Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Google Nexus 6P 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Google Mobiltelefoner (28)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Vilken grej! Telefonen är så nice. Svårt att säga var man ska börja. Men i alla fall överraskade den mig trots alla lovord den fått. Att ljudet i högtalarna skulle vara så bra kunde jag inte fatta. Skärmen är skön och fingerläsaren sitter precis där jag vill ha mitt stödfinger. Blir nästan som en liten skål att vila fingret i. Allt flyter skönt och lite extra utrymme för någon hundring kan vara bra. Laddaren är riktigt bra och fyller den snabbt med kräm. Det som impar minst även om den är riktigt bra är nog kameran. Men då kommer jag från en bra redan innan. Skillnaden är så klart bilder i skummare miljö som det blir ett riktigt lyft. Här hänger nog ingen mobil med som finns idag.
  Man måste nog använda den en stund för att förstå vilken evolution det faktiskt är. Enda som inte är ställt utom all tvivel är batteritiden. Men den är i alla fall ganska bra. Och det känns som om normal användning ger bättre resultat än vad alla benchmarks säger. Jag såg att IP 6s+ fick snäppet bättre benchmark, men när de i ett test öppnade och stängde ett visst antal med exakt samma appar så fick 6p 40 sekunder mot 51 sek för IP6s+. 11 sek bättre. Och det är väl så jag upplever den. En ulv i fårakläder.Lite lättare lite starkare, lite bättre skärm, lite större skärm, lite bättre ljud, lite bättre kamera, lite bättre laddare. lite bättre finger sensor. lite smalare, Mycket bättre pris.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Vilken fantastisk lur! Kvalitetskänslan, kameran, batteritiden och så operativsystem (utan något kladd) är helt underbart!

  Något stor, men jag vande mig redan efter någon dag.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + Snabb, väldigt snabb. Lätt att multi-taska, tar inte mycket tid att få fram kameran osv.

  + Alltid den senaste Android versionen.

  + Fram kameran. Jag har jämfört med Iphone 6S och SGS6E, och ingen av dem kan ta lika fina och tydliga bilder, även när det är ganska mörk. Något för dom selfie älskarna kanske. (även bak kameran tar väldigt fina bilder)

  + Snabb laddning. 0 to 100 real quick på ca. en timme.

  + Elegant design. Metal känslan där bak och hur den ser ut vid kamera linsen, är bara perfekt.

  + HÖG LJUD. Jag har haft jätte många android mobiler dom senaste 6 åren, och har alltid velat ha en mobil med hög ljud från mobilens högtalare. Och denna mobil leverar det verkligen. Maxar man ljudet så låter det två gånger högre än SGS6E (maxad ljud). Jag har aldrig sett en mobil med sådan hög och tydlig ljud som denna Nexus 6p. Självklart låter ljudet ännu tydligare och basrikare om man har ljud nivån på 50-80% (ej maxad ljud). Även samtals ljudet är hög och tydlig.

  + Gorilla glass 4, den senaste och tåligaste android skärm-glaset. Dock är den lite (med några få procent) svagare än Iphone 6s skärmen, enligt några drop test.

  + Skärmen. Mycket finare än Iphone 6S. Skarpa och levande pixlar, som inte heller överdriver med färgerna som Samsung galaxy mobilerna gör.

  + Fingeravtryck-läsaren är väldig responsiv gämför med Iphone 6S och SGS6E. Dessutom tycker jätte många om placeringen (att den är placerad på bak-sidan vilket gör att man lättare kan nå den och slå på skärmen, speciellt när man tar ut den ur fickan).

  +- En enkel mjukvara med inte så många applikationer. endast google applikationer är installerade, och det finns inte heller någon Gallry app eller liknande, utan den använder google egna applikationer "Foton" osv. Detta kan vara plus efter mjukvaran är enkel men få "skräp" appar. Men vissa som mig kan tycka att det borde finnas andra mejl, video och foto appar istället för googles egna applikationer.

  +- Det går ej att ändra nevigerings-knapparna. Bak-knappen sitter till vänster, och vill man ändra placeringen till höger, så går det ej att göra från inställningarna. Utan man ska ladda ner en sak som jag såg på en tråd i xda-developers forumet.

  +- Rätt så stor skärm. Mycket större än SGS6E och Iphone 6S skärmen. Många kan tycka om det, och många inte.

  +- Batteriet. Den har en bra battery, men inte som jag hade förväntat mig. Den varar ca. en dag full laddat. För mig tar den slut på en halv dag, men jag kör oftast krävande spel och appar samt har en hög ljusstyrka på.

  +- Nano simkort. Dom flesta av dagens mobiler använder fortfarande ett mikro simkort. Dom flesta kommer nog behöva klippa sina simkort innan dom kan använda den.

  +- USB type-c. Mycket nyare, enklare och snabbare usb kontakt, men amtidigt finns det inte många laddare som passar till USB type-c för att ladda mobilen. Den använder alltså inte samma sladd för att ladda mobilen eller ansluta till datorn, som dom flesta android mobiler har.

  - Ingen fjärrkontrol funktion, något som min 2,5 års gamla LG G2 samt dom nya Samsung Galaxy mobilerna har.

  - Inte så många funktioner och effekter i själva kamera appen. Det finns endast HDR läge samt några paranorma funktioner. Dock kan man installera andra kamera appar om man vill.

  - Ingen minnskort plats. Trots det så funkar 64GB mycket bra för att ha många appar, bilder och video.

