Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 65PUS8700

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (190)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Update mars 2018: har kvar skärmen och den funkar! Många omstarter under 2 år (strömsladden) och gav upp de inbyggda funktionerna och körde Chromecast Ultra för Netflix och annat i 4K så fjärrens på/av-knapp är väl enda som använts egentligen... OCH plötsligt händer det: uppdaterad programvara "Sat Oct 28 2017" fungerar faktiskt, Netflix startar, kan pausa och spola med knapparna, även i 4K, ljudet är med och känns plötsligt som Chromecasten inte är HELT NÖDVÄNDIG utan mer en "trevlig option".

  Nå, skärmen är "gammal" och jag behåller den ett par år till - men hoppet lever att även nästa skärm är en Philips med Ambilight OCH denna gång fungerande programvara... :-)

  (sänkte dock från tidigare 9 till 5 stjärnor)

  (...och den gamla texten "brann upp"...)
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  This TV is a piece of garbage. The picture quality is good but once you get past the "WOW" period, you'll be stuck with an extremely buggy software that crashes at least once every time you try to watch anything on it. The only way to resolve it is to pull the plug. I am seriously disappointed in Phillips after this one...
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte denna i tanken att uppgradera från min Pioneer Kuro. Blev ärligt talat lite besviken att färgåtergivning samt svärta fortfarande inte kunde mäta sig med Kuron trots att den har många år på nacken. Tror enda möjligheten att få likvärdigt idag är att gå upp till OLED. Körde TV-demos från olika tillverkare och Kurons färgåtergivning och svärta var bättre i alla.

  + Helt ok bild, varken dålig eller wowkänsla
  + Stor bild för pengarna, köpte för 19.900:-
  + 4k upplösning såg bra ut och hade inte förväntat mig sämre heller.
  + Ambilight är riktigt trevligt och förgyller verkligen scener. Utan det hade betyget blivit sämre.

  - Svärtan kunde varit lite bättre, men är inte dålig (jag jämför med en Kuro).
  - På min var det Clouding på nedre högra delen i svarta scener, stor besvikelse med tanke på att prislappen på denna var över 30k från början. Förväntar mig mer då. - Blir lite bättre om man sänker Brightness men försvinner inte helt.

  Edit: Efter ett par månader måste jag nog säga att betyget måste sänkas till lägre. Mjukvaran till denna tv är nog den sämsta jag varit med om. Uppdatering av mjukvaran har inte gjort någon större skillnad heller.

  Vad sägs om att du måste dra ur strömkabeln för att få tvn att fungera till och från? Ibland svarar inte ens menysystemet. Man ser att tvns lampa blinkar av knapptryckningarna på kontrollen men inget händer, enda som hjälper då är att dra ur sladden. Ibland blir tvn bara svart när man byter source och slutar reagera, samma där, dra ur sladden och starta om.

  Philips reklamerade denna till slut då mjukvaruproblemen ej blev lösta.