Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica Legacy Coffee Maker

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Kaffebryggare (20)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.55)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  7 dagar sedan
  Uppdaterat: 7 dagar sedan
  Använt dagligen i snart två år utan något problem. Inget som gått sönder heller så känner inte igen mig i att filterhållaren skulle spricka. Kanske något de hade hunnit åtgärda när jag köpte.

  Aldrig haft en snabbare och bättre kaffebryggare, kvalitet rakt igenom. De har verkligen lagt krut på det viktiga, håller temperaturen helt optimal vilket skapar mycket aromatiskt kaffe. Detta är en bryggare man har med sig under hela sitt vuxna liv känns det som. Tung skulle man kanske kunna klaga på lite.
 • Usel
  11 mån sedan
  Jag vill också varna för denna bryggare! Precis som många andra skriver så spricker filterlocket mycket lätt och efter kort tids användning.

  Varje gång kräver OBH att vi vänder oss till återförsäljaren, och återförsäljaren vill i sin tur ha in hela bryggaren.

  Efter 4 stycken spruckna lock fick vi nog och köpte en Moccamaster istället.
 • Dålig
  1 år sedan
  Köpte en på maxi som efter ca 1 mån lyste rött samt bryggde sump samt läckte vatten. Efter kontakt med obh skulle de skicla en ny som visade sig var öppnad och inte fungerade alls ! Väntar på min 3.e nu men har ledsnat nu och ingen mer OBraHelvetsprodukt gör mig !
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Varning för denna kaffebryggare. Precis som någon påtalat så spricker kaffelocket mycket lätt och efter kort tids användning. Verkar vara för klen konstruktion.
  Nu har påstängningsknappen börjat krångla och man måste dra ur sladden och sätta i den igen för att den ska gå igång. Som någon också påpekat så passar den mest för vänsterhänta personer såvida du inte placerar den i ett höger hörn, men även det känns fel.
  Förstår inte att ett så känt märke som OBH Nordica inte har bättre kontroll på sina produkter.
  Var ju inte speciellt billig heller. Köp heller ett beprövat märke vad det gäller kaffebryggare.
  Har provat ett tiotal olika kaffebryggare men verkar vara lättare och konstruera en månlandare. Moccamaster som får bra betyg brygger ju skållhett kaffe, hamnade i garaget.
  Efterlyser en bra och vettig kaffebryggare, men dom är väl konsturerade att gå sönder efter garantierna.

  Uppdaterad 7 Mars 2019:
  Idag la den av helt, hamnar väl på återvinningen. Har ju fungerat hjälpligt fram till nu.
  Var hos en släkting för 14 dagar sedan och dom hade en ganska ny vit bryggare av samma märke. Även deras lock hade spruckit till hälften. Tur att man valde ett annat märke på våffeljärn än OBH.
  Har inget förtroende för dom längre.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En bra och snabb bryggare men tyvärr finns en designbrist.

  Locket för kaffefiltret spricker efter en viss tids användning. Vi reklamerade den första maskinen efter ca 7 månader då den hade spruckit. Efter en liknande period sprack den nya på exakt samma ställe.

  I övrigt en bra maskin.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En elegant och stilren kaffebryggare som är lätt att använda utan massa onödiga knappar o krussiduller ...men fram för allt så brygger den snabbt ett gott och välsmakande kaffe och detta beror mycket på att den är på hela 1550 watt !
  Dels något som jag uppskattar är att den har automatiskt avstängning och droppstopp som verkligen fungerar som om det inte va nog så tänds även en varnings lampa när det är dags för avkalkning det är ju KANON ...kör man för länge en kaffe bryggare utan att avkalka så är det lätt att kaffet blir beskt el lite bitter i smaken !
  Jag är nöjd o rekomenderar OBH Nordica Legacy !
  OBH Nordica Designing Good Life ......YES
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt suverän produkt får högsta betyg
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En stabil och snygg konstruktion, dock en liten designmiss att vattenlocket sitter "åt fel håll" svårt att fylla på vatten om den står mot ett hörn, det blir till att använda vänster hand. I övrigt en mycket bra funktion och bra kaffe, lätt att använda. Kaffekanna helt i glas, väldigt tunt sådant. Man bör iaktta försiktighet om man som vi har en bänkskiva i exempelvis granit. Kaffet denna snygga maskin producerar är varmt, aromatiskt och det finns inget att klaga på! Kan rekommenderas!
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har införskaffat mig en BOG Nordica Legacy black. Det är en suverän kaffebryggare. Den är stilfull vilket är rätt stort och viktigt för min del. Den brygger verkligen kaffet så snabbt som det står. Enda nackdelen med den är att det inte blir något bra resultat när man brygger mer än 8 koppar. För då blir det sump i kaffet. Men i det stora hela en bra kaffebryggare.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Dyr bryggare som fått bäst i test av ica kuriren. Köpte denna bryggare för att jag ville ha en bra bryggare som brygger varmt och gott kaffe. Smaken är det inget fel på, men när man brygger 3-4 koppar är temperaturen på kaffet alldeles för låg. Den ligger mellan 65-70 grader, borde vara mellan 70-75 grader. Brygger man hel kanna är temperaturen ok. Dessutom går ej kannan att diska i diskmaskin vilket borde vara standard på en så dyr bryggare, locket går ej att ta av kannan viket gör den svår att diska. Finns dropp stop på bryggaren men det fungerar dåligt, droppar alltid några droppar när man tar kannan.Är väl inte så mycket bättre än min gamla Melita bryggare som ja köpt för 500:-.För att ändå säga något positivt så är bryggaren ändå rätt snygg.