Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit GU10 6,5W 3-pack (Dimbar)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Ljuskällor (517)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 mån sedan
  GU10 BT - Nu är dessa uppgraderade i Bluetooth varianten och absolut inga problem att visa grön färg alls. Jättefint spektrum på färger.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Dessa lampor är de bästa som finns på marknaden i denna kategori. Bästa ljus/färgåtergivning överlag och den i särklass bästa användarvänlighet med en app som funkar klockrent fristående likväl som tillsammans med annan hård- och mjukvara. Jag har testat en hel del ljuskällor under årens lopp och Hue slår alla med hästlängder inkl. LIFX som inte är i närheten av den kvalitet som Hue har. Jag stämmer dock in på föregående omdömen om att grön färg inte återges korrekt/bra just när det gäller Hue Gu10. Men det gäller just Gu10 och inte lampor med E-sockel, så om du kan bortse från detta så är detta det tveklöst bästa valet.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Tillägg: Eventuellt har Phillips bättre färger nuförtiden än när jag köpte dem, värt att kolla upp.

  Att betygsätta dessa är inte enkelt. Allt med Phillips Hue är bra, förutom att de inte visar så många nyanser av färger. Visst man behöver brygga som föregående talare nämner, men det tycker jag inte spelar någon större roll, inte för mig i alla fall. Det viktiga är totalpriset tycker jag.

  Så dels är det en mycket bra produkt som jag tyckte var prisvärd när jag köpte den för kanske 1,5 år sedan.

  Men färgerna kan bli mycket bättre. T ex grön finns inte alls. Lamporna kan alltså inte visa grön. Men de kan visa nyans av gul som är nära grön. Röd och blå finns dock.

  Även vitt tycker jag lämnar mycket att önska då det generellt är för blått kallt snarare än den varma vita man vill ha helst.

  Men jag fortsätter använda dessa som taklampa och är nöjd. Kompletterar med ett par smarta lampor som bara visar varm vitt.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt ok lampor men sämre på allt i jämförelse med LIFX.
  Lifx har bättre färger, starkare ljus och behöver ingen brygga.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Funkar fint och är lätt att komma igång och bygga ut. Snabba kontroller och bra app bortsett från att den inte har multirum stöd än...

  Nåt man ska veta är också att lamporna är något längre än vanliga GU10. Passade exempelvis tyvärr inte i Ikeas Nymåne utan att jag fick pilla bort plastringen Nymåne. Säkert en hel cm skillnad.

  Men det är så snyggt att kunna styra hela hemmet med olika färger... trodde inte att jag skulle uppskatta det så mycket som jag gör, och nu har det spårat - Har såklart bytt ut alla lampor i hela lägenheten :)

  Klart lyft från tidigare Telldus Live och Trådfri (sjukt dålig gateway och seg app.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra belysning och blixtsnabb kontroll från app.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ramla över dessa och hade aldrig hört talas om dessa innan, slog till på denna startpaket, 2 st bloom, samt 2 st e27.

  Allt fungerar som det ska bra app i win10 samt bra i appen men framför allt i apple watchen uppskattas.

  +
  Ok sken kanske inte lika starkt men i vitt sken är det ok ljusstyrka.

  Lätt att bygga ut, samt att styra lamporna.

  Gedigna och välbyggda kvalité.
  -
  Alldeles för dyra.
  Siri fungerar inge vidare och jag använder Siri dagligen, det enda som egentligen fungerar är att tända och släcka lamporna. Det går inte att knyta dem i zoner än. Blir tradigt att tända och släcka i varje rum istället för att välja vardagsrum t.ex.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Är strålande nöjd! Löjligt enkelt att installera, ljusstarka, snabba på att ändra färg och blir inte särskilt varma. Köpte mitt paket på Netonnet. Går att styra genom Siri och integrerar med appar vilket gör att du t.ex. kan ställa in dina lampor som wake-up-lights.

  De enda sakerna som jag ser som negativt är att de kostar en del och att de surrar när man har dem i en taklampa kopplat till en dimmer. Som jag har det just nu är det bara där jag kan ha dem i taket så istället satte jag dem i golvlampor. Egentligen skall du inte koppla in dem i en dimmer men de fungerar bra bortsett ifrån surret.

  Många appar att köpa till ifall man vill. Philips Hue app är gratis och räcker kanske långt för de flesta men jag har köpt till dessa:

  Hue Disco (iPhone)
  Lyssnar på musiken du spelar i rummet och ändrar färg i takt. Många inställningsmöjligheter.

  Colors for hue (Mac)
  Ändra dina lampor direkt i din toolbar. Funkar bra och är smidigt när man sitter vid datorn!

  HueVision (Mac)
  Välj vart på skärmen du vill att programmet skall titta så speglar den färgen till dina lampor. Funkar bra med Netflix i Chrome men inte i Safari av någon anledning.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Mycket lätt att komma på plats tog lite tid att komma till den som var ansluten online, men när det gick upp gick sakerna bättre. Googles hemlösning var väldigt snygg och såg bra ut. Används väl i sojaböna. Ha dem i flera rum nu och byta ett rum efter varandra till Hue-lampor.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lycka till att hitta glödlampor för glödlamporna ... de är 3 cm längre än vanliga gu10 glödlampor, mao .... eliminerar 99% av alla armaturer. Jag har lätt ... sedan lansering .... vilka 3 år har gått sedan de lanserades? Från butiker här hemma till eBay och tom .... alibaba. * smyga * Verkar att de ser helt hemskt frihängande så det finns inget alternativ.

  Man bör vara speciell om man köper dessa för inbyggda taklådor som de troligen kommer att skjuta ut från taket.

  Annars fungerar det som det borde, en liten ljuskälla men ... men det förväntas färre dioder, mindre lumen.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Lika lätt att ställa in och kontrollera att de "vanliga" Hue glödlampor. Något mer direktesteålende ljus, eftersom detta är en vanlig glödlampa.