Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony PSP 3000

 Lägg i lista  Jämför
Portable PlayStation, PSP 3000, lanserades av Sony 2008. Det är en bärbar spelkonsol med WiFi och Skypestöd. Naturligtvis finns det gott om spel att köpa till.
Jämför pris på alla Sony Bärbara spelkonsoler (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Perfekt bärbar konsol! Denna maskin ska egentligen ägas av alla som har ett intresse av spel och reser en del. Detta och God of War Chains of Olympus är oslagbart!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Stora möjligheter med denna skönhet! Har du en ps3:a så öppnas en del nya möjligheter. Köpte 2 st till ungarna! (Vill ju inte ha bråk!)
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
  Uppdatering: Efter fyra-fem års sporadiskt spelande på "PSP 3000",är det nu dags för en uppdatering 170309.

  ¤ Det är numera helt NÖDVÄNDIGT att utföra en s.k. moddning/softmoddning av enheten "PSP 3000" !.Denna omprogrammering(som det faktiskt ju är fråga om) bör dock INTE göras av de lite obskyra spel/dator/mobiltelefonbutiker som nischat sig på s.k. "reverse engineering" av olika slag. "Softmodding" är ett tidskrävande jobb,och även om deras "standard procedure"-upplägg iofs var en välfungerande helhetslösning för nåt halvår sen,så betyder det inte att detta fung. i dagsläget.-Och/eller,till just ens egen modelllversion/utgåva. Likväl avkräver de en på ett antal hundralappar "för besväret",trots att all den mjukvara/tillvägagångsmetodik de använder sig av,är inhämtad på samma KOSTNADSFRIA webbplats/er som man kan besöka/använda sig av själv(och då dessutom även få en dags/modellanpassad version SOM FUNKAR fullt ut !)

  Nej,följ istället en väluppdaterad "PSP Mod tutorial" själv istället.Eller låt en bekant med känsla för teknik och engelska språket,göra det åt dig,med/utan ersättning (ingen expertis inom datorteknik behövs dock,då beskrivningarna är helt anpassade för s.k. "vanligt folk".Tidsåtgång,koncentration,och en del tålamod,är emellertid ALLTID realiteter att räkna med om slutresultatet ska bli tillfredställande). ¤¤¤

  Gör du INTE detta,kommer du att förbli bunden till de mycket repbenägna UMD-skivorna nedan,BÅDE vad gäller spel och film.-Ngt NEDLADDNINGSBART spel/filmmaterial till "Old PSP" ifrån officellt "Sony"-håll,FINNS INTE ALLS LÄNGRE. Och "UMD"-skivorna(i sina patetiska små spröda plastramar) KOMMER ATT BLI REPIGA !.TRO MIG !. Det verkar nästan som att "PSP"-enheten SJÄLV repar dem,efter lång tids användning. Och även om ngn kan tänka sig att köpa nya spelutgåvor allteftersom de gamla blir obrukbara,så får denne ett problem: Systemet är "dött",dvs,"Sony" har dragit in hela standarden,till förmån för efterträdaren "Playstation Vita".

  Kvar på PSP-spelmarknaden finns (i bästa fall) inofficiella spelutgåvor som säljs vid tex nån turisttät plaza i Thailand,Kina eller Vietnam,ofta parallellt med andra varierande former av inofficiell tredjepartsutrustning. Här hemma så hanteras nya,såväl som begagnade,spel till PSP/inaktuella konsoller,idag av den lukruativa branschen för s.k. "Retro gaming",och där är det sällan förmånligt att vara kund. Å bortsett från det uppräknade,så återstår bara att själv sondera beg.marknaden i mån av tid/lust...

