Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HP Color LaserJet Pro 400 M477fdw

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HP Multifunktionsskrivare (282)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  3 mån sedan
  Blir ofta utskrifter med färg plumpar. Måste ofta göra rent laserskrivaren.
  Extremt Dyr driftkostnad
  ca 1,5 kr per utskrift samt de ofta rengöringsåtgärderna som kostar papper.
  Ibland använder jag specialbeställt kvalitetspapper. samma papperskvalité som sedlar har.
  Då är det absolut inte roligt att få kassera utskriften samt att kunden får vänta på att fanskapet skall rengöra sig.
  ofta utskrifter med fel och dyr
  Köp ej
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft en under drygt 2år. Fungerar perfekt. Bra uskrifter, billigt, bytt toner en gång, massor med urskrifter. Perfekta funktioner. Bra integrationer med molnet. Skannern med arkmatarnen funkar bra och gör fina dubbelsidiga inskanningar av dokument.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Går du fortfarande runt och tror att HP står för kvalitét? Glöm det!

  Jag hade gjort ganska mycket produktundersökningar innan jag köpte denna för omkring 4500kr, just för att jag inte ville ha problem. Jag hittade inget negativt om denna på nätet, men det var väl för att det är en ny produkt.

  Första skrivaren jag fick hade en vertikal vågighet på färgerna svart och magenta. Den svenska internetbutiken jag köpte skrivaren av hade ingen aning om varför, så de klassificerade det som DOA och bad mig returnera skrivaren. 28kg tung, så det var bara att köra till företagscenter i stan och lämna in den. Sen blev skrivaren förstås restad, så jag fick vänta 3 veckor på en ny skrivare, som hade exakt samma fel som den första. Vågor med drygt 3cm mellanrum över hela sidan, så texten blev som kursiverad. Ringde nu HP som tyckte det var jäääättekonstigt först, men efter ett långt samtal kom de ändå på att det kunde vara patronerna. Tydligen har en stor batch patroner i somras varit dåliga. Nåväl, jag skulle få två patroner skickade till mig på momangen. Det tog ytterligare 3 veckor... Nu, när jag äntligen bytt patroner så blir utskrifterna bra, men nu såg jag nästa fel. Scannern i arkmataren scannar snett! Nu tror ni kanske att jag låter den dra papperet snett, men nej, icke! Om man så supernoga står och håller papperet och ser att det matas in exakt rätt i arkmataren, så blir den scannade eller kopierade bilden ändå sned, flera millimeter längs papperets långsida. Har de monterat sensorn snett eller något?? Det blir till att ringa HP imorgon igen. Jag är grymt besviken och ångrar mitt köp 100%. Du är varnad!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Betalad 3800 kr.
  Snabb på utskrifter.
  Automatisk dokument matare som kan skanna, kopiera, skriva ut (på båda sidorna).
  Scanning med en passering för att scanna fram och baksida.
  Många inställningsmöjligheter bla brandvägg.
  Jag är nöjd med den.
  Hade tidigare en Samsung men den låter mera och är långsammare samt har inte lika mycket finesser som denna.
  Tar inte mycket plats.
  KÖP KÖP
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  13 dagar sedan
  Skrivaren fungerade aldrig smidigt från början och det tog kvällen efter ca 9 månader. även om det var mycket snyggt behandlade. Vi tryckte inte mer än 10-15 sidor per dag.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Inte bra. Tillbringade mer tid att prata med HP: s support än vad som är rimligt för en produkt i denna prisklass. Garantiperioden skulle vara tre år på plats. Av någon anledning registrerades redan tillbaka i juli förra året, och garantin löpte ut i oktober. Tog en vecka att reda ut det. Jag tror att detta är faktiskt en renoverad modell som returnerades, som säljs som nya - antingen det eller någon har spel HP garantier, eller alternativt, HP försöker skruva människor ur garantier. Jag bryr mig inte vilket är sant, men ingen av dessa saker ska hända.

  Skanningskvaliteten är genomsnittliga. Tendens att missa kanterna på skannerglaset, vilket inte är acceptabelt alls. Utskrift är snabb nog, men kvaliteten är genomsnittliga. Tydlig banding på färgutskrifter. Vilket leder mig till det största problemet ...

  Uppenbarligen en hel del arbete har lagts ned på detta skrivarens ytterligare funktioner, så att skriva ut från Google Drive, via e-post till en @ hpeprint.com adress skanning till Google Drive, etc. Det enda problemet är att halva tiden alternativ Google Drive don ' t-arbete. Jag tror inte att jag har skannats till Drive, även om jag har skrivit. Men viktigast av allt, när man använder praktiska funktioner för e-post till moln eller utskrift från Google Drive, du kan inte ställa in färgutskrifter. Det innebär att även när du sitter vid datorn och skriver ut från Windows kan du standard till mono, när du skriver ut från någon annan källa finns det inget alternativ på skrivaren för att stoppa det skrivs ut i färg. Den enda gången det slutar att skriva ut i färg är när tonern är under en förutbestämd nivå. Du kan inte ställa in nivå - allt du kan göra är att ställa det så att det ger dig en varning på en anpassad nivå. Men det hindrar inte den skriver ut i färg. Den varnar bara att din tonernivån är låg.

  Så om du bara har (tror jag) 7% färgtoner vänster kan du skriva ut som standard i mono. Men när du får slut på färgtoner - eftersom du köpte en färgskrivare och du vill skriva ut i färg ibland - du kommer att behöva byta ut den färg toner innan du kan skriva ut alls. Och då måste man skriva ut i färg som standard igen för 93% av toner liv. Färg toner är ungefär NZ $ 400. Ingen trumma att köpa - vilket är bra, men som gör enskilda ändringar dyrare. Men tryckfärg kommer att köra ungefär 18c en sida; utskrift svartvitt 3c en sida.

  HP lamslog bara funktionaliteten. TCO är alldeles för hög på grund av detta. Bekvämligheten med moln utskrift är inte bekvämt när utskrifterna är 18c en sida. Gör skrivaren princip halv funktionella - du antingen har en löjligt hög TCO, eller du måste köra till en faktisk dator för att skriva saker ut.

  Skrivaren är inte värt det. Förmodligen en svartvit HP MFC (eftersom färgen som verkar vara lamslagen på samma sätt), eller bita ihop och acceptera att behöva köpa $ 200 fat var 5 eller 6 toner. Men inte någon modell från detta område.