Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

One For All URC 7980 Smart Control

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla One For All Fjärrkontroller (30)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 28 dagar sedan
  OBS: fjärren stödjer INTE blutooth eller RF, bara IR. RF finns ej och BT är endast inställning via mobilen.

  Ok kvalitet på kontrollen. Relativt lätt att ställa in speciella knappar och macron, men...

  Den är långt från 100% kompatibel ur lådan, inställningarna som finns via deras tjänst är väldigt bristfälliga. Trots att både TV och Digitalbox finns i listan med exakt modell, så saknas många viktiga knappar, så om originalkontrollen är trasig så är det omöjligt att få det att fungera.

  Android appen är tyvärr riktigt dålig också, det tar längre tid och mer svordomar att försöka ställa in något med hjälp av den istället för det vanliga. Du kan bara ställa in hela enheter via appen, inga specialknappar eller macron. Känns totalt onödigt. Priset motiveras absolut inte av appen!
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Smidig och stilren sak, smidigare än Logitechs stora klunsar. Behövde en fjärr som klarar både IR och radiofrekvenser. Dock är denna INTE kompatibel med t.ex. PS3, av någon anledning. Jag kan dock utan problem kontrollera min tv-box, som går på radiofrekvenser, så jag förstår inte varför PS3 inte stöds....

  + Smidig
  + Skön och greppvänlig
  + Bra knappar
  + Alla mina prylar fanns i listan, enkelt att konfigurera m.h.a. appen
  + Enkelt att programmera "nos mot nos"
  + "Aktiviteter" d.v.s. jag kan styra DVD -spelaren samtidigt som volymkontrollen styr TVns volym

  - "Aktiviteterna" finns bara en viss uppsättning, man kan inte välja fritt vilka prylar som ska styras av vad
  - Inte kompatibel med Playstation
  - Svenska manualen är inkomplett, trodde först att den kunde mycket mindre än vad den kan p.g.a. att de missat att översätta ett antal sidor. Använd den engelska!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fjärrkontrollen är ok känns gedigen och fungerar väl, har inte hunnit prova alla funktioner och finesser ännu, men Android appen är rena skämtet.
  Har nu provat 3 olika kompatibla telefoner, samt att följa föreslagna åtgärder på tillverkarens FAQ utan resultat, fortfarande går det inte att ansluta till fjärren med appen.
  Uppdaterat omdöme.
  Med en uppdaterad app så fungerar det som önskat.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Haft den en vecka nu och den fungerar toppen. Lite krånglig setup jämfört med Logitech Harmony men för priset och hur smidig den är så väger denna tyngre. Väldigt slimmad och stilren.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte den för att skära ner på antalet fjärrkontroller hemma. Rimligt. Ställde in den för Samsung-TV och som Apple-fjärr (mot Mac Mini) på nån minut då de finns med som snabba alternativ (3 knapptryckningar per enhet, typ), och laddade via Bluetooth + app ner inställningar för min Hegel-förstärkare. På det viset hade jag tre fjärrkontroller i en, som jag kunde "hoppa" mellan genom att klicka på "Devices-knappen" och på det viset styra "TV", "MEDIA" och "AUD". Men det som gjorde mig riktig glad var möjligeten att skapa en "hybridfjärrkontroll" på en av de 8 devices-layoutsen genom att låta den lära sig koder från fjärrarna; nu har jag en layout som växlar mellan HDMI-ingångarna och slår på och av TV:n, sköter volym och ingångar på stereon och har Apple-fjärrens knappar mappade till styrkorset. Allt gick riktigt smidigt, knapparna har väldigt skön känsla, fjärren ser rätt bra ut och IR-sändaren verkar väldigt stark. Perfekt för priset – enda förbättringen skulle vara att den blev aningen snyggare.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Produktinformation är felaktig. Det har ingen Bluetooth eller radiofrekvens, och fungerar sålunda inte mot RiksTvs Smartbox II (Strong SRT).