Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Canon EOS 50D

 Lägg i lista  Jämför
Canon förstärker sitt EOS-sortiment med en flexibel digital systemkamera: EOS 50D. Med 15,1 megapixels CMOS-sensor, bildserier med 6,3 bilder per sekund och Canons senaste bildprocessor DIGIC 4 ger EOS 50D oöverträffad hastighet och upplösning till ett pris som är unikt på dagens marknad. Stäng
Canon förstärker sitt EOS-sortiment med en flexibel digital systemkamera: EOS 50D. Med 15,1 megapixels CMOS-sensor, bildserier med 6,3 bilder per sekund och Canons senaste bildpro... Läs mer
Jämför pris på alla Canon Systemkameror (131)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.82)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Köpte min 50D i mars 2011. Har börjat sätta mig in i kamerans alla möjligheter. Valde 50D före en 60D då jag inte vill filma med en systemkamera. Den är stadig i handen - känns mycket robust. Så nu blir det att åka ut till husvagnen på Gålö och börja fota fåglar och ormar och mycket mera. Hittar du en 50D - så köp den gärna. Man får en BRA systemkamera till rätt pris.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Superkamera för det låga pris den ligger i nu. Inte som en 7d - men för samma pris som en 7d får du en bra stadig kamera, med objektiv och batterigrepp. Mycket nöjd!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har nyss bytt kamera från 400d till 50d. Båda kamerorna är mycket bra på sitt eget sätt.
  400:an när man börjar fota och 50:an att växa i. Älskar snabbheten i 50:an och alla inställnings möjligheter, gör ju att det finns en "fotometod" för alla, eller hur? Tycker att 50:an fungerar aldeles utmärkt med mina ef:s objektiv trots att det inte är ett L på dom.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Helt okej
  Användbara bilder upp till 6400 i många fall med noise were
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  tycker det är fotat med en kompis Canon 50D den ger suveräna bilder väldigt bra skärpa!! älskard en vill ha en också..... P.S det blir bra bilder med rätt objektiv! ;)
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Hade en 40D tidigare och bytte till denna. Skärmen är användbar i dagsljus (vilket den ite var på 40an), och ljusmätningen tycks fungera mycket bättre. Fick ett bra inbytespris för min 40a, så det var inget att tveka om!
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Har haft 350D, 400D och 40D tidigare. Bytte till 50D p g a den fina skärmen och den stora menytexten (betyder mycket för oss med glasögon).

  Sensorn ger goda möjligheter till "cropping", men behöver ett högkvalitativt objektiv typ 17-55/2.8 för att komma till sin rätt. Trots reklamens påståenden om motsatsen tycker jag den börjar brusa rätt rejält från ISO 1600, vilket kräver grannlaga brusreducering i t ex DPP.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Bra kamera med solid kvalitetskänsla. Bytte från en 450D. Det mesta är snäppet bättre: sökaren, skärmen, greppet och inställningsmöjligheterna. Bildkvaliten är en aning bättre men det är framförallt kvaliten och handhavandet som är mer proffsigt.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Mycket bra kamera! Hade en 400D innan och 50D är mycket bättre!!
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Nöjd! :)