  För att kunna spela "PSP"-spel på rimliga villkor,krävs alltså en moddning eller hackning.-Resten finns att fylla på med själv,här på Internet. ¤¤

  Jag väljer att höja upp betyget rejält,då längre tids användning har visat att "PSP 3000",verkligen har sina styrkor !.-OCKSÅ !. ¤¤

  ¤ Spelupplevelsen är,på de allra bästa spelen,i nivå med PS2/Original Xbox !. Och DET GÅR trots allt att spela på hemmets tv-skärm,om man köper till en dyr Komponentsladd (el.flyttar till Nordamerika/Japan).Med föreslagen softmoddning så går det även hyfsat att lagra,administrera och vidarebefodra/titta direkt i enheten.PÅ FILM i ett antal filformat..SKÄRMEN ÄR FANTASTISK FÖR BÅDE FILM OCH SPEL,särskilt om man beaktar att det är en BÄRBAR enhet,och att det är RUNT TIO ÅR GAMMAL TEKNOLOGI det handlar om.-Jämför tex med skärmarna på konkurrenten "Nintendo DS" !..(Jag har den kraftigt förbättrade "DSi XL",men skärmarna är lik förbannat under godkänt,,t o m på den !).Musik,= nemas problemas.Och kopplar man ljudet vidare till en riktig stereo,så blr det FÖRSTKLASSIGT !.

  ¤ Det inbyggda stereoljudet är förträffligt för att komma från en såpass liten apparat (inte fullt lika maffigt som hos "Nintendo DSi XL" dock,med dess virtuella surroundeffekter och allt).

  ¤ Mediaspelaren är mångsidig och täcker upp de flesta mediabehoven.Grejen är att,om man vill använda den och enhetens uppspelningskapacitet tillfullo,dvs för bilder,film,och musik,är "Sony"s originalmjukvara inget vidare faktiskt !. Moddning är,återigen,i det närmaste NÖDVÄNDIG.

  ¤ Knapparna ogillar jag fortfarande,men allteftersom vänjer man sig med det mesta,mer eller mindre (sedan en liten plastbit av "Analog"-knappen lossnat,upptäckte jag att det därefter BLIVIT LÄTTARE att använda den !. Detta då tummen nu fått en ny kant att stödja sig på,samt för att bibehålla greppet och manövrerbarheten över "Analog"-knappen(eller "plattan" som den ju egentligen utgörs av).

  ¤ Spel till "Nintendo"s 8-bitarskonsoll,samt till "Super Nintendo",är EN FRÖJD att emulera på "PSP 3000" (återigen: Moddning nödvändig !) .

  ¤ Apparaten tycks vara långt mer stryktålig än vad som kan förväntas på en liten apparat,med avancerad teknik inbyggd,och endast under ett enkelt plastchassi.

  Med dessa tillägg,så är ändå den gamla recensionen nedan,rätt så aktuell.

  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

  Nej,det här var inte optimalt !. Jag väntade rätt länge med att införskaffa ett "PSP".Dels därför jag inväntade en,åtminstone någotsånär,REALISTISK PRISNIVÅ !.-Å dels därför att 3000-modellen skulle vara den mest genomarbetade rent allmänt,men framförallt med fokus på den mest avancerade bildskärmen som då(Maj 2011) hade gjorts för spelkonsollen.Så: 800:- hos elgiganten,men skeppad i från Tjeckien..?.. .I vilket fall,full av entusiasm över att den världsberömda lilla enheten äntligen kommit i min ägo,öppnade jag så asken.O.k.,jag visste på förhand att den enda färgdesignen som fanns att tillgå(well,de övriga var ÄNNU VÄRRE !) var "Vibrant blue",men va´faan !.. (-Den skulle nog ha passat en homosexuell danderydsfjortis bättre än mig !). Men sen då: Hörlurar som man hittar i det absolut lägsta prissegmentet,typ "Jula"/"Rusta"/"Clas Ohlsson",etc.(..,bifogad med en hi-techprodukt från en av världens största och ledande elektroniktillverkare..) När det sedan kom till kabeln som skulle kombinera laddning och överföring till/från datorn via USB,ja,då visade det sig att endast laddningsdelen fungerade.-En enkel vanlig laddare ingick även,samt en mycket liten miniatyr av en karbinhake (??..) i simpel metall.

  När det så kommer till själva spelandet,så visade det sig snart att inte heller det var en felfri upplevelse !.

  1, BATTERITIDEN ÄR BEDRÖVLIGT DÅLIG !.-Runt två timmar max !.Sen är det spelande med laddaren i vägguttaget som gäller !.

