Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Libratone Zipp MK II

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Libratone Mobilhögtalare (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Hade förväntat mig mycket mer för priset.

  Efter att ha sett flera reviews på youtube som prisade Libratone så köpte jag både Zipp och Zipp mini för att hör själv. Men blev ganska besviken så fort jag tryckte på powerknappen och möts av ett konstant brus. Inte så högt med nog för att höras i ett tyst rum...

  Aja, det kan man nog leva med intalade jag mig själv och började spela lite musik. Vilket bara ledde till mer besvikelse. Jag hade tänkt att dessa högtalare skulle byta ut mina billiga 10år gamla Logitech datorhögtalare, men när jag byter fram och tillbaka mellan högtalarna i Spotify blir det uppenbart att mina gamla skrutthögtalare låter bättre... Kanske inte en helt rättvis jämförelse då Logitech högtalarna inte är portabla och har en subwoofer.

  Så frågan är hur mycket ljud man är villig att ge upp för att inte sitta fast i en kabel. Letar du efter en portabel högtalare, visst låter de ok och är lätta att använda. Men letar du högtalare till hemmet så tror jag att du får mycket bättre ljud med riktig stereoanläggning, som då går att koppla till en Chromecast Audio för att få samma smidiga wifi anslutning. Det är i alla fall vad jag kommer göra efter att jag skickat tillbaka dom här högtalarna.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt grym högtalare som i detta nu förgyller en skidresa till sälen. Riktigt bra ljud, lite som B&O, betala för mkt men det blir bra, punkt.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra och enkel att koppla upp till Iphone, dock ger Airplay en viss fördröjning
  Bra batteritid

  Basen är sådär men det beror ju bla på den mindre storleken på högtalaren