Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony PS-LX300USB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Skivspelare (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Köpte den här på uppdrag av syrran. Tänkte att hon inte är någon ljudnörd så den duger även om den är plastig och inhandlad på Clas Ohlsson. Blev faktiskt väldigt överraskad över hur bra den gör ifrån sig. Visst, tonarmen sänks ner allt annat än mjukt och nästan allt är plast. Men skivtallriken är tung och det inbyggda riaa-steget funkar fint (någon bluetooth har den dock inte fast det står så här under Egenskaper och usb-funktionen vet jag ingenting om). Skillnad är det väl men den är långt ifrån himmelsvid till Pro-ject och Regas instegsmodeller.
 • Bra
  1 år sedan
  Gör jobbet och gör det bra. Min första vinylspelare så har inget att jämföra med men den låter tillräckligt bra. Har den kopplad till min soundbar. Får dra upp volymen lite och öka basnivån på subben (jämfört med när jag kör digtial källa) när jag spelar vinyler men det har nog mer med den analoga signalen att göra än själva spelaren/anläggningen.

  Den är helautomstiskt vilket bara är positivt. Behöver inte oroa mig för onödigt slitage på nålen. Den har inbyggd Riaa-förstärkare också, perfekt för oss som inte har plats för en stor anläggning med separat förstärkare eller er som inte är så tekniska. Tycker den är rätt snygg också. Enkel men har allt som behövs.

  Går även att koppla ihop med pc via usb för att spela eller spara musiken till hårddisk. Hur bra det funkar vet jag inte då jag inte testat än.

  En prisvärd och lättanvänd spelare för den som vill återuppliva vinylformatet.