Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer A-70DA

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Pioneer Stereoförstärkare (31)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag hade den här fast förgående version A-70K. Den släpptes som A-70S och A-70K. K-modellen var något bättre, men jag minns inte kring vad. Det var i stort samma som denna tror jag fast utan XLR och gissningsvis med en lite sämre DAC. Jag körde då på en Oppo Sonica DAC och det gjorde ett enormt lyft på mina dåvarande Monitor Audio RX6 i jämförelse med den inbyggda.

  Idag överväger jag att införskafffa denna för vinyl med Rega P3 + Aria och RME ADI-2 som DAC samt Monitor Audio Gold eller Martin Logan elektrostater. Antingen ESL eller om jag har möjlighet att gå ända upp till Ethos även om det är tveksamt. Jag har inte hunnit provlyssna dessa konstelationer ännu, men jag har lyssat flera av dessa i fristående lösningar, jag läst på ganska mycket så jag förväntar mig att det låter väldigt väldigt bra.

  DAC:en är nog absolut inte "dålig" men jag älskar det faktumet att man kan använda power-amp direkt läget för att koppla in något mer ambitiöst och få ännu mer ut av sitt system. Sedan är ju byggkvalitéen enastående, många gånger bättre än förstärkare för 5 gånger priset! Det är verkligen inte fyskam.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte denna för drygt 11 000 kr. Har börjat spela in den. Alla funktioner fungerar mycket bra. Det digitala är ett klart lyft från min Cambridge dacmagic plus lösning.
  Har ett par system audio aura 1 högtalare som får ett välljudande som är toppen, dock är de lite för små för att få det att blomma ut till fullo. Med lurar är ljuset fan magiskt, har akg 272 HD och audio technica m7 som partners till stärkaren. Tidal hifi är en bra partner ha datorn samt foobar.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra ljud och högsta kvalitet. Låter bättre än någonting annat jag har provat upp till 3 gånger priset.
  Exceptionellt perfekt ljud med ett par Monitor Audio Silver 300