Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jays u-Jays for Android

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jays Hörlurar (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Glapp i kabeln vid leverans, blev reklamation direkt. Ljudet försvann helt eller delvis från ena sidan. Från min erfarenhet kan jag inte rekommendera de här lurarna till någon. Självklart tänker jag inte betala för en ny kabel när felet uppenbarligen ligger hos leverantören. Att trycka i kabeln hårdare hjälpte inte.

  Har blivit nedröstad ett antal gånger, men ser att MÅNGA ANDRA beskriver samma problem. Verkar alltså vara kass kvalitet! Var heller inte särskilt imponerad av ljudet. Använder mina gamla Koss PortaPro istället!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Köpte dessa på rea hos Netonnet för 199 kr som en slags reserv för mina Sennheiser Momentum vid promenader. Första känslan är att jag är enormt nöjd med ljudet för det priset, oslagbart? En öppen karaktär som väl är lite "in your face" (vilket jag uppskattar om det inte blir för överdrivet) och de går även riktigt djupt.

  Skulle önskat mer vaddering i kuddarna speciellt då lurarna trycker ganska hårt och får se hur detta kommer att påverka när jag nu kommer att använda dem regelbundet på en och annan timmeslång promenad. Funkar de väl så köper jag nog på mig även ett par svarta om även de reas för småpengar.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bra lurar för pengarna! Trycker lite för mycket mot övre delen av örat.
  Hade som många andra skriver glapp i kabeln. Men insåg snabbt att jag inte tryckt in 3,5mm kontakten ordentligt i hörluren.. :) Det känns som att den går i, men trycker man lite hårdare så går den in lite till. Skulle gissa att detta är vad som hänt de flesta som totalsågar produkten p.g.a. glapp kabel.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Låter OK men inte riltigt bra, jag jämför med min Philips Fidelio och Sony MDR 1A samt Sony Z330. För liten bas pch ljudet är inte så högt. MDR 1A är många vörldar bättre men för det priset är detta ett helt ok köp.
  OBS! Glappade kontakten även i min ex. Väldigt frustrerande när mannska tejpa fast sladden på ett par nya hörlurar, måste kanske gör ett kjell o company besök..
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Otroligt bra kvalité för det priset!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastiskt bra ljud. Kan varmt rekommendera dem, de är inte stora och klumpiga vilket många andra bättre hörlurar är. Har drabbats av samma glapp i kabeln som andra skriver om, jag kan dock säga att ny kabel hittar du på Kjell & Co för ca 100 kr, eller beställ från ebay för 40 kr. Finner du dem under 600 kr, köp!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ljud: . Väldigt bra, man måste spela in dem, jag la dem på med musik i några timmar och ljudet blev extremt mycket bättre än när man plockar dem direkt från kartongen. Jag köpte mina två par för 499kr st och det är extremt prisvärt, väldigt balanserat ljud och inga skrikande diskanttoner, fint ljud även på mina max volymer. Testa med :"This is the thing" med Fink meets the royal concertgebouw Orchestra..
  Kvalitetskänsla: De känns lite plastiga men helt ok, har inte mycket att jämföra med än förr när lurar var gjorda i äkta skinn, krom, metall etc som är dagens superlyx.
  Komfort: Klämmer lite efter 30min men funkar.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt fantastiska lurar!

  Blev genuint förvånad över hur högkvalitativ ljudet är. Köpte dessa på rea och
  förväntade mig ett "slit och släng"-headset, men efter att ha testat dessa så låg
  de långt över förväntan. Grym kvalitet och en ljudbild som slår alla andra headset
  jag haft tidigare. Vet inget annat headset som kan matcha dessa såvida man inte är
  villig att betala runt 1500 - 3000.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Glapp i kabeln efter en väldigt kort period av användande gör att ljudet försvinner eller är enbart på en sida. Verkar vara ett problem flera har råkat ut för. Synd för annars var de bra.
  Rekommenderas ej.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett par hörlurar som innehåller riktigt bra element, renare ljud är nog svårt att få för 500kr.
  De har ingen jobbig "bas-boost" som låter illa, utan ger ett mer neutralt ljud, på ett positivt sätt.
  Nackdel är för mig i vart fall skulle vara att bågen är lite för styv vilket gör dem lite obekväma efter ett tags användning (Har glasögon vilket verkar vara vi som klagar på detta), men kan hoppas att detta blir bättre med tiden.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grymma!

  Min första upplevelse var mer en 7a än en 10 men när jag testade att mixtra med equalizeren märkte jag att det först mycket neutrala och opersonliga ljudet kunde skräddarsys till att passa varenda musik genre jag lyssnar på. Basen som är lite vek innan man vrider upp den blir riktigt tung. Samma sak med allt annat kan inte annat än rekommendera!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra pris och utmärkt ljud. Trots onear designen så isolerar de ut ljud bra och sitter helt ok. De känns verkligen premium när man öppnar upp kartongen med en snygg förpackning i rejält material och lurarna ligger och vilar isärplockade, vilket tar mig till mig nästa punkt. Man kan ta bort lurarna från ramen (dock sitter högtalarna kvar) samt även ta bort sladden, vilket är ett enormt plus. Sammanfattning nedan:

  + Snygg design
  + Skit bra ljud
  + Bra isolering
  + Delvis modulärt
  + Ljudkontroll etc på sladden
  + Riktig premium upplevelse när man öppnar
  + Delvis metall

  - Sitter inte så bekvämt som jag hoppats
  - Inte en flätad sladd
  - Gummit på ramen är en damm-magnet
  - Sladden var lite glapp i början men försvann snabbt efter användning

  Definitivt värt upp till 700kr, köpte dock mina för 499kr. I högre prisklass kan man nog hitta ett par som sitter lite bättre men ljudkvalitén ligger en bra bit över tusenlappen.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra lurar och för priset de säljs för nu är de ett givet köp. Rekommenderas!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra hörlurar!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har nu haft lurarna sen årsskiftet och måste säga att jag är supernöjd med dom, 10p!

