Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Wireless Desktop 900 (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Mus + tangentbord-paket (32)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Ok för sin prisklass men räkna inte med någon stor upplevelse.

  Tangentbord och mus är mycket en smaksak. Tangentbordet är tyst men tangenterna känns därför också ganska gummiga i nedslaget vilket jag inte gillar, jämför tex med Microsofts Designer tangentbord till dubbla priset där nedslaget är mer distinkt och lätt. Musens rullhjul är förhållandevis trög men tyst, själv föredrar jag lättrullat hjul.

  Stil och design tycker jag är helt ok, anonym design som inte ber om uppmärksamhet, lite lägre profil. Musen är normalstor och sitter bra i en normalstor hand. Men musen blir tung med två AA batterier, 122gram, men det går bra att köra med ett batteri också verkar det som och det gör skillnad. Om man gillar lätta möss, tex pga begynnande musarm, så väger tex Logitech M325 bara 75gram.

  Det finns en del alternativ i den här prisklassen, kan vara så att liknande tangentbord från andra kända märken som Dell och Logitech eller OEM märken som Plexgear och Anderson är precis lika bra.

  Slutsats: är Du petig, testa före köp.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För priset finns absolut inget att klaga på. Räckvidden (som några har klagat på) är inget problem hemma hos oss. Räckvidden är minst 3 meter (har inte testat längre avstånd), trots att USB-stickan sitter bak på datorn. Har man problem med räckvidden bör man antagligen kontrollera om det finns störande trådlösa enheter i närheten.

  + Bra känsla hos både mus och tangentbord.
  + Musen ser inte ut som ett UFO och saknar dessutom knappar på sidorna. Skönt.....
  + Inget lagg.
  + Bra, störningsfri mottagning.
  + Musen verkar klara flertalet underlag.
  + Bättre kvalitetskänsla än flertalet möss och tangentbord från många andra tillverkare, nästan oavsett pris (inte minst Logitech, som numera endast tillverkar lågkvalitativa möss/tangentbord i den billigaste sortens plast).

  - För billigt för att bli taget på allvar.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Använder som gaming tangentbord.
  Typ alla Blizzard spel.

  + Lång batteritid
  + Inget lagg som jag upplever i alla fall
  + Tysta tangenter

  - Sätt USBet så nära som möjligt. Sätt inte det bakom datorn, då kommer det nog lagga lite. Gärna med en USB hubb på ditt bord. Eller främre del av datorn)
  - Musen skulle kunna vara större. Den är normal stor, men drömmen är att den skulle vara byggd ännu större, som gaming musar. Men den är inte liten.
  - Programvaran för tangentbordet är sämst. Man kan typ inte ändra några knappar till det man vill alls. Jag vill ha för spotify så jag kan byta låt. Det gick men blev inte särskilt bra. Gav upp min miniräknarknapp för det.
  - Färgen försvinner rätt fort från tangenterna. Men spelar ingen roll för mig. Inom 6 månader så har nog färg börjat försvinna.
  - Musen saknar sid knappar.

  Är nöjd, köpte ett till för HTPC.

  Uppdatering:
  Alltså bluetoothen i tangentbordet är attans för jäkla dåligt. Köp ej detta tangentbord om du verkligen inte kan få USB:et precis vid tangentbordet.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + Stilren design.
  + Bekväm storlek och form på både mus och tangentbord.
  + Tysta tangenter.
  + Krypterad (säker) trådlös kommunikation.

  - Materialvalet marknadsförs som "soft-touch", men det är inte vad du tror. Det är hederlig hårdplast, men med lite mattare finish. Alltså inte samma "soft-touch" som finns på lite dyrare möss/tangentbord/laptops.
  - Tangentbordets knappar lite svampiga och kräver lite invänjning för att trycka ner tillförlitligt.
  - Musen har några millisekunders fördröjning (Logitech M705 som också är trådlös lider ej av detta; det är som natt och dag när man testar dem side-by-side).
  - Musen har väldigt låg upplösning; hackar runt på skärmen.
  - Musen saknar sidoknappar.

  Kort och gott; tangentbordet är huvudnumret då den är helt ok och gör sitt jobb. Musen å andra sidan ligger oanvänd i en låda.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Betalade 340kr för det, mycket bra kvalitet för priset och ser bra ut. Bekvämt att skriva på och fungerar bra till skillnad från många andra i klassen som t.ex. kräver minst 1 tryckning för att väcka tangentbord/mus vilket blir väldigt irriterande i längden. Microsofts tangentbord/möss är på något sätt en minsta nivå man bör betala då de flesta andra produkter kring samma pris är ofta sämre.

  +
  Bra känsla
  Chiclet
  Snyggt
  Fungerar bra

  -
  ?