Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony PlayStation VR

 Lägg i lista  Jämför
Sonys VR-headset som är till för Sony Playstation 4 och Playstation 4 Pro. OLED-skärm med upplösningen 1920x1080 och uppdateringsfrekvens på 120 Hz ska ge jämn grafik. Lanserades 2016. Stäng
Sonys VR-headset som är till för Sony Playstation 4 och Playstation 4 Pro. OLED-skärm med upplösningen 1920x1080 och uppdateringsfrekvens på 120 Hz ska ge jämn grafik. Lanserade... Läs mer
Jämför pris på alla Sony VR-glasögon (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fy fasen vilken wow-effekt jag & familjen upplevde då vi för första gången prövade VR.
  Vi har kört alla demos som finns ute, även de amerikanska.
  Inlevelsen blir verkligen annorlunda & du får verkligen känslan av närvaro av de flesta spel. Visst, en del spel passade naturligtvis bättre än andra men generellt så var det bara positivt.

  Man lade naturligtvis märke till att tekniken är i sin linda & upplösningen på 1080 men ändå såg allt mycket bra ut. Betydligt bättre än jag vågat hoppas på.
  Bilden är lite kornig samt viss screendooreffekt märks (betydligt mindre än jag trodde) men inte så att det stör, iaf. av oss i familjen som provat.
  Den är otroligt responsiv & trackingen är perfekt. Inte upplevt ngt. "lagg" eller släp på ngt. sätt.

  Sedan att man nu fick användning av Move-kontrollerna var ju ännu bättre. Den nya kameran gjorde att kontrollerna lästes av i rätt position hela tiden vilket de inte gjorde för mig med PS3. Dessa kunde nu användas med glädje i spel som Wayward Sky & Until Dawn: Rush of Blood, äntligen har man en bra shooter/skräck där man kan sikta med 2 kontroller :).

  Spel som jag tyckte var riktigt bra & köpt: (en del dock lite korta)
  Until Dawn: Rush of Blood
  DriveClub VR
  Eve: Valkyrie
  Wayward Sky

  Saker som bör nämnas:
  Om du spelar vanliga spel samt tittar på film så blir upplevelsen som den om du satt ensam i en biosalong. Duken blir verkligen så stor & då den är "låst" på väggen så får du verkligen biokänslan vilket var riktigt nice.
  Filmer/event/korta dokumentärer finns även att uppleva i VR & det var en riktigt ny & rolig upplevelse.

  Enda orsaken att den inte får full pott är upplösningen. Det stör inte men högre upplösning hade gjort skillnad ( även på priset )

  Kan inte annat än rekommendera denna produkt för dom som äger ett PS4. Är man osäker så tycker jag man bör åka till en butik där det finns demo-ex & pröva själv. Du kommer inte bli besviken.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har bara testat 10 minuter i butik, men första intrycket... det här är riktigt fränt. Stundtals magiskt! :) PSVR sitter väldigt skönt på huvudet, mycket bättre än Oculus som jag också har provat. Den släpper in lite ljus på sidorna men då var det också väldigt ljust i lokalen där jag testade. Kanske en inställningssak, jag hade inte tid att trixa med inställningen.

  Jag upplevde ingen fördröjning alls när jag tittade runt i världarna, riktigt bra! Även betraktningsvinkeln är fullt tillräckligt. Upplösningen kunde varit lite bättre förstås, men jag antar att det går att trolla bort en del av den lägre upplösningen med diverse grafiktrix, antialiasing osv. Här tror/hoppas jag att kommande playstation pro kan lyfta upplevelsen rent grafiskt ytterligare ett snäpp eller två.

  Som sagt, det här kan verkligen ta spelandet till nästa nivå! Tänk att VARA INNE i ett spel som Fallout, The Witcher eller GTA! Det kan bli den största spelrevolutionen någonsin. Tyvärr finns det inga sådana spel ännu, mest demos och andra småspel. Men potentialen är helt enorm!

  Om PS Pro får upp grafiken ett snäpp till så kommer jag sälja min xbox och köpa en pro med vr och ta en vecka ledigt från jobbet...

