med den här typen av objektiv är du alltid redo.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Det enda jag kan klaga på är ljuskänsligheten. Köpte det tillsammans med kameran - men lägger in själva objektivet för sig också här.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Min 18-55 objektiv började sticka så köpte den här linsen och hittills allt bra. Trevligt att inte behöva byta lins hela tiden.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna lins är min mest använda. Jag har en mängd dyrare och bättre kvalitet linser, men detta är det som är på min kamera mest eftersom det är bara så bra att ha de olika brännvidder för de flesta vardagliga saker. Det är bra för resor, barn händelser etc som du bara måste ta en lins. Eftersom det är bara 5,6 på den längsta änden, betyder det att du måste ha högre ISO i mörkare förhållanden.