Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple Magic Mouse 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Möss & pekdon (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.95)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Magic Mouse...kiss my ***....vad är så magic med denna mus? Inget alls. Ska man ladda måste man sätta in laddaren på undersidan och kan därmed inte använda musen samtidigt. Den är inte alls skön. Efter 45 minuter får man en obehaglig känsla i handen då den är ganska platt i utformningen. Inga knappar, inget klick hjul. Nej, detta är inte en bra produkt. Dyr som alla andra apple produkter javisst, men denna mus är inte värd pengarna.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Dyr men håller helt klart vad den lovar. Bra batterilängd är bra, laddningsuttaget sitter på undersidan kanske kunde varit bättre men over all en bra mus och skön känsla.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mitt första intryck var att Apples Magic mouse 2 är oergonomisk och svåranvänd. Efter nästan ett års användande är jag helt omvänd.

  Det jag gillar mest är touchfunktionen. Möjligheten att scrolla och svajpa enkelt utan knappar och hjul är superbra. Den är snabb på att reagera på fingerrörelser utan att vara överkänslig. Den gör helt enkelt precis det jag vill.

  Batteritiden är mycket bra. Jag laddar någon gång i månaden och då använder jag musen i stort sett varje dag under arbetstid. Minus dock för att den inte går att ladda samtidigt som man använder den, men om man tänker på att koppla in och ladda över natten eller lunchen någon gång i månaden är det inget problem.

  Det där med ergonomi är ett kapitel i sig. Vissa gillar att hela handen ligger vilande tätt intill musens ovansida. Det trodde jag att jag gjorde också. Det var verkligen en vanesak att vänja sig vid att Apples mus är betydligt lägre. Nu saknar jag inte min gamla mus. Snarare uppskattar jag att jag kan forma handen precis som jag vill, men ändå styra den enkelt mellan tumme och ringfinger. Vid extremt intensivt musarbete kan jag tänka mig att det är skönt för handen att ha mer stöd dock.
 • Usel
  1 år sedan
  Oergonomiska mus, glider inte bra på något underlag, blir som en hakig känsla i rörelserna på skärmen, hänger inte alltid med i alla lägen. Köp i affär och testa först, själv kan jag inte rekommendera detta till någon.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har sådana här på jobbet. Inget man ser fram emot att jobba med. Vem kan komma på något så dumt som ett gömt "scrollhjul" tex?
  Laddsladden kopplas in i botten så man inte kan ladda och använda musen samtidigt. Vad gör man när föregående användare har kört slut på batteriet och man är tvungen att jobba. Man får plugga in en annan mus helt enkelt. Sämsta musen någonsin troligtvis.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Perfekt för gaming! Kör csgo och pubg med denna. Skön rgb belysning gillar dessutom att apple loggan lyser. 18000 dpi gör det enklare ifall man inte orkar röra på handen, bra precision.
 • Bra
  1 år sedan
  Dyr men håller vad den lovar. Vet fortfarande inte vad som är så magiskt med den om de inte syftar på batterilängden som är förvånansvärt bra. Att laddningen sitter på undersidan var väl kanske inte den smartaste lösningen men over all en bra mus med hygglig precision.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Nyligen hämtad ock installerad ock full träff igen med Apple produkt! Ergonomisk, snabb uppkoppling, snygg, glider fint ock med touch försvinner den dumma scrollfunktion. Jag vet inte om det fungerar med Windows men med Mac fungerar utmärkt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lustigt nog och konstigt i gällande laddkabelns placering men ett smart drag samt nu slipper jag dom där FÖRBASKADE LÖSTAGBARA BATTERIERNA! nästan bara utav den orsaken får AMM2 musen 9 av 10 stjärnor! 😘

  Det Inbyggda laddbatteriet håller närmare 1månad eller är det mer 🤔 känns som så sällan att jag behöver ladda.. trots att jag pillar rätt rejält om dagarna + att laddningen går snabbt 😎

  VARFÖR ÄR LADDKABELN UNDER MUSEN!?
  Spekulerar att laddkabelns design är enkomt gjord så att användaren inte använder kabeln i musen vid användning = skulle även slita mer på laddkabeln. Tror även att designen inte hade vart lika "platt" ovan och under om kabeln var som på alla andra möss! just ja! och så slipper de betala designlicens till nå tillverkare när ladd kabeln är där under istället 🤪😎 Jag tror de är anledningarna till att laddkabeln är sådär.. 🤓

  + Slipper löstagbara laddningsbatterierna! 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  + Snabbt att ladda om batteriet.
  + Lång batterianvändning, för mig ca 1 månad (..om inte ännu längre!)
  + ifall du är tidigare nöjd användare av AMM1, så ett stort kliv framåt med AMM2.
  + Trots det inbyggda batteriet, så är musen oerhört lätt!