  Det är svårt att sätta betyg på PSVR. Potentialen är som sagt hur stor som helst, tekniken fungerar redan väldigt bra, spelen återstår att se... Jag hoppas verkligen att det slår, det här vill jag se mer av!
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  Uppdatering:

  Efter en del uppdateringar från Sony har Psvr faktiskt börjat funka riktigt bra och jag har haft flera oförglömliga spelupplevelser som inte är möjliga att få utan VR.

  Största rekommendationerna:
  Astrobot
  Static
  I expect you to die
  Resident evil 7
  Farpoint
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har haft diverse konsoller genom åren men de har mest bara legat och samlat damm. Har aldrig gillat att spela för mig själv men nu kan jag göra det och när det varit nya upplevelser så har jag skrattat rakt ut för mig själv. Just den reaktionen lägger väl sig lite men ni fattar.

  Efter en del sökande och topplistor på youtube har jag hittat några pärlor som räcker långt. Super Hot, Dirt Rally VR, Farpoint (slog till på den med aim-controller också, grymt), Raw Data och Megaton Rainfall t ex. Så jäkla kul! Alla rekommenderas.

  Jag har en Thrustmaster ratt sedan tidigare också och visst har det varit kul att spela med den. Nu testade jag för ett tag sen Dirt Rally VR och jäklar va kul! Efter några lopp när jag körde en Mini Cooper på en finsk guppig grus bana så satt jag och garva rakt ut. Vilken jäkla fart, vilka hopp, vilken bergochdalbana. Den känslan får man inte på en skärm.

  Med det sagt så finns det besvikelser också. Blev t ex pålurad Gran Turismo "VR" som ingick när jag köpte PSVR:en (det är i stort sett bara ett demo). Finns även många andra spel som jag provat demon för som inte lockar för de är inte riktigt "där".

  Grafiken kan vara ganska kass i vissa lägen, men man får liksom ta det för vad det är. Bästa prylköpet :)
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  #edit1 9dec2017
  har nu haft möjlighet att testa med PS4 Pro och dessvärre ingen större skillnad i upplösningsdelen.
  Dock uppgraderar jag ratingen från 1 till 5.
  anledning till höjning av ratingen är i grunden att PSVR trots allt är en kul grej som rent funktionsmässigt imponerar. Om man tänker på tekniken som gyron, tracking så är tekniken riktigt topp utvecklat. Upplever att precisionen är riktigt bra och en kalibrering av allt krävs enstaka gånger.
  på toppen av det, när man väl spelar och smälter in i handlingen och spelvärlden så tycker jag att upplösningsproblemet blir mindre märkbart.

  så nya punkter.
  + tracking och precision är lätt värda 10p
  + den kassa upplösningen blir något mindre påtagligt i spel där man hela tiden ska kolla "runt" (alltså röra huvudet), se nedan även negativa punkten
  + VR spelen är hyffsat billiga men misstänker att dom är korta i antal speltimmar för single player

  det negativa
  - spel som Gran Turismo Sport ,där man mesta dels kollar rakt fram och inte har konstant huvudrörelse, gör att den dåliga upplösningen blir mer märkbart. det kan göra svårt att bedöma exakt hur en kurva ser ut mycket längre fram på banan
  - 360 videos , alltså ej 3D / VR är helt värdelösa, tror det är Vizzy(?) som visar djuren från savanner. Tanken är kul men upplösningen gör att det 360 videos bidrar med inget "häftigt" i PSVR. Är man en VR fan, så märker man nog visuella brister mer i 360 videos. Grafiken är helt enkelt alldeles för suddig.
  - Något mindre negativt, men ibland märkbart är kravet av en usb kabel kopplad mellan VR boxen och ps4, med bara 2 USB portar i vanliga ps4, och såååå många andra kablar i samband med PSVR så känns kravet av en extra usb kabel i enheten något ogenomtänkt.

  Så den nya sammanfattningen,
  definitivt kul grej med och för actionfyllda spel.
  Det finns gott om material som är gratis eller billiga, att utforska men idag ser jag inte att VR kommer dominera mina gaming sessioner.
  den är värd om man har råd ekonomiskt och i jämförelse hur många timmar den kommer samla damm vs sitta på huvudet.

