Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Melitta Look 4.0 Therm Selection

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Melitta Kaffebryggare (50)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 1 dag sedan
  En bra bryggare som gör väldigt gott kaffe och som är väldigt enkel använda! Den är även snygg i designen samt har en bra termos som håller värmen länge! Perfekt att ta med ut på tex. balkongen eller uteplatsen om du vill ha varmt kaffe länge! Bryggde sex koppar kaffe och tog ett par direkt, tre timmar senare är resterande kaffe lika varmt som nybryggt i kannan, kanon! Inköpt 2018-11-29 på Black Friday för 299 kr, sänkt till under halva priset!

  + Brygger riktigt gott och väldigt varmt kaffe

  + Termoskanna, varmt kaffe länge (brygg minst sex koppar)

  + Enkel att använda (betydligt smidigare än min gamla bryggare)

  + Stänger av sig själv när den bryggt färdigt (du har heller ingen varm platta att oroa dig för)

  + Droppstoppet fungerar utmärkt

  + Vattenmängdmätarna (en på var sida) sitter på framsidan (på min gamla bryggare satt dessa på sidan vilket inte var bra)

  + När den behöver avkalkas lyser en lampa/ knapp (du behöver alltså inte själv ha koll på detta), ha i avkalkningsmedel och tryck in denna knapp så drar avkalkningsprogramet igång.

  - Blir ett minus då det gärna vill rinna några droppar från pipen på termoskannan vid upphällning.
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Jag har haft bryggaren i någon dag. Funktionellt sätt gör den vad den ska. Kaffet blir även väldigt gott med Aroma-funktionen. Däremot blir kaffet snabbt kallt om man bara brygger 1-2 koppar till sig själv. Tar man kaffet direkt efter bryggning har du en het kopp i max 5 min.

  Vet inte vad Melitta tänkte angående termosen men det är väldigt svårt att få ut all kaffe ur den. Det slutar med att du står och vänder kannan upp och ner för att få ut allt.

  Överlag är bryggaren väääldigt plastig, nästan alla delar är gjorda i plast. Men den är å andra sidan väldigt snygg hemma på köksbänken. Får se hur kvalitén håller sig med tiden.

  Värd åtminstone det pris jag betalade (355:-).
 • Dålig
  8 mån sedan
  Brygger gott kaffe MEN termosen är värdelös efter en tids användning. Spelar ingen roll hur man häller det kommer alltid flera droppar på bordet eller rinner nerför kannan... Så less på denna nu att en Moccamaster ligger i kundvagnen. Inte ens värd 399 som jag betalade.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det är sällan jag skriver recensioner, men den här produkten förtjänar en.

  Köpte den här nu när CDON säljer den för 399kr att jag ville ha en billig kaffebryggare i fritidshuset. Tänkte att den skulle vara helt ok för det priset.

  Men jag måste säga att jag otroligt överraskad över hur gott kaffe den gör och hur bra det fungerar med termosen. Den håller kaffet alldeles lagom varmt länge!

  Jag är rätt kräsen när det gäller kaffebryggare, är van vid en Moccamaster (en av deras dyrare modeller) hemma. Men den här brygger faktiskt lika gott kaffe. Dessutom kostade den 2000kr mindre. Och den är minst lika snabb som min Moccamaster.

  Ett stort plus för att den slår av sig själv direkt när den bryggt färdigt. Värmeplatta behövs inte eftersom termosen fungerar så bra.

  Jag skulle inte tveka på att köpa bryggaren för ordinarie pris heller!

  Nackdelar: Inga som jag upptäckt.