  - Automatiska ljusstyrkan är lite seg.

  Jag köpte mobilen för 6000kr på MM med personal rabatt, så jag kan absolut inte klaga på mitt köp. Så länge man betalar mindre än 7000kr för en 64GB, så har man gjort en väldigt bra köp. REKOMMENDERAS!

  ***För er som vill köpa skal eller skärm skydd till mobilen, jag rekommenderar att ni köper från ebay eller amazon. Där finns det olika utbud av skal och skärm skydd till billigare pris.***

  PS. Listan kommer uppdateras med mera info framöver.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Otroligt bra telefon i min mening! Ska jag leta efter något att klaga på så skulle det vara att den är rätt hal att hålla i om man inte har fordral - men o andra sidan så har jag alltid det :-)

  Fingeravtrycksläsaren är snabb o smidig, kamera kanon och det bästa med nexus nästan - alltid up to date med senaste androidversionen och säkerhetspatchar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Nästan 2 veckor med mobilen och jag är fortfarande skitnöjd! Denna mobil är jävligt komplett :)
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerade väldigt bra fram till Android 7.0 släpptes. Just nu håller batteriet ca 2-4 timmar beroende på användning och ibland kan den så på 30% batteri för att sedan stänga av med 0% kvar några sekunder senare.

  Frustrerande också att Huawei som gjort telefonen skyller på Google att det är på grund av Android och Google skyller på Huawei.

  Annars innan batteriet slutade fungera (11 månader efter inköp) så var den riktigt bra. Bra fingeravtrycksläsare, bra kamera, snabb och allt annat man kan önska sig.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Älskar konceptet med Googles Nexus/Pixel modeller! Konceptet att man slipper massa påtvingade appar, och att man alltid får nyaste uppdateringar utan att dom går omvägar via tillverkare. Har använt 6P i 1 månad nu och har bara positiva saker att säga om denna maskin. Bra prestanda till bra pris. Visst kunde batteritiden va bättre, men har man bara tillgång till laddare så laddas den otroligt fort.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra telefon!
  Fantastisk kamera. Bra skärm. Fingerläsaren är helt klockren... Känns så naturligt efter ett fåtal gånger.

  Negativa,
  Jag upplever att hörlursuttaget är ganska 'slappt' och det verkar vara ganska vanligt.
  Upplever också att ljudet är betydligt bättre i andra telefoner, vid musiklyssning, både med inbyggda högtalarna och när man kör med lurar.
  Smågrejor dock, skulle nog köpa en likadan telefon idag.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jätte bra telefon på alla sätt MEN..

  Den är för STOR för att hantera med en hand... Note 4/5 har bägge 5.7" skärm och denna är påtagligt mycket större.. Att den är riktigt hal gör inte saken bättre då den är väldigt enkel att tappa när man försöker använda den med en hand.

  Snabbladdare ingår ej vid köp.

  Fingertryckssensorn är inte helt 100.

  Om man inte använder kameran i HDR+ läge så är den inte inte i närheten av bästa konkurrenterna, och gör man det är den påtagligt långsammare än tex Galaxy & Iphone.

  USB C är inte riktigt här än så räkna med att du alltid får ta med dig en laddare/usb kabel.

  Köpte mig en Note 5 ist, mycket nöjd! Mindre, snabbare, bättre skärm och bättre kamera dock inte i närheten så bra/högt ljud i högtalarna, men däremot bättre ljud i hörlurar.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grymt bra telefon, gick från Nexus6 till denna, största fördelen är nog fingerläsaren och att den är lite smalare, samt att de har räfflat power knappen så man inte tar fel på volymen.
  Mycket prisvärd telefon, köpte min på ICA Hemma för 5200:- på kampanj.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Nice, inget att klaga på förutom den något svaga vibrationsmotorn. Köp!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Nu har jag tagit mitt tredje steg inom smartphones, och det är ett trevligt steg.
  Gick från flertalet iPhones, sedan HTC One M7,M8 o M9 innan jag bytte till denna.
  Ligger bra i handen, fantastisk byggkvalitet och sjukt flyt med Android M.

  Kameran presterar faktiskt väldigt bra. Många gånger bättre bilder än fruns iPhone 6S.
  Det som jag saknar är optisk bildstabilisator, men man kan inte få allt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Perfekt
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Absolut fantastisk telefon. Kom från Samsung Galaxy Note 3 och verkligen inte märker "too big" klagomål som de flesta människor har eftersom jag redan var van vid det. De viktigaste fördelarna är:
  -Fingerprint Scanner (Kan användas för att logga in på mitt banker app som är ett stort plus)
  -mycket Snabb lager android
  -Loud Fronten mot högtalarna
  -Kamera

  Främsta nackdelarna:
  -Slippery (Kan övervinnas med / flår)
  -Had Att installera samma finger två gånger för att få den fingeravtrycksläsare för att arbeta 100% av tiden
  -Found Lite svårt att plocka upp från skrivbordet / bord med stora fingrar

  Övergripande verkligen glad och nackdelarna bugga inte mig.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter har haft det för drygt 2 veckor, har jag funnit att det är nästan ett helt perfekt telefon. Batteriet är bra den nya C-typ USB är framtiden inte måste planera på vilka sätt att uttrycka det i och det tar mycket snabbt. Enda jag tycker är lite pull down men det kan vara smaken verkligen är att det är lite hal telefon.