  - Laddkabeln under musen, men förklarat det på ovan texten 🤓👍
  - Priset (Kanske att det inbyggda batteri puttar muspriset uppåt.)

  Är Apple nörd av mig🤓 men detta är deras bästa mus hitintills! 😎👍
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Super nöjd! Har alltid varit Logitech mus användare, har alltid fungerat bra, men Logitechs musar saknar gest-funktionerna som trackpaden på Macbooken har och det kändes som det vore värt ett försök och prova Magic Mouse.

  + Ansluter snabbt till Macen
  + Batteritiden är riktigt bra
  + Gester för workflowet

  - Priset
  - Laddningsuttaget på undersidan
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Blev tyvärr rätt besviken på denna. Hade förväntat mig att Apple, mer eller mindre, oftast gör bra produkter. Musen är låg, inte på något vis ergonomisk, rätt jobbig att använda om man jämför med tex de många ergonomiska produkter som finns för windows. Dessutom är det besvärligt att använda multi-touch funktionaliteten då musen gärna vill röra på sig istället och glider på underlaget. Sist, och inte minst, trots alla möjliga inställningar i systemet så är den relativt oprecis (har även försökt med och utan musmatta etc).
  Något positivt? Ser snygg ut, är enkel att scrolla med (upp och ner) samt ansluter snabbt till datorn.
  Touchplattan som är inbyggd i MacBook Pro är tio gånger bättre! Rek inte köp - Apple ni förvånade mig denna gång!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ergonomin är ju sådär tycker jag men i övrigt har jag inget att klaga på. Batteritiden är inget att klaga på (60%) efter en månads daglig användning. Håller med om att laddningslösningen är lite sådär men med tanke på att batteriet räcker så länge så känner jag att man kanske kan klara av och låta den ladda under en natt varannan månad eller så.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabb anslutning via bluetooth till datorn. Lång batteritid. Dock hade jag önskat att lightning porten satt på ett bättre ställe än undersidan av musen. Det går alltså inte att använda musen medan du laddar.
  Medföljer lightning sladd.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gör det den ska och låter oss som är vana vid Windows högerklicka.

  Drar ned betyget för att jag gärna hade haft "pinch to zoom".
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Magic Mouse 2 ansluter snabbt och enkelt till datorn via bluetooth och batteriet laddas upp väldigt fort. En nackdel med laddningen är att uttaget är på musens undersida vilket innebär att det inte går att använda den medan den laddas. Som kompensation för laddningsuttagets placering får man istället en väldigt fin, enkel och minimalistisk mus.

  Musen har en enda knapp men flera gester som man kan göra på musen, exempelvis "swipea" mellan sidor eller dra upp Mission Control, vilket är ett stort plus. Musens utformning är inte särskilt ergonomisk och lämpar sig förmodligen inte för arbeten där musen är det viktigaste verktyget. För den vanlige hemmaanvändaren fungerar den däremot utmärkt.

  Plus och minus:

  + Designen
  + Lätt att ladda och att ansluta till dator
  + Gester för att styra datorn

  - Dålig ergonomisk utformning
  - Laddningsuttag på undersidan
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Grym mus, nästan ett måste till sin Apple dator. Gester och allt som du förväntar dig. Dock så har den lite problem ibland att koppla sig till datorn. Därav bara en 8:a i betyg.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  6 mån sedan
  OK, jag är en Apple-nörd.
  Med det som utgångspunkt är jag mycket nöjd med Magic Mouse. Rullningsfunktionen är förmodligen vad jag gillar bäst. Man rullar som en skärm utan rörliga delar. Tar lite tid att vänja sig men fungerar riktigt bra bara när du kommer över användargränsen.

  Det negativa är att det inte kan laddas under användning. Laddningsporten är under. Hade det varit framtill kunde du ladda och använda det samtidigt. Här har tillräckligt med design gått innan funktionen, men totalt sett en utmärkt produkt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket fin mus. Bra design, som alltid med Apple-produkter. Inbyggt batteri (med lång livslängd) gör livet enkelt. Ladda det med din laddare är också ett stort plus i min bok.