  ----------------------

  Well, vet faktiskt inte vart jag ska börja.

  Vill dock börja med notering, att min hjärtskärande besvikelse kanske enbart beror på att jag testat PSVR med första generationen av PS4. Dvs, ej pro eller andra hårdvaru uppdateringar som kan ha kommit sedan PS4 släpptes. Om allt beror på att jag ej har PS4 Pro, då kanske är det värt att ni testar själva först med den setupen hos en kompis eller liknande.

  Därav läs enbart om du har en 1gen Ps4.

  när Sony släppte sin absolut första 3D headset med namnet HMZ-T1 (har även recension av den) och efter att ha köpt GT-F ratt och spelat lite av Gran Turismo 6 så föll jag absolut kär för setupen. tyvärr funkar inte 3D med PS4 och HMZ-T1 och T1 saknade headtracking så bestämde jag mig för PSVR!

  Så hemkommen från Elgiganten med extrem glädje, kopplar jag in allt och drar igång systemet så märker jag kraftigt påtaglig besvikelse direkt... nåväl, igång med Gran Turismo Sport i VR läge och när spelet kommer igång så blir jag spyfärdig direkt.

  Jag börjar dock med positiva kritiken, notera att jag jämför min upplevelse mellan PSVR och HMZ-T1 här.

  + headtracking 8/10 : fy fan vilken häftig upplevelse! grymt exakt och håller kalibreringen i sync riktigt bra. ger 8/10 på kalibrerings syncen då lite då o då behöver man leta upp blint Option knappen på handkontrollen för att resetta centervyn. eller vad det kallas.

  + vikten 10/10 : i jämförelse med T1 som var som en tegelsten som fick vila på näsbenet och bara efter 5 minuter hade jag ont i hela huvudet så är PSVR, på riktigt, en grym headset. spelat "Raw Data" i 5 h med sambon och varken hon eller jag upplevde några fysiska obekvämligheter av headsetet eller dess komfort.

  + konstruktionen av headsetet 10/10 : inga lösa delar eller silikon skydd som hela tiden lossnar och orsakar ljus insläp. riktigt bekväm att snabbt dra av och på huvudet utan större problem. T1 var alltid en 2min extra strul för att få på huvvet då ljusskydden trillade av eller den satt inkorrekt och visade suddig bild.

  det negativa då.
  det som sammanfattar helhetsbilden av PSVR och dess upplevelse.

  - upplösning och bildkvalitet 0 /10 :
  Det är här allt föll i tusen bitar för mig, den extremt glädjesamma upplevelsen av bildkvalitén i T1 (men kraftigt saknad inbyggd headtracking) och förväntan om att 3 generationer senare skulle tekniken vara positivt chockerande så finner jag inga ord till min besvikelse.
  det ska vara 1080p upplösning i VR, medans T1 bara hade 720p så är jämförelse mellan dessa dag och natt.
  Testade alla demos som fanns att ladda ned, köpte även spelet Rätt Data som trots grafiken faktiskt va riktigt kul, så upplevde jag inte i något spel att tekniken för bildkvalitén kommit in på 2000-talet.
  Det enda sättet jag kan bäst förklara hur fruktansvärt dålig grafik det är, är att ge en jämförelse mellan dom klassiska Sega Arcade spelmaskiner (PSVR grafik) och en HD ready 32tums TV på 50cm avstånd (HMZ-T1).

  Har febrilt letat efter skyddsplast eller annat liknande i headsetet då bilden är så fruktansvärt pixlig, suddig och grynig men det verkar inte som att det finns några så jag accepterar helt enkelt att den hypen som VR har idag är bara en fluga.

  I sammanfattning, HMZ-T1 kostade 8000 när den kunde förbeställas, och PSVR bara 3200 (på Elgiganten med deras Black friday erbjudande eller rabatt), men 4000 för headsetet som det annars kostar så...ja, man får vad man betalar.

