Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips HD7765

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Kaffebryggare (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Gör ett gott och varmt kaffe, vissa sorters bönor har en tendens att inte riktigt glida ner i kvarnen vilket är synd, samt att kvarnen låter MYCKET, höll på att få en mindre hjärtinfarkt när den startade på timer första morgonen. :D
  Numera kör jag endast malt kaffe i den p.g.a. detta, vilket gör att den tappar i tänkt funktion och betyg .

  Nu har den tyvärr börjat läcka vatten, jag tror att det är behållaren men jag hittar inte var, så nu blir det tyvärr att slänga ut denna.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Den gör verkligen superbra kaffe. Men kvarnen klarar inte mörkrost, det fastnar så att kvarnen bara står och snurrar vilket resulterar i lite till inget kaffe i filtret. Man kan undvika det genom att stå och peta i bönorna med en pinne medans den maler, dock så gör det hela timern obrukbar.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Nöjd med resultatet på kaffet. Dock finns ingen timerfunktion som det står här på prisjakt. Så det var ju lite av en besvikelse. Iomed att jag har haft det på en tidigare Philips bryggare som jag köpte på Ica för 600 kr...
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar kanon bra i nästan ett år, bland de bästa köp jag gjort. Den ser också riktigt bra ut.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Värt vartenda öre!

  Fick detta till jul och jag är verkligen glad. Har många ingjuta möjligheter, och du måste prova lite fram emot att hitta rätt inställningar för sin egen smak.
  För mig, kaffe alldeles för mycket som standard val, så jag måste lugna ner publiken "cups" för att få rätt styrka. Jag har varit i vatten för 10 koppar (full pott), montera sedan ingjuta för mig att välja ca 5 koppar ingjuta väljare.
  Det är också viktigt att justera grind, försöker tre böna typer för nu, och det sista jag ger det bästa kaffet jag ber mala på så bra som möjligt. De andra två böna typer var mycket bra runt medel grind.

  Det skapar också kaffe med hög temp intryck också uppmätta temperaturen färdig kaffe till ca 85C med IR-termometer. Om detta är sant är det mycket bra och lika / bättre än mocka mästare.

  Man kan också använda vanliga brygga kaffe om du vill - trevligt att ha alternativet. Men det finns så många olika kaffebönor, och så mycket som måste testas, så det är tydligt vad jag skulle använda den.

  Enda jag kan nämna på den negativa sidan är att det tar lite längre tid att göra kaffe med detta än t.ex. en mocka mästare.