Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux EKF3300

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Kaffebryggare (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Först och främst tycker jag inte att man bör ge mer än 200-250 kr för denna bryggare. Mer än så är den helt enkelt inte värd. 399 kr (billigaste priset just nu) för denna är ett skämt. Bryggaren ger ett ganska "plastigt" intryck IRL.

  Den brygger helt OK kaffe. Med "helt OK" menar jag "lika gott som den 7 år gamla, aldrig rengjorda budget-bryggaren som den ersatte".

  Bryggaren är lätt att använda med tydliga markeringar för vattennivån. Den använder 1X4 filter, något som inte står någonstans förutom i användarmanualen, som i dagsläget inte går att ladda ner från Electrolux hemsida.

  En sak som stör mig rejält med denna bryggare är följande: När man har bryggt en kanna kaffe och ska ta ur kaffefiltret, så är det nästan helt omöjligt att öppna locket till filterbehållaren utan att ett par droppar vatten (från ånga) rinner ner på baksidan av bryggaren (där strömsladden går in). Rätt irriterande att behöva torka upp där (eller ta en bit hushållspapper och sätta bakom innan man öppnar luckan) varenda gång. Dessutom verkar inte "dropp-stopp":en fungera. Man måste vänta tills kaffet har slutat droppa om man inte vill torka av värmeplattan också. Se till att du har tillgång till mycket hushållspapper om du funderar på att köpa denna, för det behövs...

  Sammanfattningsvis är jag hyfsat nöjd med bryggaren, men jag skulle aldrig betala "fullpris" för den.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Brygger helt ok kaffe till priset. Hög kvalitetskänsla på materialet, står stabilt. Vill du ha en bryggare med stor kanna men inte behöver en massa finesser är detta ditt val. Värt att tänka på att bryggaren är rätt hög och dessutom kräver locket ytterligare fri höjd, dvs provmät om du skall ha den under ett skåp.