Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Libratone Zipp Mini

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Libratone Mobilhögtalare (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Något störande brus (förutom min tinnitus) kan jag inte uppfatta?! Vid något tillfälle brusade det när jag spelade spotify... men det följde i låten och försvann när nästa låt spelades.

  Detta är premiär för mig och detta med mobilhögtalare så jag har inget att jämföra med, men ljudet är kanonbra, speciellt röster låter imponerande bra, det blir bättre och bättre efter hand som den blir inspelad. Ljudet överträffar minikravet för att få kallas HiFi läste jag någonstans. Den ger Hifi ljud med andra ord. Ljudtrycket kunde vara ännu högre, men det tycker jag alltid ända upp till smärtgränsen... jag gillar lyssna högt mao. Och stereofoniskt... De borde säljas parvis, men det gäller ju i princip allt i denna kategorin. Att plötsligen lyssna på monoljud känns lite "B". Stereo kom på bred front på 70-talet och känns lite som ett minikrav. Därav en avdragen stjärna.

  Både Bluetooth och WiFi är perfekt att ha! WiFi gör ju att det går att använda den "stand alone" som en radio med fem förvalda favoriter. Internetradions ljud blir ju helt störfritt till skillnad från FM-bandet, Släng dig i väggen DAB-radio! Här har vi hela världens radio-utbud en knapptryckning bort...För det mesta i CD-kvatite'! Perfekt!

  Funderar på att köpa en till så löser det ju både ljudtryck och stereokrav!.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Hade förväntat mig mycket mer för priset.

  Efter att ha sett flera reviews på youtube som prisade Libratone så köpte jag både Zipp och Zipp mini för att hör själv. Men blev ganska besviken så fort jag tryckte på powerknappen och möts av ett konstant brus. Inte så högt med nog för att höras i ett tyst rum...

  Aja, det kan man nog leva med intalade jag mig själv och började spela lite musik. Vilket bara ledde till mer besvikelse. Jag hade tänkt att dessa högtalare skulle byta ut mina billiga 10år gamla Logitech datorhögtalare, men när jag byter fram och tillbaka mellan högtalarna i Spotify blir det uppenbart att mina gamla skrutthögtalare låter bättre... Kanske inte en helt rättvis jämförelse då Logitech högtalarna inte är portabla och har en subwoofer.

  Så frågan är hur mycket ljud man är villig att ge upp för att inte sitta fast i en kabel. Letar du efter en portabel högtalare, visst låter de ok och är lätta att använda. Men letar du högtalare till hemmet så tror jag att du får mycket bättre ljud med riktig stereoanläggning, som då går att koppla till en Chromecast Audio för att få samma smidiga wifi anslutning. Det är i alla fall vad jag kommer göra efter att jag skickat tillbaka dom här högtalarna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En super extra högtalare som ett supplement till Sonos eller andra högtalarsystem som inte har batteritid.
  Jag har ägd många liknande men både design, ljud och kvalitet är i en annan liga med dessa. Kanon med spotify connect!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Håller med föregående talare.
  +Låter mycket bra för att vara så liten (och jag har ägt och byggt många högtalare). Inget HIFI-under men helt klart godkänd.
  +Klockrent att man kan ha 5 internetradiokanaler förprogramerade.
  +Spotify fungerar även mycket bra för mig!

  Använder den i hemmet hela dagarna, bara bära med sig dit man ska.

  -Långsam start

  EDIT: Långsam start har avsevärt förbättras sedan jag uppdaterade firmware via appen.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är nöjd med ljudet även om jag inte har några direkta referenser. Används mest för Spotify Connect men även för radio via favoritfunktionerna som faktiskt är mer användbart än jag trott. Står mest i köket, men flyttas även runt till vardagsrummet eller badrummet ibland. Ställer den ibland bredvid macbooken som airplay-högtalare för att få bättre ljud.

  Just bärbarheten var en anledning till att jag köpte denna, men även att den har stöd för just Spotify Connect och Airplay. Bluetooth kändes också bra att ha. Överlag upplever jag den öppnare än Sonos för mina behov.

  Ljudvolym, play/pause, skippa låt, växla mellan 5 favoriter och ”soundspaces” sköts direkt via enheten. Hantera favoritkanaler sköts via appen.

  Positivt:
  + Spotify Connect
  + Airplay
  + Bluetooth (man ska även kunna svara på samtal)
  + Rundstrålande ljud
  + Ljud in 3,5 mm
  + Bärbar då den också har inbyggt batteri.
  + Snygg och lättplacerad
  + Går att koppla ihop flera Zipp till ett soundspace (ej provat)

  Negativt:
  - Appen börjar om när man växlat program (iOS). Appen används dock väldigt sällan då Spotify Connect och Airplay sköter interaktionen.
  - Laddaren är inte USB
  - Touchpanelen behöver tydliga tryck och rörelser.

  Senaste firmwaren har åtgärdat följande minus:
  * Starten är uppsnabbad
  * När den är kopplad till strömuttaget så går den standby efter 30 minuters inaktivitet
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  +Låter mycket bra, dock enda högtalaren jag ägt.
  +skönt att kunna ha 5 radio kanaler inställda på snabbknappen.

  -väldigt långsam när den ska starta.
  -Jag lyckas inte få spotify connect att funka, men det gör ju jag inte mot PS4an heller så.