  2, Kontrolluppsättningen är halvdan. Det undermåliga s.k. "styrkorset",vilket är det huvudsakliga av de som sitter till vänster om skärmen,skulle man kanske ha kunnat vifta bort med argumentet:"Det är anpassat ENDAST för barns fingrar/händer",som förklaringsmodell till varför tummen hela j--a tiden glider ner på den ytterst närliggande s.k. "Analoga kontrollen"s lilla förb--ade "M & M"-knapp !.-Men inte ens det håller !.Efter ca en halvtimmes spelande får man också ONT i tummen !.-Detta som ett direkt resultat av att "Styrkorset" är tillverkat i helt vanlig traditionell hårdplast ! (tankarna går plötsligt till "Atari 2600" ifrån 1977,där tillverkaren extremt omsorgsfullt hade arbetat fram en joystick i gummi och mjukplast,AVSEDD FÖR ALLA ÅLDRAR !). Förutom det att "PSP" ligger 35 år efter i nämnda avseende,så är "Styrkorset" gjutet i en och samma klump,dvs "Upp/ner/höger/vänster"-armarna visar sig,-under plastchassit-,vara en å samma enhet. Att jämföra med tex ett plasthandtag/knopp till en skåpdörr,i en typisk standardlägenhet från 70/80-talet. (vilken i sig,kostar kanske c:a 5:- på Ikea..) Dessutom: Om JAG med min vuxna manstumme får ont efter en stunds "PSP"-spelande,så lär väl knappast EN UNGE(som tvingas trycka ÄNNU hårdare på knapparna för att få effekt) tycka att "Ikeakontrollen" är nån höjdare heller !. -När det sedan gäller de främre "axelknapparna",så har man tydligen utgått ifrån en typisk originalkontroll till "Playstation 1/2/3".-PÅ FELAKTIGA GRUNDER DOCK !.Känselupplevelsen blir helt annorlunda(OCH FEL !) på den lilla och smala "PSP"n,än på tex en "Playstation 2"-handkontrolls knappuppsättnng. En omarbetning och ett nytänk skulle iställlet ha behövts för detta ändamål.-Eller ännu hellre: ETT MÖJLIGGÖRANDE AV ATT SPELA MED EN EXTERN PS2-HANDKONTROLL !.

  3, "Sony" är rädd om sitt varumärke och sina lönsamhetssifror.Att de via krypteringsmetoder skyddar sina konsoller kan jag förstå och sympatisera med.-Men vad f--n har de att förlora på att jag installerar s.k. emulatorer av gamla konsollspel från "stenåldern",dvs "Colecovision","Intellivision",el. "Atari",på mitt "PSP"s minneskort ??.. Det finns förmodligen ingen upphovsrätt ALLS att beakta,då detta är teknik som mest hör hemma på ett museum !.Och skulle det ändå finnas ngn som har ngn form av dammig upphovsrätt,så lär det väl knappast störa vederbörande att jag spelar lite från tid till annan.-Vi talar ANDRA GENERATIONENS konsoller för tusan !. -Å i vilket fall är det INTE EN ANGELÄGENHET FÖR KOSTYMFOLKET PÅ "SONY"S H.K. I TOKYO !.

  Trots detta har de lagt ner EN LÖJLIGT STOR MÄNGD ENERGI/PENGAR PÅ ATT SPÄRRA SINA KONSOLLER från att köra ALLT ANNAT än deras egna produkter på !. -Å tankar man ner de uppdateringar SOM DE FÖRORDAR ATT MAN SKA,ja,då kan man också känna sig säker på att MERA SKITGREJER som drabbar mig/min konsoll,men gynnar deras upphovsrätts-paranoia,kommer att installeras på min spelenhet.I skenet av att "de frikostigt bjuder på GRATIS UPPDATERINGAR" DÅ..,eller "OFFICIAL FIRMWARES" som det heter på "Sony"-språk !...

