Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Overwatch - Origins Edition (PC)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Roligaste spelet på länge - och beroendeframkallande. Det tog lite tid att komma in i, kanske framförallt om man kommer från shooters med någon form av verklighetsförankning. Men så fort man greppar spelkonceptet någorlunda så börjar det snabbt bli roligare.

  Det finns lite delade åsikter om det, men att ha en professionell liga som lever i symbios med spelet är något som jag tycker ger en ganska sund och rolig utveckling av spelet i sig.

  Så kort och gott ett omväxlande spel med många olika modes för att kunna ge något till alla. Grundspelet, som spelas i liga, är team-baserat där teamen är lagom stora för att alla ska vara viktiga. Framförallt om man vill spela "competitive" 6v6 (vilket är lite mer seriöst än inte alls, men inte mer än vad du gör det till).
  Men känner man inte för det så kan man köra i diverse andra former, som även anpassas efter årstider, högtider etc. Efter hand läggs nya hjältar/karaktärer och banor till, samt befintliga balanseras för bättre spelupplevelse (mix av spelbarhet för låg- och högnivå).
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt kul.
  Förstod inte glädjen direkt, sen kunde jag inte slita mig.
  Roliga karaktärer
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt cancerspel och utvecklarna bär ansvaret.
  När de presenterade en heroshooter och det var Blizzard bakom så lät det ju som en kul idé och någonting nytt, dock så är standardspelet ett teamplayerspel där man eskorterar laster eller håller platser som i Team Fortress och verkligheten berättar väl att heroshooters inte är och blir särskilt balanserade (Quake Champions är det bättre alternativet där.)
  Personligen spelar jag bara 3 mot 3 p.g.a. dålig datorprestanda och problemet är säkert värre i arcade/det är än i competetive men av design så är det så att spelare som är i en pre-made lobby for en egen chatlobby och det är rätt sällan de växlar över till lagchatten så man blir ensam och kan inte kommunicera med dem, i ett lagspel, av design. Helkorkat.
  Oavsett spelmode finns det såklart människor som vill prova andra karaktärer eller bara är lästa i vad de vill spela och därför inte gör de bästa valen för laget eller spelar som de borde, .. som man borde ja.. ännu en brist i skitspelet då ens roll i competitiveläget låser fast en vid ett visst beteende rätt kraftigt så man får inte vara kreativ eller finna sina egna lösningar direkt.
  Ursprungsproblemet är utvecklarna som har lobbychat som default och som inte låter en hantera spelare som går sin egen väg på något vis (man kan exempelvis inte kicka någon och om någon lämnar så får man ingen ersättningsspelare utan får bara försöka spela med de som är kvar vilket gör att fler lämnar och så gick det åt helvete, även det ett utvecklarval.)
  Man får inte säga att andra spelare är idioter och om man lämnar matcher blir man straffad, så det finns helt enkelt inte något sätt att hantera ursprungsproblemet vilket gör spelet till ruskigt mycket cancer.

  Game-play: 2/5.
  Kul att spela i multiplayer: Med vänner kanske, med randoms inte särskilt.
  Single-player: Ickexisterande.
  Teknisk och grafisk design: 5/5.
  Grindea värdelösa lådor till förbannelse som ända lockelse i spelet: 1/5.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra optimerat, bra gameplay helt okej chill spel
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Så kul att jag körde det även fast jag hade 30 fps på low (När jag skriver detta så har jag byggt en ny dator så jag kan recensera "på riktigt"). Maps: många olika slags typer som alla har sina smarta grejer t.ex. Route 66 med sina "flygande plattor som rör sig". Heroes: Jag säger bara det finns minst en hero som passar dig.
  Abilities: Alla heroes har sina egna abilities vilket gör alla så speciella att spela, abilities är väldigt användbara i gameplayet t.ex. Mccrees flashbang.

  Ultimate abilities: Dem här slags abilities är väldigt kraftfulla och kan ändra allt i hela matchen (framförallt om t.ex. två teammates och du använder era ultimates samtidigt) vilket gör dem väldigt kraftfulla så du måste "chargea den (du laddar upp den genom att göra damage), chargeraten är väldigt balancerad enligt mig.

  Älskar detta spel och jag rekommenderar det verkligen!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bästa spelet sedan CS 1.6
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Origins utgåva lägger bara några mindre kosmetika utöver basspelet för ett högre pris. Som att skriva detta kan du köpa grundversionen från den officiella hemsidan för 40USD = 55nzd och spara en hel del, definitivt värt det också eftersom varje match i detta spel är unik från resten och du får matchas med andra människor i din skicklighetsnivå ganska snabbt så ingen behöver oroa sig för att dominerade varje match om du är ny på första person shooters. Vissa tecken behöver inte ens att lita på siktar om brinner inte din starka sida och i stället förlita sig på situationsmedvetenhet om vad som händer runt omkring dig i matchen. Sammantaget en skitkul att spela