Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Remington HC4250 QuickCut

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Remington Hårklippare & hårtrimmers (82)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  24 dagar sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Har haft den i ca 1 år och köper nu en extra att ha som reserv.

  Den bästa trimmer jag haft för mina behov, helt överlägsen hastighet att trimma skallen varje morgon. Jag kör utan distans, d v s klippbladen direkt mot hud. Tog 3-4 veckor att vänja sig vid bladets form och få upp farten.

  Har provat andra märken och modeller tidigare, Moser, Panasonic, Philips... men kan inte tänka mig att gå tillbaka till en"vanlig" trimmer igen.
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Full pott! Om du vill snagga dig själv enkelt och ofta så finns det nog nästan inga bättre alternativ. Det är bara att ladda enheten, ta ur sladden när den lyser fast sken, klicka på kammen du vill ha och köra. Jag fick ner håret på 5-10 minuter, ensam. Helt makalöst bra. Dessutom är den liten, vattentålig och kommer med nio olika kammar, en väska och rengöringskam/rengöringsvätska! Tror inte det är möjligt att uppfinna en bättre trimmer.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Gör sitt jobb! Batteriet är helt dött men det får man räkna med efter 2 år. Kom ihåg att olja in den varje år, annars kan den sega ner sig.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Riktig smidig apparat.

  Formen på apparaten kräver också lite omställning då greppet blir aningen annorlunda mot en klassiskt formad apparat. Men nu när jag vant mig föredrar jag denna framför "stavfomade" apparater. Det rundade och samtidigt bredare skären gjorde att jag missade i avståndsbedömningen vid första klippningen och skar mig i "ör-fästets" undre kant. Inte apparatens fel och nu tänker jag på bredden när jag klipper. :-)

  Ljudet är helt ok. Inte den tystaste apparat jag testat men heller inte överdrivet högljudd.

  Det blir en väldigt nära klippning om man vinklar apparaten rätt vilket jag gillar.

  Använder inga distanser så kan inte kommentera dem även om de SER ut att vara aningen sköra. Det följer det med ganska många olika distanser så alla borde kunna hitta den man vill ha.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Toppen maskin. Lätt att använda och klipper bra. Vill man ha kort hår fort och lätt så köp den här.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Håller med tidigare recensioner! Full pott för en klippmaskin. Utformningen och det breda lite böjda bladet gör klippningen både snabbare och enklare - mycket bra. Stark, snabb och relativt tyst.

  De breda rundade bladen gör stor skillnad mot vanliga maskiner, jag kommer inte att gå tillbaka till en "vanlig" maskin igen om denna går isönder.

  PS. Verkar som att skären måste hållas inoljade då skären hålls hårt mot varandra med en ordentlig fjäder. Friktionen som annars uppstår kan göra att bladen roterar långsammare (som om batteriet är dåligt laddat). (Men det känns som en hållbar konstruktion).
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra maskin. Har haft min +5år och batteriet fungera bra. Kör med både Moser och andra sladdberoende maskiner. Dem klipper inte bättre, dem låter inte mindre. Dem är sämre. Nu köper jag en extra Remington HC4250 QuickCut. Det är den värd! 10 av 10
 • Perfekt
  2 år sedan
  Lever upp till sitt namn! Hårklippningen tog ungefär hälften så lång tid som med de normalstora trimmers jag tidigare använt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Köpt med enda syfte att klippa riktigt kort snagg. Detta gör den mycket bra. Smidigt format och väldigt enkelt handhavande. Lätt att rengöra, god batteritid, inte speciellt högljudd. De medföljande kammarna verkar vara av dålig kvalitet och lossnar lätt från maskinen.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har testat ett antal olika hårklippare genom åren, den här slår alla, att jag inte köpt den tidigare.. många fasta korta längder exakt vad man vill ha, hela utformningen plus det breda lite böjda bladet gör att det blir enklare att klippa och det går fortare.

  Enda negativa hittills är vart man ska förvara dom övriga längderna man inte använder dagligen eller någonsin. (i landsproblem)
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Stort blad, klipper lätt och bra, bekväm att hålla och bra mycket enklare än en vanlig hårklippare dock är det svårt att komma runt öronen.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Lång laddtid och kort batteritid. Tyvärr är det böjda skäret struligt när man vill ha riktigt kort/rakat, funkar säkert bättre om man ska snagga.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Gick på några minuter att raka hela huvudet och missar inga strån. Ganska tyst, lätt att hålla i och enkel att rengöra med vatten. Rekommenderas för alla som rakar skallen.