  Spelen som jag testade var:
  - PSVR demo disc2 som kan laddas ned från PSN
  - THE playroom VR
  - Until Dawn: Rush of Blod ,full spel
  - Gran Turismo Sport I VR läge.

  Så om du ägt en T1 eller dess uppföljare T2 och älskade grafiken som Ps3 kunde erbjuda så PSVR ett steg tillbaka till 90-talets arkad spelgrafik ,om man äger vanlig PS4,ej pro (?).

  Kommer återlämna min igen och får vänta på något som funkar med vanlig ps4 och som ser ut att ha tillverkats i vår tid :/
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har också bara provkört i butik, men satt dock närmare en timme och körde 4 spel.
  Fick kanske inte den wow faktor jag hade hoppats fast det var stundtals rätt coolt.
  Men samma dag fick jag också nöjet att testa dubbelt så dyra HTC vive och helt plötsligt fick jag all den där wooow faktorn - jösses sicken skillnad på grafik och tracking - det är så det ska se ut. I jämförelse är det som PS2 mot PS4.

  HTC är dubbelt så dyr, men känns 10ggr bättre.
  PS VR känns inte som en färdig produkt för dagens krav (upplevs som PS2/PS3 grafik)
  Därför blir betyget lågt
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte vid lansering. Har lämnat in mitt två gånger, och nu är det dags för min tredje gång. Första gången var det glapp i kabeln från headsetet och jag fick ett nytt.

  Andra gången så la den av efter någon timmes spelande. Helt plötsligt så startade det inte trots att den får kontakt. Efter ett tag står det bara "disconnected" på skärmen. Lämnade in och Sony nollställde mjukvaran och fick igång det igen.

  Testade det igen efter "reparation" och det fungerade fint i ungefär en timme igen och fick sedan samma fel. Riktig kass kvalité tyvärr.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Kul.. Till viss del.

  Smalt spelutbud med titlar som faktiskt ser bra ut i VR.

  Rigs Mechanised Combat var en av få titlar jag fastnade för som faktiskt såg bra ut.

  Gran Turismo såg förskräckligt ut i VR med dålig upplösning, där inte ens möjligheten att spela hela spelet i VR fanns tillgänglig.

  PSVR stödjer inte 4K eller HDR. Så du som har en PS4 Pro tillsammans med en 4K och HDR-tv är detta inget alternativ. Stänger du av VR-headsettet så ska bilden fortfarande strömmas igenom det. Detta gör att bilden flimrar och blinkar. Lösningen blir att koppla ur VR varje gång du inte använder det.. Absolut inte optimalt.

  På tok för dyr med tanke på avsaknad av kompatibilitet och det smala spelutbudet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Kan man köra via NHL18 O FIFA18 elr ändra spel
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vad kan jag säga, det blir en magisk upplevelse och man verkligen känner som man förflyttat sig in i spelet. Glöm gammal 3D där grejer hoppar ur skärmen för här hoppar du in i skärmen och du kan betrakta världen från alla vinklar samt kolla vad som finns bakom dig. När du typ duckar för en skylt som kommer mot dig så kan du även se när den passerar över ditt huvud. Det kan inte förklaras med ord utan måste testas. Trodde verkligen inte att teknologin kommit så långt för det är nästintill en scifi upplevelse. När man funderar hur mycket jobb dom måste lagt ner på spelen börjar man funderar om dom anställt någon mindre nations befolkning. När man Spelar senaste resident evil kom jag öga mot öga med ett lik som flöt i vattnet och jag kunde rent av kolla in i munnen på den och se maskarna röra sig mellan tänderna på den. När dom gjorde denna detalj så verklig föreställ er hur många som måste jobbat med det och lagt ner år av sitt liv för att finslipa det. Du kan rent av titta in genom skitiga bilrutor på skrotbilar och se all möjlig gammal skräp som du kan läsa hur många kalorier dom har eller hur många % fett en gammal chips hade när du kollade från rätt vinkel. För en gångs skull tycker jag inte att dom snor mina surt ihop tjänade pengar när dom tar 800:-+ för ett spel. Det jag inte kan förstå är hur dom lyckats avlöna alla med dom priserna men jag förmodar 90% av arbetskraften är från Indien för skulle dom göra 3D spel som Resident Evil i Sverige skulle dom kosta 200 000:- per exemplar och skulle direkt gå i konkurs för dom skulle max sälja 2 st. Så på ett sätt är billig arbetskraft bra eftersom utvecklingen verkligen skulle gå baklänges om alla skulle gå i konkurs pga för dyra varor. Men jag förmodar att dom sparar 90% av det jobb dom lagt ner och vidare använder den i nyare spel. Dom kommer nog sälja 3-4 paket för ett par tusen till förutom själva grundspelet. Nu väntar jag på ett öppen världsspel typ GTA V i VR som även funkar online. Rockstar bör ha en redig kassa att jobba med tack vare alla GTA dollar dom sålt till oss som vi behövt för att köpa låtsas bilar kläder fastigheter osv.