  4, Multimedia = även film. Att se film på sin "PSP" gör man,på en icke-moddad konsoll,normalt via en speciell filmstandard av DVD-skivor.Formatet heter "UMD",och,tro det eller ej,det är SKAPAT AV SONY SJÄLVA !.På det viset kan de profitera på en amerikansk film,FRÅN PLANERING OCH PÅBÖRJANDE AV FILMINSPELNINGEN(de äger bla "Colombia pictures" m.m.),HELA VÄGEN NER TILL MIN ("Sony")"UMD"-SKIVA,SOM JAG STOPPAR I MIN ("Sony")"PSP" !.-Snacka om "vinstoptimerimg" !. Nu är det ju så att konkurrerande filmbolag och distributörer har gett kalla handen till "UMD"-formatet,och därför finns inte särskilt mycket rullar att få tag i från icke-"Sony"-ägda filmbolag/aktörer.Faktum är att filmer från "Sony" själva,inte direkt stått som spön i backen.Om du inte kan flytande engelska och vill "lyxa till det" med svensk text,ja,då får du räkna bort ALLA UTGÅVOR SOM INTE AVSETTS FÖR OMRÅDEN DÄR VÅR LILLA SVENSKA MARKNAD INGÅR !.-Å Under rådande förhållanden så har givetvis inte svensk handel,"CDON","Ginza",etc.,heller lagt ner sin själ på att tillhandahålla "UMD"-filmer direkt !.-Å som inte detta vore nog,så har "Sony" själva numera formellt LAGT NER FORMATET HELT !.-Återigen,det mesta att hoppas på i filmväg,med en omoddad konsoll,är den nästintill (för svensktextade filmer)obefintliga begagnatmarknaden för UMD-utgåvor. !..-MEN SOFTMODDA FÖR KATTEN,så slipper du detta problem,såväl som andra !.

  5,En separat "punkt fem" för de ovan nämnda skivorna,vilka ju faktiskt även BILDAR STOMMEN FÖR PRECIS ALLA DE SPEL SOM "PSP" UTGÖR BASEN FÖR !.(officell spelnerladdning=historia)

  Det kan med fog sägas att det numera är allmänt känt att den fysiska kvaliteten på dessa "Sony"-specifika skivor,är SANSLÖST DÅLIG !.-Själva skivorna har 0% av s.k. "Scratch proof",vilket gör att endast en liten j--a repa,kan totalförstöra en hel film/fullpris-spel för 250 spänn !.Skivorna ska monteras i en sorts ram,innan man stoppar in de i spelaren.-Denna ramkonstruktion är nog ngt av det mest pinsamma(komiska ?) som har sålts professionellt de senaste 20 åren !..(Tänk materialmässigt "Delar i en byggsats-plastmodell av en ""Spitfire"" i skala 1:72 !..). Man kan på nätet köpa "tom-ramar" billigt till "Psp"/"UMD" I 50- ELLER 100-PACK !. "Slit-å-släng-principen" alltså !.

  6,Det påstås vitt och brett från "Sony"s håll att det minsann är jättelätt å praktiskt att ansluta sin "PSP" till tv:n/plattskärmen.Det är det INTE !.-Med min "3000"-modell lär det,enligt uppgift,vara möjligt att göra detta,men INTE MED ALLA "PSP"-VERSIONER !.-Här är det du som konsument som förväntas sitta hemma vid köksbordet å googla och böka,innan du går till butiken !. Dessutom är det väldigt mycket konstigheter med det här med det svenska/västeuropeiska tv-systemet "Pal" visavi det nordamerikanska "NTSC".-Jag har försökt med en standardkabel av komposit-typ,men helt utan (vettigt)resultat.-Kanske skulle det ha gått bättre med kabeltypen Komponent(dyrare),men vem f--n orkar hålla på med sånt här krångel ?.Dessutom är det inte säkert att EN kabel som stöder filmvisning,AUTOMATISKT även stöder den mer avancerade bildöverföringen som krävs för att kunna spela spel !...Förutsatt då även att det är en kabel för rätt tv-system..å av rätt standardtyp...åsså förstås att det är rätt "PSP"-modell som sagt då....´´Suck !´´

  Eftersom den pissiga batteritiden ändå inte ger mkt av effektivt bärbart spelande,-och utan softmoddningen,inget filmtittande heller-,så varför inte köpa ett begagnat exemplar av den tekniskt närbesläktade "Playstation 2" istället ?. DET FUNKAR (förhoppningsvis)ÅTMINSTONE !.Å det kostar garanterat inte skjortan,plus att vanliga "Bonn´-DVD:er" accepteras !.-Visserligen brukbart endast hemma i soffan då,men där finns ju också(?..) tillgång till dryck,stereo,Blu-ray,storbildsskärm,och kanske t o m en flick/pojkvän att hålla i handen ?!..

