Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

XTZ SUB 8.17

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla XTZ Subwoofers (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt trevlig subwoofer. Köpte en i vit färg och den levererades i en rejäl kartong. Första tanken var att den var mycket större än jag trodde! Osar av kvalité och väger hela 13 kg dessutom.

  Efter rumskalibrering av min receiver samt en volym på 50% levererar den precis det man saknat i ett (för min del) 2.0 system. Filmer och musik berikas med ett mycket kraftfullare ljud och gör att man hör mer detaljer än tidigare utan att det för den delen blir för mycket bas.

  Otroligt nöjd med köpet. Måste ge en stor eloge till Hembiobutiken som jag köpte ifrån - beställde innan kl 14.00 och fick det levererat nästa dag! Tummen upp!
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  1 år sedan
  @ JonteRules1: Från information på deras hemsida (https://www.xtz.se/product/sub-8-17) så kan man snabbaup basresponsen genom att plugga igen rätt basport.

  "EQ 1
  Är en direkt motåtgärd till en "långsam" basåtergivning på grund av rummets efterklang och därmed överrepresenterade låg bas. Genom att höja nedre gränsfrekvens kommer basen att bli mer kontrollerad."
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket trevlig subwoofer! Spelar otroligt bra för sin prisklass och går oväntat lågt i frekvenserna. Kan ibland uppleva att subwoofern inte spelar tillräckligt fort och hamnar efter en aning i musiken. Detta är dock när jag spelar musik med extremt högt tempo så som angerfist och annan hardstyle. Är mycket nöjd trotts detta och skulle absolut rekommendera 8.17 för de som placerar subwoofern i ett mindre rum.