Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Detroit: Become Human (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.44)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Gillar du spel där du får styra hur allting ska sluta då är detta ett spel för dig.

  Har nu hunnit med att spela två omgångar med olika scenarion men har inte öppnat allting än.

  Älskar hur spelets story tar dig in i framtiden och får dig att begrunda över din moraliska ställning och din etiska ståndpunkt.

  Plus: Spelet har en grym story, blir som en film som kan sluta på olika sätt. Det tre karaktärerna som man spelar är så jäkla bra skrivna att du uppslukas av deras värld. Många timmar av skoj helt enkelt.

  Negativt: Det enda negativa sakerna som jag hittar är att man inte kan roama i världen för att upptäcka hela staden. Man blir styrd av spelet vart man ska, man kan inte utforska allting som är omkring.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Inte mycket fel här (:
 • Bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Gillar man Quantic Dreams interaktiva upplevelser så kommer man att gilla Detroit: Become Human. Inte lika bra som Heavy Rain men bättre än Beyond: Two Souls.

  Att David Cage (skaparen) tror att vi kommer att ha androider springandes omkring inom 20 år kan man ju tycka vad man vill om...

  Inom 100 år, ja förmodligen. Inom 20 år?! Galenskap!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Riktigt grymt spel med fantastisk story där du styr händelseförloppet. Musiken är top-notch likaså inlevelsen.
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Jag inser att många älskar spelet, men efter en genomspelning kan jag inte förmå mig att tycka att det är mer än "ganska bra", och tror inte jag orkar igenom en gång till för att testa hur det utvecklar dig om jag gör andra val.

  Det är vädligt snyggt, polerat, har "skådespelare"/röster i världsklass och utmärkt story men själva spelmekaniken funkar inte för mig. Fokus i spelet är de situationer man ställs inför flera alterativ (oftast i dialoger), men mellan det är det mycket utfyllnad där man ska gå runt i ett ofta ganska begränsat utrymme och interagera med saker (öppna dörrar, hacka lås, osv) genom att utföra lite halvslumpaktiga rörelser med kontrollern. Då och då blir det en "actionscen", där man inte styr själv utan bara måste vara snabb att trycka de knappar som blinkar upp på skärmen.

  Hade det varit lite mera frihet i spelmekaniken hade spelet fått mycket bättre betyg av mig. Men som sagt många älskar spelet, så det är väl en smaksak.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Rikitigt bra spel. 10/10-
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Detroit: Bli Human beskriver en kortsiktig men absolut futuristisk framtid. Det är 2038 och Detroit är USA: s tekniska huvudstad, mamma, tack vare CyberLife, de mest avancerade androider som någonsin skapats. Dessa maskiner har invaderat den mänskliga världen och förhöjt den till framsteg men förvärrar problem som arbetslöshet och miljöförorening. Nu börjar dock vissa maskiner (kallad avvikande) att få medvetande, uppleva känslor, att leva.

  Vi måste leva resan av tre androider: Connor, maskinjägaren, CyberLife-hunden; Markus, ledaren av ett avvikande uppror som kommer att sluta vid ingenting; Kara, som försöker på alla sätt att ta hand om ett barn som missbrukats av sin far. I sina skor måste vi göra många val och komma till en av de många änden: den klassiska strukturen i Quantic Dream spel, som blandar videospel och filmer, finns här i den expanderade versionen. Fler val, fler korsningar, fler möjligheter och slutsatser.

  Detroit, som sina föregångare, är inte ett videospel för alla. Uppspelningsstrukturen är baserad på Quick Time Event och på val av dialog och beteende. En struktur som för många spelare är för begränsad, men för alla andra tillåter vi oss att leva en stor berättande upplevelse med all beslutskraft som endast är möjlig för videospel. Detroit: Bli människa är inte perfekt, men lyckas ge spelaren en mer varierad upplevelse än tidigare spel i Quantic Dream.

  Kolla in alla detaljer i översynen på denna adress: https://www.tuttotek.it/videogiochi/recensioni-videogiochi/detroit-become-human-recensione