  Men många alternativ finns.Tex denna,och många fler:

  http://www.everbuying.com/wholesale/games/853.html

  -,Och kanske är det lite tveksamt med en såpass hårdkrypterad maskin som "PSP 3000",för så mycket pengar ?. Men det är det ju upp till var och en besluta om. -Även de mer välbekanta märkena och modellerna kan ju även fås till strålande priser,fast på Blocket ! (visst,de är beg. förvisso,men ofta helt o.k. ändå !) .

  Efterföljaren till denna,"Playstation Vita",är en riktig rökare till gamingenhet !. Dock ÄNNU Dyrare,och ÄNNU mer hårdkrypterad,än denna "PSP". Skälen är därför många att jämföra och tänka igenom inköpsalternativen NOGA,före beslutsfattandet !..

  /M.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Dottern älskar den
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  bäst
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Okey
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jätte bra pryl sattsa detta istället för någon av nintendos usla prylar!
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Skärmen är lite speciell, märks att den har några år på nacken. Upplösningen är dock perfekt för emulerade spel, så grafiken på PSOne-spelen man kan köpa från psn blir knivskarp - precis som det var på tjocktvn förr i tiden!
  Interlacing syns ganska väl om man håller apparaten för nära. På lagom avstånd syns det dock inte.
  Batteritiden helt ok.
  Jag köpte ett mini-sd-kort 16GB och memory stick adapter för mini sd (finns på teknikmagasinet, märke Zap), det blev billigast.
  Stort minus för att man bara kan köra spel från ett psn-konto åt gången, det går inte att som på PS3 ha både EU och US-konto och köra spel från båda med samma användare. Man måste radera och aktivera om alla spel så fort man byter konto. Drygt!
  UMD-läsaren låter fruktansvärt, men tack och lov kan man köpa de flesta PSP-spel från PSN istället. Då slipper man oväsendet.
 • Dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Då PSP Go dessvärre inte ger tillgång till PSP:s kompletta spelbibliotek (pga undermåligt utbud på PSN) införskaffade jag denna vanliga utgåva för nån månad sedan.

  Jag har framförallt lagt märke till tre störningsmoment:

  1. Skärmen.
  Man ser oftast tydligt linjerna som går horisontellt över skärmen, som följd av att man lagt in interlacing för att motverka ghosting-problemet från 2000-modellen.

  2. UMD-läsaren.
  Den låter som ett mindre sågverk, och när man är van vid den fullständiga tystnaden från Go är det rent vedervärdigt att behöva lyssna på.

  3. Avsaknad av Bluetooth.
  Med PSP Go kan man koppla in konsolen till sin TV via komponentkabel och sen ansluta en Dual Shock 3 till konsolen, men det går ej med denna modell pga att Sony av nån outgrundlig anledning valt att inte lägga in Bluetooth-stöd i den.
  Jag köpte en komponentkabel i tron att jag skulle kunna spela på TV:n, sittandes i soffan med en Dual Shock 3, men tji fick jag när jag insåg att enda sättet är att använda själva PSP:n som handkontroll, vilket var precis vad jag ville slippa.

  Kort och gott är PSP 3000 minst sagt undermålig, och vore det inte för det faktum att man helt enkelt inte kan spela alla spel på PSP Go så hade jag slängt den i soporna för länge sen.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fantastisk spelmaskin och riktigt bra på att spela UMD filmer! Supernöjd och för priset jag gav, 400 spänn helt ny från elgiganten så är det en klar tia!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket bra och smidig! :) Har haft min i ett år, man kan inte klaga på den!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Riktigt nöjd med min PSP som jag köpte på Elgiganten för 699 kr.

  Svårare kan det vara att få tag på ett Memory stick för ett bra pris.
  Jag köpte ett 16 gb från amazon.co.uk.

