Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer AVH-X7800BT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Pioneer Bilstereo (147)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För det första tycker jag den är ganska snygg. Men "pianolacken" suger åt sig fingeravtryck och blir fort mindre snygg. Putsduk är bra att ha.

  Den har enormt mycket inställningar för ljudet. Equalizer mm. Jag bryr mig dock föga då jag justerar allt på externt steg.
  Ljudet blev inte ett dugg bättre än med den gamla JVC-spelaren som den fick ersätta vilket jag faktiskt trott det skulle bli.

  Mycket bra att den fungerar även med skärmen infälld. En liten display likt flera Clarion och Alpine har på några enheter med pop-up skärm hade inte skadat, även om jag klarar mig bra utan det. Jag kan byta låt och justera volymen utan skärm, vilket är det jag gör mest. Skärmen är dock guld värd när jag ska hitta en speciell låt på USB-minnet eller ändra inställningar.

  Den är ca 15mm längre (djupare) än den JVC CD-spelare jag bytte ut men det räckte för att den skulle ta i en stålprofil inne i instrumentbrädan på min bil och därmed inte gå att få fast ordentligt.

  Detta är min första Pioneer och kanske är det därför jag har svårt att hitta i meny-systemet. Jag är inte van vid att behöva instruktionsboken för att ställa in saker men menyerna är väldigt ologiska i denna!
  Sen insåg jag också att jag är tvungen att ansluta handbromskabeln för att komma åt vissa vitala inställningar. LÖJLIGT! Jag kan förstå att de inte vill att man ska kunna kolla på film samtidigt som man kör men det är totalt idiotiskt att låsa inställningar som inte har med filmvisning att göra!
  Jag skalade kabeln och tvinnade fast den i chassit på spelaren. 'Problem solved'.

  Ljusstyrkan/kontrasten på skärmen är i lägsta laget, iaf för att fungera bra i en cabriolet.

  Fjärrkontroll ingår inte! Inget jag saknar men det står på många ställen att den medföljer så vill man ha det blir man besviken! Kostar ca 400kr extra.

  Jag har testat att ansluta min Android-telefon med USB och det fungerar hyggligt. Viss eftersläpning i bilden kan det bli och inte hundra prestanda när man kör navigatorn.
  Synd att bara vissa appar fungerar.
  Lite synd också att det bara är en USB. Jag vill inte köra musik från telefonen utan från ett USB-minne och det går inte om man samtidigt vill få navigatorn på telefonen på skärmen. Antingen eller är det som gäller. Det är dessutom ganska omständligt att behöva gå in i inställningarna och ändra för att kunna växla mellan ett USB-minne och telefonen. Detta gör att jag sällan kopplar in telefonen.
  Den laddar bara med 1A vilket är för lite för de flesta smartphones idag.