Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Vívosmart HR

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Aktivitetsarmband (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har en Fitbit Charge HR sedan ett halvår tillbaka och tänkte att det kan vara dags att prova något nytt. Det jag värdesätter mest med ett smart-armband är den dagliga heart rate tracker funktionen. Något som har fungerat väldigt bra med Fitbiten, men Garmin erbjöd även vattentålighet och en större display, så varför inte prova!

  Displayen är bra, det syns klart och tydligt vad som står, även i solljus. Det går även att läsa sms, mejl, och se vem som ringer om enheten är parkopplad med telefonen. Allt detta fungerar väldigt bra! Så är man på jakt efter en smart klocka så kan detta vara ett bra alternativ. Betyget för smartfunktionerna är verkligen inte 3 stjärnor. Snarare 7.

  Registreringen av puls är dock bedrövlig, när jag kontrollräknade och räknade antal hjärtslag över 15 sekunder och sedan multiplicerade med 4, låg enheten ständigt 15 slag under eller över min faktiska puls. Även på natten, när jag hade min Fitbit på andra handen kunde jag avläsa via appen en skillnad på mellan 10-15 slag i minuten. Jämfört med Fitbit då alltså.

  Skickar tillbaka Garmin till butiken och fortsätter med Fitbit tillsvidare.
 • Alla omdömen

 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter en vecka blev det retur till butiken eftersom jag upplevde bandet för obekvämt att ha på mig.

  Liten summering av mina erfarenheter;

  +
  # Inaktivitets varningen (dock så svag vibration att den knappt känns)
  # Garmin Connect
  # Stegräknarfunktionen

  -
  # Pulsmätningen, fungerade dåligt oavsett placering. Vid träning blev det pikar både uppåt och nedåt.
  # Obekväm, fick märken efter sensorn
  # Kan inte koppla ANT+ band vid träning
  # Ingen smart väckning (a la Jawbone)
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den är snygg, har smidiga menyer, bekväm att bära, funkar bra att synka till mobil men där tar det slut. Det viktigaste funktionen att mäta puls klarar den inte!

  Redan från början misstänkte jag att den visade felaktig puls periodvis så jag var tvungen att testa den rejält. Vad jag upptäckte var att den periodvis visade helt tokig puls. Om jag var på ett högintensivt pass kunde den från 172 i puls på 2 sekunder gå ner till 54 och stanna där i 3 minuter, plötsligt gå upp till 169 och senare efter 2 minuter hoppa ner till 35. Detta fenomen hände gång på gång. Jag försökte åtgärda problemet med senaste uppdateringen, rengöra sensorn, använda den på både vänster och höger arm, spänna klockan mer, spänna klockan mindre, inte ha några kläder över klockan, torka bort svett med jämna mellanrum men ingenting hjälpte.

  Det roliga var också att när ett pass/löpning avslutades (min arm med aktivitetsarmbandet på slutade röra sig intensivt) då gick pulsen alltid upp.

  Tog kontakt med Garmin som erkände att de kände till problemet och de bad mig skicka in klockan eller återlämna den till butiken där jag köpt den. Jag återlämnade den i butiken där de vid återlämning sa att "du är inte den första" men krävde ändå att få göra en teknisk koll på den. De återkom och sa att de hade upptäckt samma problem som jag nämnt.

  Min rekommendation är, köp annat aktivitetsband!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + Stegräknare
  + Applikationen
  + Notifieringar (Jag kör iPhone 6)
  + Batteritid
  + Laddas upp max 1,5 h
  + Tydlig Display

  - Pulsmätaren
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Pulsmätaren funkar dåligt, enligt garmin så känner dem till problemet och kommer fixa nästa mjukvaru uppgradering.
  Batteriet håller Max tre dagar.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  2.okt 2016
  Efter att nu använt detta i 3 dagar och det mesta glad, men ..
  1. Dålig skakar jämfört med Fitbit HR som jag hade i 7 månader innan bältet lossas i bindning och fick nytt som jag bytte till detta.
  Man hör det mer än så känna det: /
  Blei lite bättre efter uppdateringen.
  2. Dåligt ljus på displayen även om man vänder den upp till full.
  3. Mycket bra med att "alla" mlg'er kommer upp på det, bör det vara Twitter, Facebook, Spotify, e-post, txt MLG, tel etc. visar också väder, temp var du är.

  Uppdatera 30 Juni 2017

  Fortfarande har klockan och är fortfarande mycket nöjd med det ???? än vad jag använde Fitbit 1 där bandet föll på min och rumskompis i sex månader!

  Har inte haft några problem med det alls egentligen, en robust kock. Väder ansökan om klockan kommer att gå riktigt, men inte bry mig.
  Bara för att påpeka nu är att när man startar ett ökat på klockan, kan du inte se hur många steg du har gått eller går! Haft mer setup för att Fitbitt på mobil app än Garmin, är det slags lite för stor, för många val och sådant, svårt att ibland hitta utan punch del.

  Tummen upp :)