Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

NieR: Automata (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Underbart spel, men man behöver köra igenom det 3 gånger för att få hela storyn.
  Under andra genomspelningen får man samma story men följer en annan karaktär.
  Tredje genomspelningen fortsätter storyn efter första och andra genomspelningen, dvs man är inte klar innan man kört igenom spelet 3 ggr.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter att ha läst alla positiva recensioner om det här spelet varav ett som rankade det som ett mästerverk var jag såklart manad att köpa det. Jag gillar sci-fi, rollspel och även en och annan mangafilm. Där är många mangafilmer som är rent skräp, men ibland finner man en o annan som är riktigt bra. Och eftersom det här skulle vara ett mästerverk, så kändes det här som ett givet köp.

  Jag kan börja med att säga, det här är absolut inget mästerverk. Under den första tiden som jag satt och spelade det här spelet tänkte jag att jag vill ha tillbaka mina pengar. Hela prologen gav avsmak. Men tänkte hey, får ge det en chans. Den kanske växer. Det skulle trotsallt vara ett mästerverk. Musiken som alla hyllar är det typiska japanska ylandet som man känner igen från dåliga mangafilmer. Jag läste nånstans att det skulle höja atmosfären i spelet men för mig gjorde det att det sög ännu mer.

  Och den där romansen som är i spelet känns bara så påklistrad. Det är en oskuld som har skrivit den här storyn.

  När jag klarade spelet kände jag bara.. vafan.. var det här allt? Nu vill förstås utvecklarna att man skall spela spelet igen, då som en annan karaktär, så att man får en annan vinkel på det. Men efter en timme kände jag att jag pallar inte att genomlida detta en gång till.

  Vid något tillfälle när jag gjorde en sidequest började jag på allvar att fundera på varförjag sitter och spelar spel .Kändes bara så totalt bortkastat med tid. Om det var meningen av utvecklarna att frammana den känslan, då är det i sanning ett mästerverk.

  Och en sak till.. om man ska skicka ner en android till jorden som ska utrota aliens och deras robotarmé, skickar man en android klädd som ett luder då?
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett bra spel, men kommer inte i närheten av första NieR när det gäller det mesta, tyvärr. Första NieR till PS3/360 har bättre karaktärer, bättre story, bättre miljöer osv, medan detta har ett bättre stridssystem.

  Får hoppas att dom släpper först NieR till PS4 också någon gång, och PC.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gillar ni TV SPEL , JRPG, Bayonetta , Japansk musik och bra action är detta ett spel för er.

  Japanarna är fortfarande ledande inom kreativitet, variation och spelkänsla.

  KÖP OCH NJUT!