  Det enda jag tar bort en stjärna för är att det blir så svettigt med hjälmen på och att den inte är 4K. Det jag väntar på nu är version 2 som är kyld med fläktar eller nått ljudlöst samt 4K. Och i spelväg drömmer jag om Öppen Värld som GTA, 4K samt lika bra grafik Som Uncharted 4 och så klart så ska det vara VR. Då blir det en riktig 10 poängare. Sure någon slags väst för feedback och en framtids grej som simulerar gravitation, höjd samt lutning som Framtids maskinen i Assasin Creed fast med USB3 gränsnitt och något mindre så den får plats framför TV'n. Sure ni tror att jag överdriver men ingen trodde på att VR någonsin skulle bli så verkligen som den är nu när gräsklipparmannen var en ny film. Och den VR i den filmen är ett skämt jämfört med vad en Playstation 4 klarar idag. Så inte omöjligt att mitt skämt inte längre är ett skämt om 10 år.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  +Bra och lättåtkomligt spelutbud!
  +Billigaste alternativet (jämfört med Vive & Oculus).
  +Super enkelt att komma igång.
  +Sitter väldigt skönt på huvudet + att vanliga glasögon får plats.
  +Skärmens pixlar är mycket mindre synliga (jämfört med HTC Vive).
  +Snyggaste VR headset, med Sci-fi vibbar (blå lysande neon).
  +Väldigt smidig instruktion för första uppkoppling.
  +Passar likaväl till sittande som stående position.
  +360 hörlurarna leverar!
  +Behöver inte en 10k+ gaming dator.
  +Superkul för hela familjen, barn som pensionärer!
  +Nu stödjs även 3D blurays!

  -Inte lika högupplöst som Vive & Oculus, men som tidigare nämnt syns själva pixlarna mindre. Dock en hel del aliasing (jaggade kanter). Liten förbättring med Ps4 Pro versionen.
  -Tillbehör (kamera, move kontrollers) måste köpas separat och kommer följer inte med i paketet.
  -Föredrar Vives kontrollers.
  -Snäppet mindre synfält än andra.
  -Gäller att placera kameran rätt, för att inte tappa kontakt, speciellt vid använding av move controllers.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerar bra på min gamle dator från 2013, för 5000:- blev överraskad hur bra kvalité VR-headsetet håller för priset.

  PS: Man behöver inte en ''10k'' dator, fungerar bra med nästan vilken dator som helst för att driva VR...
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hade inga speciella förväntningar men WOW.
  Ser hur bra som helt utt. Jag kör med ps4Pro det ser kanon ut. Bra spel ute också. Rekommenderas om man vill ta spel till nästa nivå. :)
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Supercool! Häftigaste som hänt spelvärlden sedan c64 kom =)

  Förköpte denna för halvår sedan. Låtit 20 vänner provköra och alla älskar den, utom en. Han blev snurrig.

  Skärmen hade kunnat vara bättre och lite för många kablar som måste kopplas in i PlayStation. Därav inte 10 stjärnor.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det är tydligt att detta är en förstagenerationsprodukter då upplevelsen inte är helt utan skavanker.

  Men så fort du sätts i en riktigt uppslukande upplevelse glömmer du snabbt detta och förundras.

