Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Marshall Stockwell

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Marshall Mobilhögtalare (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Var idag på el giganten för att köpa den har högtalare efter så många bra spekulationer om det var en säkert kop!... Men tur för mig kunde jag provlyssna den i nästan en halvtimme, och tyvärr det blev ingen köp...... Högtalaren är sjukt snyggt, byggkvallitet mycket bra, Ljudet: bra mellanregister, fint diskant, hög volym, men ingen bas, skruvade kontroller fram och tillbaka med flera olika typ av musik, men det kom ingenting, väldigt tinny bas, och jag överdriver inte, jag kan om ljud frekvenser, under 250Hz man hör nästan ingenting,den låter som en 80s kassettbandspelare ...Hade väldigt höga förväntningar men blev besviken tyvärr.... Rekommenderar att provlyssna innan köpet!
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Funkar perfekt! Anslut en Google Chromecast Audio så blir det ännu bättre!
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Många har uppgett att basen saknar "punch" men jag tycker att med tanke på lådans brist på djup ändå levererar en acceptabel bas. Däremot håller jag med de recensenter som saknar en kontroll för mellanregister. Det blir lite "luddigt" ljud utan det.

  I övrigt är batteritiden otroligt bra (21 timmar i ett test) och USB-kontakten på baksidan kommer till användning då min iPhone 6+ är väldigt törstig...

  Nu fick jag 40% studentrabatt så jag gav lite drygt 1400 kr, annars hade jag nog köpt någon testvinnare...
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag var ute efter en högtalare att enkelt kunna ta med mig på resor, så jag slog till på denna som jag tycker har den perfekta kombinationen av storlek och ljud.

  Den är riktigt tunn för storleken vilket är optimalt för att slänga i resväskan och den går också att spela ganska högt med så för mina krav funkar den perfekt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  att vara en liten högtalare så det är väldigt bra.
  men om du letar efter mycket tydlig och djup bas förmodligen detta lite kort, det finns inte tillräckligt med luft inuti högtalaren och det är inte portas så det är inte så djup bas men bortsett från att det är mycket bra