Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

XTZ SUB 12.17

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla XTZ Subwoofers (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.92)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Kan inte bli bättre! Framförallt sedan jag uppgraderade den till Edge, 2019-03-22.
 • Bra
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Riktigt trevlig Sub!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ägt denna i mindre än ett år, sen gick förstärkaren sönder, och XTZ ber mig att skruva av bakstycket för att sedan skicka in den, och invänta ett kostnadsförslag på reparation som sedan visade sig landa på 2000kr +frakt. Riktigt dålig service från XTZ. Subben är mycket bra när den väl fungerar!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Utmärkt sub! Rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Suveräna subbar, funkar som en dröm i mitt 7.2.2 system.
  Efter lite inspelning och injustering, funkar dom helt perfekt.
  Har dom mest till film ,men funkar bra till musik med !
  Allt från åskmuller till snärtiga smällar låter maffigt och naturligt.
  Helnöjd, rekommenderas starkt !
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Var väldigt nöjd med basen i min lägenhet, hade öppen planlösning så tror jag tappade lite. Nu bor jag i hus med ett mer dedikerat biorum som är mindre och dessutom införskaffades en Dspeaker antimode 8033 och nu snackar vi maffig tung avgrundsdjup och framförallt kontrollerad bas! Biotryck! Så nu är jag ultranöjd :-)))))

  Ett tips för mer ”high end” basar.. köp en Dspeaker antimode till din bas. Dina öron och system är värt det! :-)
  Kommer aldrig ha ett biosystem utan en sådan hädanefter.

  Cheers!
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter att ha läst alla positiva recensioner om denna sub kändes valet enkelt. Tyvärr levde den inte upp till mina förväntningar. Testade alla möjliga inställningskombinationer men jag fick den aldrig att låta riktigt bra. Öppnade jag upp utgångarna på framsidan så brölade den ut massor med bas som gjorde ljudbilden väldigt grötig. Stängde jag igen dem så spelade den bra men då blev bastrycket motsvarande min 8-tumsbas. Trots väldigt hjälpsam support på Fyndbörsen fick jag aldrig min bas att leverera, så det blev en retur.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt bra sub. Ersatte min Svs med denna och XTZ är bättre på alla plan.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Hade en stor Velodyne tidigare men denna är mycket bättre på alla punkter. Fungerar sömlöst i en High End musikanläggning. Det är bara att köpa innan de slutar säljas.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt bra!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har hunnit testa denna subwoofer under en veckas tid nu och kan inte annat än att säga att jag är helnöjd med den.
  Kvalitativt byggd och ytfinishen på mattsvart såg riktigt bra ut.
  Många inställningsmöjligheter med de två portarna och 3 EQ lägen ger gott om möjligheter att fintrimma ljudkarraktären utefter egna önskemål.
  Använts mestadels till film och den har verkligen gett ett helt nytt djup i ljudbilden.
  Mest imponerad är jag över hur nyanserat den spelar genom sitt register, detaljer i filmscener kommer fram som jag tidigare inte uppfattat eller upplevt som "ihopgrötigt".

  Kan varmt rekommendera XTZ SUB 12.17 och med priset i åtanke är detta en fullträff!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Nu börjar det låta som det var tänkt, någon skribent i någon nördtidning(Hemmabio eller liknande)skrev att en bra subwoofer är ryggraden i en hyfsad ljudanläggning , ha tänkte jag vilket bullshit jag som hade tre stycken ihoplockade subwoofers av billigare modell plus en buttkicker ha jag har ryggrad jag i mitt biorum och som det mullrade.
  Så fel jag hade som tyckte att det var bra, nu är tillslagen distinkta och kommer exakt som det skall och klingar bort lika exakt , avgrundsdjupt är det och hela ljudanläggningen har fått en kraft som inte fanns där tidigare.
  Bra phase-reglage som du kan finjustera och inte bara en knapp 0-180 och allt i filmmusiken börjar låta bättre.
  Känns som kvalitet hela högtalaren och levereras i elegant tygpåse och med vita arkivhandskar därtill!
  Jag kör på djupbas EQ 1 och vänstra röret pluggat mest för att få putsen att sitta kvar på väggarna, kör du opluggat blir det lite för bra och konan håller på att flyga ut ur högtalaren.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  köpte 2 till att ha i bion som set-up för att stöta systemet i de lägre frekvenserna.
  och det är tur så här i efterhand att jag inte har grannar för det mullrar till ordentligt i både film och musik.