  Nu är det upp till utvecklarna att skapa mjukvara som tar fasta på hårdvarans potential.

  Move-kontroller rekommenderas starkt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bättre än väntat!

  Ägde tidigare en HTC Vive.
  Men det kändes alldeles för klumpigt, och det fanns inga bra spel, så jag sålde den.

  Planen var att vänta ett par år och se hur VR utvecklas, innan jag hoppade på tåget igen.

  Men så fick jag testa PSVR, med spel som Battlezone, Thumper m.m., som direkt föll mig mer i smaken. Tycker även att Sony's variant sitter betydligt bekvämare på skallen, och det är mycket smidigare att sätta på och ta av, jämfört med Vive.
  Upplösningen må va lägre på PSVR, men det är inget jag tänker på.
  Fördelen här är att det är mycket tätare mellan pixlarna, vilket leder till en mycket mildare screendoor effekt, som man knappt lägger märke till.
  Och med en PS4 Pro, blir det ännu skarpare, tack vare att den pumpar ur sig en högre upplösning, jämfört med vanliga PS4:an.

  Trackingen och kontrollerna är inte riktigt i samma klass som Vive, men upplevelsen är överlag bättre, både när det gäller bildkvalitén och bekvämligheten.

  Stort plus för att det finns mer "riktiga" spel på PSVR, jämfört med alla fula shovelware spel, som Steam är dränkt a, till Vive.

  Det är inte helt perfekt, men Sony lyckades banne mig leverera en produkt som jag trivs mycket bra med :)

  Rekommenderas!
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt okej men alltför dyr. För många kablar, tveksamma spel och kameran är känslig för ljus. Vänta på generation två och lek med Google Cardboard så länge.

  Missa inte heller du behöver kameran och förmodligen vill ha movekontroller till PSVR.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt kul grej, har man överseende med att bilden inte är knivskarp så är detta helt klart värt ett köp.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hade höga förväntningar efter alla positiva recensioner som finns, dock levde inte systemet upp till hypen. Kameran som används verkar rätt sunkig då den "tappade bort" mig ett antal gånger, måste sitta rätt still för att det ska fungera bra. Upplösningen var horribelt dålig, ser ju ut som något gammalt playstation 2-spel.

  Var helt inställd på att köpa detta, men efter att ha testat det så försvann ha-begäret totalt.

  Positivt dock är att den följde med rörelserna otroligt bra. Ingen fördröjning eller liknande (körde något bilspel, samt Eve valkyrie) men upplösningen samt kameran är på tok för dålig. Definitivt inte värt pengarna.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Sjukt roligt blir en helt nya spel upplevelse när man spelar med headsetet.

  En nackdel är att det kan va lite grynig bild när man börjar spela. Men när man väll börjar att spela så glömmer mn bort det.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har spelat i någon vecka nu och måste säga att man är mycket imponerad.
  Är något man måste prova, krävs dock längre tester vid flera tillfällen då man kan ibörjan känna lite obehagskänslor då man är ovan, men det försvinner när man har vant sig. Sätter ej fullpott pågrund av att upplösningen kan och kommer att bli bättre men stör mig inte så mycket på det då spelupplevelsen är otroligt bra Bra jobbat Sony :)
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Japp, det är kul.... i 40 min.... sen då? Ett av mina bättre köp....nja.
  Sitter bra på huvudet. Lågupplöst "skit" med grafik från 2012. Om du absolut måste ha detta, vänta tills det kommer ner rejält i pris. Efter 30-40 min känner jag lätt början till illamående. Som tur är finns det inga spel som är bra nog att spela så länge.
  Seriöst... vänta med köp!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta är framtiden för gaming!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Inte för att impulsköp eller gåva. Fördelen att du gör en lite forskning i förväg och älskar att testa det i andra. Så behöver inte lämna 1/10 poäng eftersom du fördröja och misslyckas med att ställa upp ordentligt.

  Näst bäst VR erfarenhet till halva priset av konkurrenter.

  Det är inte perfekt, men Sony har gjort gediget arbete med PSVR.