Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple Magic Keyboard (SV)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Tangentbord (44)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Litet, smidigt och bra batteritid!
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Hekt Ok men Apple tycks endast prioritera utseendet, och inte ergonomin, i sina tillbehör. Fungerar bra och är mycket enkelt att ansluta. Lite kort i tangentbordshöjden och synd att pil-tangenterna är så små (pil-upp resp pil-ned). Märkligt att de inte erhåller en delete-knapp. Det mest positiv är att de har funktionsknapparna (på översta raden) och tar ett litet utrymme.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Schysst med inbyggd batteri, tröttnade rätt snabbt på att ta ut och ladda batterierna i det gamla apple-tangentbordet. Får se hur länge batteriet håller.

  Bra storlek.
  Kändes lite annorlunda att använda detta tangentbord och tog en stund innan jag vande mig vid det. Men nu tycker jag det är rätt smutt.

  Lite dyrt, men det drabbar ingen fattig som man säger.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Apple Magic Keyboard är det definitiva tangentbordet och är ett måste för den som använder sig av OS X! Det finns inte mycket negativt att säga.

  Funktion: Knapparna på tangentbordet använder sig av Apples s.k. "Butterfly mechanism" vilket kort och gott innebär att med eller mindre hela knappen trycks ner oavsett var på knappen du trycket. Kan kännas som en löjlig försäljningsgrej men jag har aldrig någonsin skrivit på ett så skönt tangentbord som detta. Man får fin feedback från tangentbordet när man skriver. Det är en bra klickande känsla i fingertopparna och ljudet är lika bra det med. Tangentbordet har ett inbyggt batteri som snabbt går att laddas upp. Den kopplas till datorn via bluetooth.

  Utformning och design: Otroligt smidigt och nätt utformat tangentbord som bara väger 230g. Det finns ingen döyta förutom det lilla mellan knapparna. Tangenterna är vita med mörkgrå text och saknas belysning, något som kan vara till problem om man skriver mycket i mörker.

  Plus och minus:

  + Enkel att ansluta till datorn
  + Inbyggt batteri som laddas upp snabbt. Går att använda under laddning.
  + Designen, har allt man behöver på en så liten yta som möjligt.
  + Känslan av knapparna och klickljudet

  - Ingen belysning i knapparna.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt bra tangentbord till ipad. Inget att klaga på. Bra storlek. Snygg design och bra känsla i tangenter. Inbyggt batteri.