  Billiga bra spel finns för den som letar, både i affärer och på nätet. Även där är engelska onlineaffärer att rekommendera såsom amazon.co.uk, game.co.uk och play.com.
  Sedan säljer ju Elgiganten flera spel för 49 kr st än så länge.

  Har enheten kopplad till mitt PSN-konto och en drös med klassiska PsOne RPG på mitt minneskort.

  Stör mig inte ett dugg av skärmen utan tycker att den är av riktigt bra kvalité, enormt bättre än NDS skärm.

  Har haft ett Nintendo DS som mest aktiv bärbar spelenhet de senaste åren för att därefter ersättas av en iPhone. Det här känns som ett kliv upp på generationstrappan.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  utmärkt
 • Dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Tanken är bra med den här, men skärmen drar ner betyget avsevärt! HOPPAS NI FÖRSTÅR HUR DÅLIG SKÄRMEN ÄR! Den jag hade, var fruktansvärt dålig när det gäller skärmen. sök på "interlace psp 3000" på google så ser ni
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  mycket bra att ha om du jobbar/studerar i långt bort och måste åka tåg eller buss för då har du något att fördriva tiden med, grymt kul :)
 • Ganska bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Nja. Ser bra ut men sitter du en hel del på toa och skiter är det en DSi du ska ha. Om förstå
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Grym liten spelmaskin :).. Har spelat mycket med denna sen jag köpte den 2 veckor sedan.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  PSP 3000 är en riktigt bra bärbar spelmaskin. Många möjligheter öppnar sig med en PSP. Jag har använt den som Skype-telefon, vilket den fungerar bra till. Det finns riktigt många suveräna spel till PSP, både till UMD, samt de spel man kan ladda ner via PlayStation Network. Sedan finns det möjligheter att låsa upp enheten för att köra hemmagjorda program, så som kalendrar, ritprogram och emulatorer, men det tillåter inte Sony utan att garantin försvinner.

  Det mest negativa är att UMD-läsaren låter så mycket. Jag blir riktigt störd av den när jag spelar på lågt som högt ljud, då man också (om än minimalt) känner när skivan snurrar igång. Sedan är skärmen löjligt lätt att repa, hur försiktig man än är. Axelknapparna är också lite sladdrigare än de borde, i övrigt är knapparna på enheten mycket bra.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  import från japan fungerar mycket bra
 • Usel
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Kanske det mest kompletta PSP:n i serien hittills på alla områden förutom den viktigaste: skärmen.

  Personen som tyckte att man skulle lägga till scanlines/interlacing för att få bättre färgåtervinning eller vad det nu är, bör omedelbart spärras in på mentalsjukhus för resten av sina dagar.

  Visst det kanske inte stör de flesta men för oss som har det "tränade ögat" är det en stor sak, speciellt i spel och filmsammanhang där det finns mycket rörelse.

  Fick även fingret av Sony och fick inte mina pengar tillbaka utan de sa att jag skulle acceptera det hela trots att jag köpt och äger samtliga PlayStation-produkter ute på marknaden.

  Googla på "PSP 3000 interlace" innan du funderar på att köpa denna produkt eller köp PSP 2000 istället innan de slutar tillverkningen, som jag tänker göra nu.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Snygg och rolig handhållen spelkonsol. Har visserligen bara spelat ett spel, Lego: Batman men jag är jättenöjd.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  helt klart en klar 10:a den har väldigt bra grafik wlan så man kan gå in på internet man kan kolla på film,ladda ner låtar,ladda ner bilder,teman,ladda ner spel så att man bara kan gå in på minneskortet och starta det xD :) rekommenderas!!!
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Fick ett av tjejen i julklapp och har provat några spel och måste säga att jag gillar faktist pspn över mitt DS.
  köpte Ds:en eftersom det verkade roligare men efter spelar några få spel så märkte jag att utbudet inte var så jätte bra för min smak.

  samt att det är faktist mycke roligare att spela med lite bättre grafik.
  håller på med god of war nu och det spelet är minst lika bra som föregångarna till ps2.
  rekomenderar helt klart denna.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Inköpt den 16 oktober, och än så länge har den funkat mycket bra. Remoteplay funktionerna uppskattas väldigt mycket. En mycket bra kompanjon till PS3an