Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica Legacy Coffee Maker

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Kaffebryggare (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.46)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  7 mån sedan
  Köpte en på maxi som efter ca 1 mån lyste rött samt bryggde sump samt läckte vatten. Efter kontakt med obh skulle de skicla en ny som visade sig var öppnad och inte fungerade alls ! Väntar på min 3.e nu men har ledsnat nu och ingen mer OBraHelvetsprodukt gör mig !
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Varning för denna kaffebryggare. Precis som någon påtalat så spricker kaffelocket mycket lätt och efter kort tids användning. Verkar vara för klen konstruktion.
  Nu har påstängningsknappen börjat krångla och man måste dra ur sladden och sätta i den igen för att den ska gå igång. Som någon också påpekat så passar den mest för vänsterhänta personer såvida du inte placerar den i ett höger hörn, men även det känns fel.
  Förstår inte att ett så känt märke som OBH Nordica inte har bättre kontroll på sina produkter.
  Var ju inte speciellt billig heller. Köp heller ett beprövat märke vad det gäller kaffebryggare.
  Har provat ett tiotal olika kaffebryggare men verkar vara lättare och konstruera en månlandare. Moccamaster som får bra betyg brygger ju skållhett kaffe, hamnade i garaget.
  Efterlyser en bra och vettig kaffebryggare, men dom är väl konsturerade att gå sönder efter garantierna.

  Uppdaterad 7 Mars 2019:
  Idag la den av helt, hamnar väl på återvinningen. Har ju fungerat hjälpligt fram till nu.
  Var hos en släkting för 14 dagar sedan och dom hade en ganska ny vit bryggare av samma märke. Även deras lock hade spruckit till hälften. Tur att man valde ett annat märke på våffeljärn än OBH.
  Har inget förtroende för dom längre.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En bra och snabb bryggare men tyvärr finns en designbrist.

  Locket för kaffefiltret spricker efter en viss tids användning. Vi reklamerade den första maskinen efter ca 7 månader då den hade spruckit. Efter en liknande period sprack den nya på exakt samma ställe.

  I övrigt en bra maskin.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En elegant och stilren kaffebryggare som är lätt att använda utan massa onödiga knappar o krussiduller ...men fram för allt så brygger den snabbt ett gott och välsmakande kaffe och detta beror mycket på att den är på hela 1550 watt !
  Dels något som jag uppskattar är att den har automatiskt avstängning och droppstopp som verkligen fungerar som om det inte va nog så tänds även en varnings lampa när det är dags för avkalkning det är ju KANON ...kör man för länge en kaffe bryggare utan att avkalka så är det lätt att kaffet blir beskt el lite bitter i smaken !
  Jag är nöjd o rekomenderar OBH Nordica Legacy !
  OBH Nordica Designing Good Life ......YES
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt suverän produkt får högsta betyg
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En stabil och snygg konstruktion, dock en liten designmiss att vattenlocket sitter "åt fel håll" svårt att fylla på vatten om den står mot ett hörn, det blir till att använda vänster hand. I övrigt en mycket bra funktion och bra kaffe, lätt att använda. Kaffekanna helt i glas, väldigt tunt sådant. Man bör iaktta försiktighet om man som vi har en bänkskiva i exempelvis granit. Kaffet denna snygga maskin producerar är varmt, aromatiskt och det finns inget att klaga på! Kan rekommenderas!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har införskaffat mig en BOG Nordica Legacy black. Det är en suverän kaffebryggare. Den är stilfull vilket är rätt stort och viktigt för min del. Den brygger verkligen kaffet så snabbt som det står. Enda nackdelen med den är att det inte blir något bra resultat när man brygger mer än 8 koppar. För då blir det sump i kaffet. Men i det stora hela en bra kaffebryggare.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Dyr bryggare som fått bäst i test av ica kuriren. Köpte denna bryggare för att jag ville ha en bra bryggare som brygger varmt och gott kaffe. Smaken är det inget fel på, men när man brygger 3-4 koppar är temperaturen på kaffet alldeles för låg. Den ligger mellan 65-70 grader, borde vara mellan 70-75 grader. Brygger man hel kanna är temperaturen ok. Dessutom går ej kannan att diska i diskmaskin vilket borde vara standard på en så dyr bryggare, locket går ej att ta av kannan viket gör den svår att diska. Finns dropp stop på bryggaren men det fungerar dåligt, droppar alltid några droppar när man tar kannan.Är väl inte så mycket bättre än min gamla Melita bryggare som ja köpt för 500:-.För att ändå säga något positivt så är bryggaren ändå rätt snygg.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Pen maker i snygg design. Det är lätt att använda och kaffe- snabbt. Det använder inte så mycket som sex minuter vid full panna, så OBH håller sina löften. Fina färger att välja mellan. Jag hoppas att de kan komma i flera färger.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Pen watching
  Solid och bra konstruktion kvalitet
  Lätt att använda och lätt att rengöra
  -Støyer lite
  Trattar kaffe snabbt
  -Tar inte tar upp mycket plats på bänkskivan
  -Gör mycket bra kaffe :)

  Rekommenderas!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Är mycket nöjd med min Nordica Legacy Kaffebryggare. Vald mintgrön och den glider rakt in i mitt kök. Älska möjlighet att man kan välja en maskin i en annan färg än svart, vitt och stål färg. Och att den har en bra design. Det går snabbt och lätt att använda. Stora detaljer. Subtrahera en stjärna eftersom jag inte är 100% nöjd med dropp toppen. I de flesta fall är det bra att ta bort flaskan utan att det börjar droppa, men i några fall har jag funnit att det har förekommit några droppar direkt efter jag har tagit bort kolven från percolator. Hur som helst, jag har efter att jag har bryggeri i hus, kostade mig många koppar kaffe.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  T.ex. är mycket nöjda med min
  Det går snabbt och det ser mycket trevligt ut. och det är lätt att rengöra
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Enkel maskin, som kanaliserar snabbt. Lätt att fylla på vatten. Små och trevligt utseende. Kaffet är god och varm. Kannan är trevligt och hälla ur, vilket gör det mindre spill. Brewer full pott på nolltid.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En kaffemaskin med elegant, minimalistisk design. Kannan är bra att luta sig mot, lilla grisen. Kort bryggning och rykande hett kaffe. Hade maskinkonstruktion har vänt, hade det varit perfekt för mig som är högerhänt. Anledningen till detta är att vattenbehållaren är på vänster sida och det är besvärligt att fylla på vatten. Men allt som allt, en bra kaffemaskin!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gott kaffe.
  Det gör gott kaffe och penna på bänken. Snabbt genererar en burk som håller varm temperatur på kaffet. Praktiskt är det inte, när man måste ha den stående i ett öppet utrymme. Filterhållare lock åt vänster och topping sker med ett lock som vetter åt höger. Det är fånig. Annbefales om du har utrymme för en fristående maskin.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ger varm och gott kaffe när jag strävar minst hälften potten. Positivt att konstruktionen är bra och att det kan stå att främja utan skam. Anti Drip funktionen fungerar bra, dropparna som mjölnare fortsatte på kokplattan har dock upplevt ibland stänk lite kaffe upp på maskinen, och det är lite dum när det är vit ... lätt att styra med endast en switch, bra mängden vatten kan mätas direkt på sprayburk. Minus att påfyllning ligger bakom den övre delen av maskinen.