  kräver lite inställning för att bli optimal med portarna på framsidan även om jag tog den enkla vägen och köpte en dspeaker anti-mode som sköter kalibreringen och får dessa bashögtalare att låta intrigerade med mitt system och lyfta det ytterligare några steg
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Låter bra! Definitivt prisvärd!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ännu en slägga från Torup. Används endast till film och gör en kalasjobb. Riktigt hög byggkvalitet och grym prestanda.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra inställningsmöjligheter som gör att det går att få till det basljud du önskar. Fungerar bra till biorummet. Mycket bra subwoofer för pengarna.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt trevlig subwoofer! Mycket bas för pengarna. Den har en riktigt mysig, dov bas både i film och musik. Den lyfte helt klart min hemmabio till nya nivåer. Krävdes lite pill med inställningarna innan man fick till ett bra ljud men till slut så. Nu sitter man med ett leende på läpparna när man ser på film eller lyssnar på musik.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den var lite blyg i början men efter några timmar så mjuknar den upp och då är det inte illa! Kvalitén märks då lådan inte vibrerar, den är tyst när den ska, inget brummande, och lacken (valde svart högglans) är väldigt fin. Jag leker runt lite med pluggarna beroende på vilken musik som lyssnas på, till film kör jag dock båda portarna öppna för maximal kraft. 10/10 hittar inga fel.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Trots att de ännu inte är inspelade kan man redan nu ana vilken potential de har. Mycket hög finish på lack och övrigt material. Ett gediget bygge.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  SUPER nöjd, KRAFT, DJUP och SNABBHET,, finns nog inget bättre under 6000kr, även om du höjer ribban till 10.000kr så kommer denna att hänga på helt klart.

  Till musik är den snabb och kontrollerad men ändå går den djupt, till film är den brutal, kan inte säga mer än att den rekommenderas utan att blinka.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det här är VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLDIGT mycket subwoofer för pengarna. Ger ett ruskigt bra bottenljud för musik, kontrollerat och fint, inget jobbigt eftersläpande muller. För film är den även där riktigt grym, blir riktigt häftig biokänsla nu när man skaffat denna bastanta pjäs till subwoofer!

  Gillar man riktigt fet kontrollerad bas så är denna ett klockrent köp oavsett plånbok! :)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Känndes premium redan vid uppackningen med medföljande vita handskar och grejer. Hög ytfinish på den mattsvarta jag valde, och bra fötter. Lite stor i måtten men vad annars ska man ha ståendes i hörn i ett vardagsrum? Bas är ju alltid kul så jag slog till på 12 tummaren bara för att komplettera hemmabion(Canton 5.0 + Sony STR DN1050). Första filmen med denna pjäs gav många leenden och gåshud, är toknöjd. Enda egentliga nackdelen är väl att man inte vill se film hos andra längre :D
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Så kalasbra direkt ur kartongen, finns massa inställningar och pluggar till basportarna för att förändra ljudet. Starten på Starwars 5 i rymden var en omskakande erfarenhet. Parar basen med Dali Opticon och det flyter på fint.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Otroligt nöjd trots att den inte är inspelad ännu, överträffar alla mina förväntningar ännu så länge.
  Har ett vardagsrum på 30kv, öppen planlösning och 6 meter i takhöjd trots detta överträffar denna XTZ 12.17 dom två 10" från Yamaha jag hade tidigare med råge.
  Kör korta röret pluggat och eq 1.
  Fantastisk kraft och djup och har inte fått den att låta illa hur mycket jag än drar på, det blir bara större och större leende :)

  Kan inte finnas något bättre för den pengen

  + Allt
  - Inget