Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Abilica Premium Pro Bike

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Abilica Motionscyklar (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Stabil, tyst, prisvärd och funkar bra efter flera år. Enda som jag stört mig på är att displayen sakta tappar ljusstyrka allt eftersom batterierna blir urladdade, byter man i tid är det inte så mycket problem men man störs ibland när man kommit igång med ett pass och sen inte ser skärmen.

  Men i det stora hela ett mycket bra köp, ännu bättre än vi trodde i när vi köpte den.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Detta är en till priset en Sjukt bra cykel! +++++++

  Jag och min fru har varit på jakt efter en Cykel som Motsvarar dem som finns på Seriösa Gym och våran målbild var keiser m3i som finns på gymmen vi tränar på, Priset för en keiser m3i är ca 35-40 tusen kronor och den är en mycket nätt å fin cykel som går i princip ljudlöst.

  Denna Cykel är lite Tyngre men inget som stör då konstruktionen upplevs mer stabil. den är inte ljudlös men den är så pass tyst att den upplev som en vanlig fläkt, det högsta ljudet är klicken från motstånd bygelns nivå steg "Klick Klick" så vid intensiv spinning med en sovande familj på morgonen så kommer ditt flåsande att överösta cykeln alla gånger.

  motståndet är fullständig steglöst du kan aldrig avgöra om det är en landsväg cykel du sitter på eller en spinning cykel den är helt underbar.pedalerna har vanliga spännen och SPD spännen.

  När det kommer till motstånd så täcker det till å blir över. det finns inte en chans i världen att man kommer orka 90 RPM på max motsånd i mer än max någon minut "1000 WATT"

  Displayen är ej upplyst men det är få modeller som har det, inställningarna är många och den andas PROFFS modell på alla Sätt.

  +Magnetiskt motstånd å nästan Ljudlöst ca 30db
  +Den motsvarar en maskin för 25000kr
  +Motståndet är helt steglöst och det räcker till å blir över
  +Konstruktionen är Mycket gedigen å stabil
  +instäkllningarna är i toppklass
  +Displayen är genomtänkt och tydlig
  +sjuk prisvärd

  - Inte helt ljudlös
  -borde gå att banta ner några KG på ramen mm men ingen som stör så länge den står på samma ställe och ej ska monteras ner ofta.
  - ej Upplyst display
  - Störande klick Ljud då motstånd vreder/brytaren ej är steglös.

  Jag kan garanter att du kommer idag 2016 snart 2017 inte kunna hitta en mer kompetent maskin för under 20000kr så med tanke på att denna går att få för 10000kr så spöare den skiter ur allt motstånd upp till 20000kr och den är lätt jämförbar med proffs maskiner värd ca 40-60k med tanke på priset

  vi provade alla modeller med remdrift på XXL up till 10000kr å dom är i mina ögon inte mer värd en max 2000kr med tanke på denna cykel.

  så tips KÖP denna om du är sugen på en Proffs cykel.

  p.s jag och min fru är Gymmare sedan 15 år tillbaka på seriös nivå så tro oss vi vet vad som är kvalitet å vad som är skräp. detta är så bra en hemma gyms cykel kan bli utan att köpa dagen gym Spinning Cykel för 35000kr å upp