  Jag var inne en sväng på mediamarkt och testade för nyfikenhetens skull lite olika lurar för att jämföra ljudet mot u-Jays. Testade bland annat Bang & Olufsen BeoPlay H2, Bang & Olufsen BeoPlay H8, Bose QuietComfort 35 och Beats by Dr. Dre EP.

  Det jag märkte när jag provade dessa lurar var att de var alldeles för basiga, och hade förhöjd frekvens runt 2000 hz. Beats by Dr. Dre EP låg en bit efter ljudmässigt.

  Bang & Olufsen BeoPlay H2 var däremot lik u-Jayz ljudmässigt, men med lite mer bas. Tyckte dock inte att dessa satt lika skönt.

  Enligt min bedömning har u-Jayz en väldigt neutral ljudbild med väldigt rent och öppet ljud. Inte för mycket utav någonting, vilket gör det så skönt att kräma på lite utan att ljudet blir påfrestande. Strängar och trummor snärtar till så där gött som det ska göra, och basen är detaljerad och går djupt. Som sagt, ljudet är detaljerat vilket gör att man hör mycket detaljer i musiken som man inte hör i sämre lurar :)

  Se dock till att ha en bra ljudkälla för att få fram det bästa ur dessa lurar. Använde Samsung galaxy S6 som ljudkälla först vilket gjorde att ljudet lät lite ansträngt så fort man vred på, och ljudet var basfattigt och inte lika detaljerat. Dock var ljudet trots det ändå bra men:
  Köpte nyligen HTC 10 som har extern DAC och hörlursförstärkare, och där märks det stor skillnad. Jag kan nu vrida på utan att ljudet förändras och låter ansträngt, och har en riktigt skön tyngd i botten :)

  Komfortmässigt sitter dom lätt på huvud och öron och jag kan ha dom på ungefär 2 timmar innan öronen börjar bli ömma. Är väldigt nöjd med komforten.

  Det hör inte heller mycket ut även fast man spelar ganska högt, så dom tätar bra.

  För 500 kr är dessa ett kap så KÖP
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Älskar dem! Köpte för 499 kr på black friday, riktigt kap!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt bra köp för de pengarna!
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  499 kr på CDON är inget annat än ett superkap.
  Det som drar ner betyget en del är att de förvisso inledningsvis sitter ganska skönt på huvudet och runt öronen, men ganska snabbt börjar klämma för hårt mot öronen, alltså inte tillräckligt sköna för att ha dem på en längre stund.
  Trycket mot öronen gör dessutom att jag måste vinkla upp glasögonbågarna bakom öronen, annars gör det ont.
  Kontakten (eller själva sladden) in i luren är väldigt känslig för rörelse, jag kan tänka mig att det kan "skrapa" en del i ljudet om jag skulle promenera med dem eller liknande, men jag har lurarna mest när jag sitter framför datorn i kontorslandskapet. Kanske har jag här haft lite otur med just mitt ex.
  De isolerar lagom mycket ljud från omgivningen.

  Ljudet, för mig som inte är audiofil, är riktigt bra, jag är otroligt nöjd. Vill du ha ett par prisvärda lurar med sladd, slå till nu när de kostar under 500 kr.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Sitter riktigt skönt på huvudet, även efter en heldag på jobbet.

  Riktigt bra bas utan att bli mullrig eller ta överhanden, och samtidigt klar diskant utan att bli skrikig. Har aldrig hört några andra hörlurar som låter lika bra i den här prisklassen, särskilt efter att man "spelat in" dem.

  Inga problem att lyssna heldagar utan att bli trött i öronen. Hade velat ha separat knapp för att backa i låtlistan, men dubbeltryck fungerar bra det med (Android).

  Dessutom är de snygga (jag har vit/guld).
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Toppklass! För ynka 800:- är det inget att snacka om. Det här är det bästa man kan få tag på.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Överlägset bästa lurarna under 1000kr?!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Underbara!

  Fantastiskt ljud, utmärkt passform och väldigt hög kvalitetskänsla. Dessutom riktigt snyggt förpackade, om nu någon tycker sådant är viktigt.

  Köpte dessa under Black Friday för 499:-. För detta pris finns det inget på marknaden som ens kommer i närheten, därför måste jag ge full pott.

  Årets fynd, utan tvekan.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  + Ljudet
  + Komforten och byggkvalitén
  + Utbytbar kabel och "öronmuffar"
  + Snygga (svart och guld)
  + Mic så du kan ta samtal
  + Förvånansvärt lite ljud som läcker ut/in ur lurarna

  - Priset, men det är mycket hörlur för pengarna. Klart bättre ljud än Bose QC 25.

  Jag har sedan tidigare q-Jays in-ear men testade dessa på Teknikmagasinet vid t-centralen och det blev ett köp direkt. Har inte använt mina q-Jays sen jag köpte mina u-Jays.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Väldigt bekväma, gedigna lurar. Sitter bekvämt länge och levererar ett mycket öppet ljud för slutna on-ear hörlurar! Mycket fin diskant, och detaljrikt ljud, med detaljerad, bra, men inte överdriven bas. Löstagbar sladd, så man kan byta den om den skulle skadas, eller om man byter plattform till ios. Samt utbytbara muddar! Rekommenderas starkt! Och dessutom är de snygga och stilrena. Efter att ha spelat in dom ett gäng timmar upplever jag att basen blivit ännu bättre, och diskanten mindre energisk, och behagligare vid längre lyssning.