Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Xbox Wireless Adapter for Windows (PC)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Tillbehör (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Gör jobbet bra, inge krångel alls. Helt plug and play. Bra räckvidd och stabil uppkoppling, jag är helnöjd.

  Tycker även priset är ganska schysst. För strax över 200:- så kan man ansluta sina redan existerande xbox one handkontroller till pc'n utan att behöva köpa andra handkontroller (givet att man såklart redan har xbox one handkontroller).

  3'e generationens xbox one handkontroll (den som medföljer xbox one slim) har visserligen fått inbyggt bluetooth-stöd och fungerar således utan denna mottagare om datorn har vanlig bluetooth. Det fungerar dock fortfarande mycket bättre med denna mottagare, och jag valde att köpa denna mottagare efter att först testat med bluetooth som fungerade sämre (mindre stabilt, kortare räckvidd.)
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Funkar perfekt,inga störningar och enkel installation.
  Bara plugga in och köra.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Lite småbökig må jag tycka. För mig var det inte Plug and play, utan behövde para båda mina kontroller flera gånger innan datorn fattade att jag ville köra båda samtidigt.

  Dock tycker jag storleken är jättekonstig. Själva adaptern är väl 5-7cm lång och 3cm bred exklusive USB porten, en vanlig bluetooth adapter är usb porten och kanske max 1 cm hög och bred. Förstår verkligen inte varit den måste vara så stor.

  Ska du endast använda den med en steamlink så ska du dock skippa den. Den fungerar inte alls. Den får ingen power, och xbox one kontrollers kan ansluta rakt till steam linken. Kör med båda mina direktkopplade. Tror dock det måste vara v2 av kontrollerna.

  Annars gör den väl vad den ska, inget speciellt att gnälla över eller få ett "wow" moment över. Det är en stor bluetooth adapter helt enkelt
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Gör det den ska. Plug and play i Windows 10 och bara fungerar.