Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Harmony Hub

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Styrenheter för smarta hem (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Logitech är ett skitföretag. De har just tagit bort api för att ansluta lokalt till hubben. Helt utan förvarning funkar den inte med tex homeassistant längre. Man tvingar ut användarna i molnet och påstår att det är säkrare.. för några år sen gjorde man samma sak med squeezebox. Har sen tidigare en bunt squeezeboxar som bara står och samlar damm, och nu har jag en bunt harmony som jag plötsligt inte har nån nytta av, en kan jag nog lyckligtvis lämna tillbaka. Tidigare hade de en produkt som hette harmony link hub, de som köpte den kände sig ganska lurade.. googla. ALDRIG MER LOGITECH FÖR MIG!
 • Alla omdömen

 • Usel
  8 mån sedan
  För att kunna använda produkten behöver du göra en installation, och för att kunna slutföra installationen måste du gå med på deras villkor. Det innebär att Logitech får hämta och använda all information de kan komma åt från dig, samt vidarebofdra det till sina samarbetspartner.
  Vilken information de kan komma åt framgår inte tydligt men kan bero på hur du satt upp ditt hemmanätverk. Troligtvis avser Logitech den information som hanteras med deras appar.

  Under installationen måste du dessutom först ange inloggningen till ditt wifi, och efter det kommer villkoren. Det borde vara tvärtom så att man inte behöver känna obehag att ha lämnat ut inloggningen i onödan om man inte går med på villkoren.

  Jag lämnade tillbaka Hamony Elite i vilket denna hub ingår.
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  Den är bra när den fungerar, men systemet är krångligt att sätta upp om man vill ha mer än grundfunktioner. Appen ser ut att vara byggd 2011 och ibland bara slutar det fungera. Fungerar bara genom molnet, inget lokalt. Är nu leds och kommer sälja den vidare eller slänga.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Sjukt nöjd, Koppla ihop med google home och du behöver ingen fjärrkontroll längre, men skulle du behöva en så finns det i appen på telefonen.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar mycket bra med media-enheter, allt annat bör skötas av Home Assistant eller liknande.
  Skulle gärna se snabbare menyer, koppling etc. men det funkar rätt bra när allt är konfigurerat.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Toppen, efter lite fix kan vi nu även kontrollera tv/stereo med rösten, intigrerad med Google home. "Ok Google, turn on the TV" eller "Ok Google, turn up the stereo".

  Ett plus för kvalitén på fjärren, ligger bra i handen.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Idén är bra men genomförandet och appen är ju helt tvärkass..
  Ändra en inställning för custom knappar har dom dolt under 40 menyer och det är helt ologiskt. VARJE gång man öppnar appen tar det 10-15 sek att koppla upp och kolla firmware revision.. Varför måste min app kontrollera det i uppstartsfasen? Det kan hubben gör själv i bakgrunden och upplysa mig om mismatch när sådan finnes. Tvärkass programmering mao.
  Trots att min tv kan styras via både BT och WiFi så envisas dom med att styra den via IR och jag får mismatch mellan TV och digital box flera gånger i veckan så tvn är på och boxen av. Något som resten av familjen inte uppskattar. Inget stöd för Zwave är ju nästa puckade sak. Bara Philips Hue, Lifx lampor och några obskyra märken som Hunter Douglas och Qivicon Homebase.

  Som sagt var tanken är god men det lämnar extremt mycket att önska.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Denna produkt skulle kunna vara så bra. Men. Ett stort men. Även fast man kan importera alla sina förinställda scener, kommandon från sitt befintliga my harmony konto/fjärr så när man vill lägga till nya kommandon i appen går det bl a inte att välja svenskt språk/texter. Man får bläddra flera sidor för att komma åt volym knappen tex på en förstärkare. Det blir för omständigt. Du kan inte programmera kommandon riktigt som du vill, tex måste alla scener ha en start o slut (vilket är värdelöst om du bara vill lägga in en godnatt kommando som släcker allt för du måste ha tänt oxå med detta kommando...). Har du en harmony fjärr o du har startat en scen med detta blir det svårt att avsluta med appen..har ni flera telefoner i familjen så verkar det inte ordentligt..alla bra grejer funkar inte liksom som denna är menad för. Man kan lina gärna köra vidare med sin fjärr endast...inte värt att lägga en tusen lapp extra för en halvfärdig app. Det hade varit klockrent att kunna slänga alla fjärr o bara köra sin mobil som är nog den enda som behörs. Mkt besviken!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fungerar utmärkt att styra alla mina komponenter, trots att dom är instängda i en garderob.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  2 år sedan
  Köp inte!

  Logitech har i sin senaste uppdatering av Firmware till denna stängda lokala åtkomst via API till den här enheten. Det betyder att Logitech beslutar att stänga sin Cloud-tjänst för den här produkten, och det kommer sluta fungera på din plats. Något som de nyligen gjorde med sin produkt i samma kategori: Logitech Link. Detta görs inte av företaget av misstag, men enligt officiella uttalanden görs det som ett affärsval.

  Så, med andra ord, köper du inte den här produkten, du hyr den av Logitech så länge som de tycker att din Cloud-tjänst är öppen. Rekommendera att du ser alternativa produkter från andra företag än Logitech. Till exempel NEEO