Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple TV Remote

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Fjärrkontroller (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Den här fjärrkontrollen är inte intuitiv att använda. Ett fåtal knappar som har olika funktion beroende på vilket läge man befinner sig i i gränssnittet och voice command som aldrig lyckas förstå vad jag säger (nej jag har ingen skum dialekt). Det som är positivt är att den skickar en tangentbordsnotifiering till min mobil, vilket gör att jag lätt kan switcha till mobilen istället.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Funkar, men precis som saint19 skrev så hade vanliga pilknappar varit mycket bättre, för touchfunktionen är kass. Jag använder den till Apple TV, och det är ett rent helvete att försöka skriva med skärmtangentbordet, men det är även bökigt att navigera med den. Spelar ingen roll vilken känslighetsnivå jag ställer in, det funkar dåligt med alla.

  Storleken är helt ok för min del, och halkig tycker jag inte den är. God byggkvalité.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Stilren men hade föredragit "pilknappar" i stället för touch-platta. Sedan är den alldeles för liten och hal som en tvål.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Alltså, den är väl vettig.
  Allt funkar som de är tänkt,
  Dock är touchen dåligt implementerad i Apple TV.
  Svårt att skriva, svårt att bläddra i den hastighet man vill.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har du WiFi, spara 500 spänn och använd appen i iPhonen istället! ;-)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Grym om än något skör.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  6 mån sedan
  Jag fick den här fjärrkontrollen när jag köpte 4k Apple TV. Det fungerade bra i 2 år. Sedan började menyknappen fungera roligt, som att något var trasigt inne. Resten av funktionsknapparna fungerade bra, jag tog tillbaka den till Elkjøp och förväntar mig att få en ny. De skickade den till Infocare CS Nordic för reparation. Infocare sa att det fanns vattenskador. Det här är bara en lögn. Fjärrkontrollen har aldrig kommit någonstans nära vatten. Jag har arbetat över 40 år som elektriker som installerar och reparerar elektriska komponenter och jag vet när något är trasigt. Infocare sa att de skulle reparera det för 1000 NOK. Jag sa till dem att Elkjøp jag blev lurad. Vi nöjde oss med att Elkjøp skulle återbetala 250 NOK. Den här episoden lämnar fortfarande en dålig smak i munnen.